aemalupigus Reputație: 9 Postat August 23 Oras:otopeni Oras:otopeni Partajează Postat August 23 Acum 7 minute, mark1980 a spus: Ți s-a pus pata pe ea serios ,e iubita ta 🤣🤣🤣 și ai prins-o cu mâța'n sac? Ceva pe-acolo De-aceea caut detalii 1 Link spre comentariu
mark1980 Reputație: 6 Postat August 23 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 23 Acum 1 minut, aemalupigus a spus: Ceva pe-acolo De-aceea caut detalii Pai și ce mai vrei ? ,detaliile le găsești pe topicul ei de masaj erotic :)) ai destule încât să îți dai seama ce poate femeia și ce face pentru bani !!! PS. Ce nume real are :)))? Link spre comentariu
aemalupigus Reputație: 9 Postat August 23 Oras:otopeni Oras:otopeni Partajează Postat August 23 Acum 3 minute, mark1980 a spus: Pai și ce mai vrei ? ,detaliile le găsești pe topicul ei de masaj erotic :)) ai destule încât să îți dai seama ce poate femeia și ce face pentru bani !!! PS. Ce nume real are :)))? Vreau info de pe sd, ai zis ca ai poza dupa profilul ei si mai vreau detalii de-aceea te-am rugat un mail la [email protected] Link spre comentariu
mark1980 Reputație: 6 Postat August 23 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 23 Acum 1 minut, aemalupigus a spus: Vreau info de pe sd, ai zis ca ai poza dupa profilul ei si mai vreau detalii de-aceea te-am rugat un mail la [email protected] Spune-ne numele ei real și eu incerc sa îți trimit email 2 Link spre comentariu
aemalupigus Reputație: 9 Postat August 23 Oras:otopeni Oras:otopeni Partajează Postat August 23 Chiar acum, mark1980 a spus: Spune-ne numele ei real și eu incerc sa îți trimit email Vb pe mail Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9933 Postat August 23 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat August 23 Acum 23 minute, aemalupigus a spus: Bibi008 a cerut avans ? cine are detalii despre ea, fac cinste ms Colegule, eu nu o gasesc după user ceea ce înseamnă ca m-a blocat si singurul motiv sa fiu blocat e ca i-am ras in fata țepareala. Link spre comentariu
mark1980 Reputație: 6 Postat August 23 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 23 Acum 3 minute, aemalupigus a spus: Vb pe mail Ba frate sincer ești ciudat ,ori ești Arya sub acoperire ori tu știi Link spre comentariu
burtosul78 Reputație: 15 Postat August 23 Partajează Postat August 23 nici eu nu o gasesc si eu am cont nou pe sd 1 Link spre comentariu
mark1980 Reputație: 6 Postat August 23 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 23 Acum 1 minut, burtosul78 a spus: nici eu nu o gasesc si eu am cont nou pe sd Și-a șters contul de ieri Link spre comentariu
burtosul78 Reputație: 15 Postat August 23 Partajează Postat August 23 De cele unele au mai multe conturi, isi schimba numele si orasul? (dar aceeasi poze) De ce tot intra straini pe profilul meu si unele imi dau si inimioare? (nu am poze pe sd) Link spre comentariu
mark1980 Reputație: 6 Postat August 23 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 23 Acum 3 minute, burtosul78 a spus: De cele unele au mai multe conturi, isi schimba numele si orasul? (dar aceeasi poze) De ce tot intra straini pe profilul meu si unele imi dau si inimioare? (nu am poze pe sd) Probabil că te baga la favorite,de asta apare așa Multe pe SD sunt și pe public24 ! Migrează prin tot felul de orașe !! Greu găsești fete care sa nu se bubuiasca constant și fara peste !! Link spre comentariu
aemalupigus Reputație: 9 Postat August 23 Oras:otopeni Oras:otopeni Partajează Postat August 23 Acum 14 minute, mark1980 a spus: Ba frate sincer ești ciudat ,ori ești Arya sub acoperire ori tu știi Nu man, am fost cu ea in viata reala si dupa am aflat ce facea pe siteurile astea. Pe sd de la tine 1 1 Link spre comentariu
mark1980 Reputație: 6 Postat August 23 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 23 Daca tot s-a ivit ocazia :))) Poate cunoașteți niste detalii despre următoarele fete : Emmads,27 Alexandra8,24 Ella.sweet,26 Lovelyjessica,22 Ceva informații ?mulțumesc anticipat Link spre comentariu
