Sari la conținut

Ana - 0792309077


Postări Recomandate

  • Oras:Hollywoo
  • Oras:Hollywoo

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/lipovei-am-revenit/e91i4e81ddf97i01d71h6380f044e999.html

Domnișoară luată de pe publi, pozele clar false însă am găsit ceva informații interesante la Baia Mare pe care le-am privit cam sceptic, dar așa dor îmi era de o pizdă de podium încât am mers la risc.
O găsiți pe Petru și Pavel, la un parter de bloc vechi însă apartamentul e foarte ok, nici nu trebuie să urci scări, la intrare sunteți întâmpinați de un cățel care vă trage de șireturi, oferta 200/400 pachetul de baza, 100 in plus pt on, de alte extra mi-a fost frică să întreb.
Ana își zice, aduce a fata din pozele pe care le-a ales ca mod de prezentare, ceva mai curvy ceea ce nu a putut decât să mă bucure, la față chiar frumoasă, nu cred că pleacă nimeni supărat că nu-i fata din anunț.
Am fost condus direct in dormitor, după ce a renunțat la lenjerie mi-a pus în față o pereche de sâni foarte frumoși, chiar dacă nu sunt naturali, pe care i-am dezmierdat în timp ce ea mă mângâia la bijuterii, are și un pierce între ei. A trecut la microfon, oralul cu gumă nu mă pasionează așa că am sărit rapid peste, a pus niște ulei pe instrument și primul număr s-a desfășurat cu mine la conducere, misionar si umeri-craci. Cât mi-am tras sufletul, mi-a povestit despre cariera ei, am anunțat eu cand a fost cazul să reluăm ostilitățile, nu m-am simțit deloc grăbit. Am schimbat mai multe poziții, am simțit-o destul de strâmtă, nu am avut probleme să duc treaba până la capăt. Fata s-a conformat, însă conexiunea dintre noi nu a fost ce mi-aș fi dorit, a lipsit factorul uman, păcat, cu puțin teatru de calitate mi-ar fi intrat ușor la inimă.
În concluzie, dacă vreți să dați într-o bunăciune, curată și fără gesturi e o opțiune bune. Dacă vă doriți căldură căutați in altă parte.

  • Like 4
  • Mersi 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...