Administrator pisicuts Reputație: 114594 Postat August 11, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 11, 2010 Prea frumos ca sa fie adevarat. Vreo informatie utila ?SURORI, sexi, finute, cu bun simt si foarte focoase, te invitam in compania noastra pentru momentele tale de placere. Lasa-te rasfatat de doua surori pasionale si tandre, te asteptam cu placere, 11 Aug 16:20 0742.516.214
motanelu Reputație: 269 Postat August 11, 2010 Oras:aici. Oras:aici. Postat August 11, 2010 dupa poze eu zic ca e vrajeala . Par false de la o posta .Dar daca prin vreo minune de la vreo fiinta superioara .. sunt reale .. chiar ar fii tare !
johnco2 Reputație: 2 Postat August 11, 2010 Oras:Galati Oras:Galati Postat August 11, 2010 Si eu zic ca e vrajeala. E prea frumos sa fie adevarat:)
criss Reputație: 556 Postat August 12, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat August 12, 2010 personal nu cred ca pozele sunt reale... dar daca ar fi la 100 euro ambele asa cum scrie in anunt, si daca presteaza de toate atunci cred ca ar fi coada la ele... daca ajunge cineva la ele trimiteti o circulara )))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum