Sari la conținut

0755567964 Maseuza Dya

Postări Recomandate

• Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

Descriere

Bună sunt Dya,o maseuză cu experiența ofer servicii de masaj erotic.
Vă aștept în locație pentru a vă oferi momente de relaxare și plăcere.
Rog seriozitate privind programările și o igienă corectă.
Pentru alte detalii contactați-mă! 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/maseuza/fe97e2egdi5076571f65hhf9ifhh23f9.html

Am sunat, mi-a spus ca e 300 ora de masaj erotic cu o finalizare, locatia e undeva dupa Popas Pacurari. A ajuns cineva la ea?

• cleopatra01 a schimbat titlul în 0755567964 Maseuza Dya
  • Oras:iasi
Postat
La 25.06.2023 la 20:52, ivanblanco31 a spus:

Descriere

Bună sunt Dya,o maseuză cu experiența ofer servicii de masaj erotic.
Vă aștept în locație pentru a vă oferi momente de relaxare și plăcere.
Rog seriozitate privind programările și o igienă corectă.
Pentru alte detalii contactați-mă! 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/maseuza/fe97e2egdi5076571f65hhf9ifhh23f9.html

Am sunat, mi-a spus ca e 300 ora de masaj erotic cu o finalizare, locatia e undeva dupa Popas Pacurari. A ajuns cineva la ea?

Da am fost .  Frumușică , prea skini pt mine . Masaj  8,  NP  8. Strâmtă , se face plăcută .   Locația  plăcută .

• Oras:Bucuresti
Postat

Mie mi s-a parut interesant asa ca am pus cateva intrebari la care ea a concluzionat ca nu as avea mai mult de 30 de ani si nu a mai raspuns la telefon sau la mesaje. 

• Trist 1
Postat
Acum 44 minute, PamPenis a spus:

Mie mi s-a parut interesant asa ca am pus cateva intrebari la care ea a concluzionat ca nu as avea mai mult de 30 de ani si nu a mai raspuns la telefon sau la mesaje. 

Da. ,  Vârsta are un rol în acceptarea clienților .   Per total m-am simțit  ca la finess, salonul închis. . E loc și de mai bine .

Postat

Ne spui si noua, te rugam, unde e de gasit fata asta? Adica e un nou salon sau e undeva "acasa style"? Merci anticipat.

Postat
Acum 16 minute, PamPenis a spus:

Ne spui si noua, te rugam, unde e de gasit fata asta? Adica e un nou salon sau e undeva "acasa style"? Merci anticipat.

Are anunț pe public, la "saloane masaj". E o tipă singura , face masaj  cu finalizare 300 h . Frumușică , dar pt mine  e skini . Greu de găsit loc .  După  multe  telefoane am găsit  sincronizare .  Merita incercat  .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.