aemalupigus Reputație: 9 Postat August 23 Oras:otopeni Oras:otopeni Partajează Postat August 23 Acum 27 minute, mark1980 a spus: Spune-ne numele ei real și eu incerc sa îți trimit email Dau 100 lei pe revolut pt info despre ea, poze etc 1 Link spre comentariu
mark1980 Reputație: 6 Postat August 23 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 23 Acum 1 minut, aemalupigus a spus: Dau 100 lei pe revolut pt info despre ea, poze etc Frate ai destule poze ! Informații la fel nu te obosi nu merita ! Și dacă afli anumite lucruri cu ce te ajuta ? Ce mai poți să faci ? O mai poți schimba ? Link spre comentariu
aemalupigus Reputație: 9 Postat August 23 Oras:otopeni Oras:otopeni Partajează Postat August 23 Acum 8 minute, mark1980 a spus: Frate ai destule poze ! Informații la fel nu te obosi nu merita ! Și dacă afli anumite lucruri cu ce te ajuta ? Ce mai poți să faci ? O mai poți schimba ? Poze cu profilul de pe sd si alte info pe care nu le stiu. Nu e pt a schimba, ci pt a demonstra si atat Link spre comentariu
mark1980 Reputație: 6 Postat August 23 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 23 Acum 9 minute, aemalupigus a spus: Poze cu profilul de pe sd si alte info pe care nu le stiu. Nu e pt a schimba, ci pt a demonstra si atat Avea un maieu de blugi sau rochiță pe ea ceva de genul,și două cocuri sus in loc de cozi împletite in poza de pe Sd ! Veșnica descriere vrea relație bazată pe beneficii etc ,acuma tu știi Link spre comentariu
mark1980 Reputație: 6 Postat August 23 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 23 Acum 14 minute, aemalupigus a spus: Poze cu profilul de pe sd si alte info pe care nu le stiu. Nu e pt a schimba, ci pt a demonstra si atat Mă opresc că mi am luat avertisment de ce nu înțeleg ,avem aici un caz real de insula iubirii deloc nu empatizati cu băiatul offf Man îmi pare rău sincer ! Fii tare Link spre comentariu
aemalupigus Reputație: 9 Postat August 23 Oras:otopeni Oras:otopeni Partajează Postat August 23 Acum 9 minute, mark1980 a spus: Mă opresc că mi am luat avertisment de ce nu înțeleg ,avem aici un caz real de insula iubirii deloc nu empatizati cu băiatul offf Man îmi pare rău sincer ! Fii tare da mail la ckcat1991@gmail.com ms Link spre comentariu
mark1980 Reputație: 6 Postat August 23 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 23 Acum 2 minute, aemalupigus a spus: da mail la ckcat1991@gmail.com ms Dă-mi id de telegram Link spre comentariu
aemalupigus Reputație: 9 Postat August 23 Oras:otopeni Oras:otopeni Partajează Postat August 23 Acum 5 minute, mark1980 a spus: Dă-mi id de telegram MrLova69 Link spre comentariu
slvadr Reputație: 11 Postat August 30 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 30 La 23.08.2024 la 11:54, aemalupigus a spus: Poze cu profilul de pe sd si alte info pe care nu le stiu. Nu e pt a schimba, ci pt a demonstra si atat A-ți terorizat săracă fata 😅😅 s-a retras din branșă!!! 1 Link spre comentariu
marlanel Reputație: 49 Postat August 30 Oras:Marte Oras:Marte Partajează Postat August 30 Acum 46 minute, slvadr a spus: A-ți terorizat săracă fata 😅😅 s-a retras din branșă!!! Revine ea stai linistit. Asa m-am vazut eu cu una si isi facuse iubit la un moment dat, ala nu credea ca e prostituata :))) 1 Link spre comentariu
aemalupigus Reputație: 9 Postat August 30 Oras:otopeni Oras:otopeni Partajează Postat August 30 Acum 4 ore, slvadr a spus: A-ți terorizat săracă fata 😅😅 s-a retras din branșă!!! Ramane de vazut. Acum 4 ore, marlanel a spus: Revine ea stai linistit. Asa m-am vazut eu cu una si isi facuse iubit la un moment dat, ala nu credea ca e prostituata :))) Poate a ramas gravida de la masaj 1 Link spre comentariu
paulrng Reputație: 1 Postat August 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 31 Acum 15 ore, marlanel a spus: Revine ea stai linistit. Asa m-am vazut eu cu una si isi facuse iubit la un moment dat, ala nu credea ca e prostituata :))) Ele nu sunt prostituate🤣🤣🤣ci femei ușoare:)) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum