Amyraa Reputație: 107 Postat Iunie 5 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 5 Buna dimineata,❤️ Sunt disponibila intre orele 11:30 si 01:00. Va astept cu drag💋 Link spre comentariu
Amyraa Reputație: 107 Postat Iunie 6 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 6 Buna dimineata💋 Disponibila 9:30 - 01:00 Va astept cu drag💋 Pupici💗💗💗 Link spre comentariu
Amyraa Reputație: 107 Postat Iunie 7 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 7 Hello 💗 Disponibila 16:30 - 05:00 Pupici 😘 Link spre comentariu
Amyraa Reputație: 107 Postat Iunie 7 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 7 💗💋💗💋💗 1 5 Link spre comentariu
Amyraa Reputație: 107 Postat Iunie 9 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 9 Buna dimineata! 😁💋 Sunt disponibila de la 12:30 pana la 2:00 Pupici, sa ai o zi frumoasa! 💗 Link spre comentariu
Amyraa Reputație: 107 Postat Iunie 10 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 10 Buna dimineata! 😁💋 Sunt disponibila de la 12:30 pana la 2:00 Pupici, sa ai o zi frumoasa! 💗 1 Link spre comentariu
Amyraa Reputație: 107 Postat Iunie 11 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 11 Buna 💋 Disponibila 17:00 - 03:00 Pupici💗 Link spre comentariu
Amyraa Reputație: 107 Postat Iunie 12 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 12 Bună dimineața! 🤍 Disponibilă 9:00 - 01:00 Pupici 💋 O zi frumoasă vă doresc! 😊💗 Link spre comentariu
BogdiCristi Reputație: 40 Postat Iunie 12 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 12 De evitat!!! Fugi deja cand o vezi ca deachide ușa! Par pe burta vizibil ras cu lama si crescut. Prea in vârstă pentru ce poze are. Acum dupa al 3-lea review negativ consecutiv, nu ramane decat sa-si schimbe pozele si să apară sub alt nume. Link spre comentariu
mark12385 Reputație: 157 Postat Iunie 13 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 13 @Amyraa ai ceva de completat la cele scrise de colegi mai sus? Voi astea care aveți comportamente de asa zise dive, v as pune la lucru în câmp 24 ore continuu ,doar apa putina la 4 ore, apoi mama iedului,si futute pana va suna apa-n cap,iară apa putina, si tot asa pana va ies figurile și bășinile din voi.( din nou aici același EU incomod,pt mulți si multe,probabil..) Nu aveți de gând sa va faceți meseria plecați,si ghici ce? Clujul nu e orașul fraierilor cu bani care arunca cu ei în neștire,Spre surprinderea unora dintr voi, surpriza: Lumea se mai și trezeste;sunt fete serioase care își fac treaba corect și cinstit,desigur acelea au mereu respectul meu.asa că..ASA NU! Mulțumim.Nu avem nevoie. Zi cu soare și cu bani sa avem🥒🍑 Link spre comentariu
Amyraa Reputație: 107 Postat Iunie 13 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 13 Bună dimineața💋 Disponibila 12:00 - 01:00 Pupici💋 Link spre comentariu
Amyraa Reputație: 107 Postat Iunie 16 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 16 Bună dimineața, băieți!💋 Mă găsiți de la 10:00 - 01:00. Pentru programări, sunați-mă 📞 sau trimiteți-mi un mesaj pe WhatsApp 📲. Vă aștept cu drag! 🩷 Pupici dulci!💋 O zi frumoasa va doresc !😊 1 Link spre comentariu
Amyraa Reputație: 107 Postat Iunie 17 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 17 Salut, dragilor! 😘 Sunt disponibilă între 13:30 - 01:00. Vă aștept! Pupici! ❤️ #love #kisses Link spre comentariu
Amyraa Reputație: 107 Postat Iunie 17 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 17 3 Link spre comentariu
PontEuxin Reputație: 7 Postat Iulie 23 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iulie 23 Va salut, Mai stie cineva ceva de dulceata aceasta? Nu am mai vazut nimic despre ea de ceva vreme. Mai este la Cluj? Link spre comentariu
josephseed Reputație: 837 Postat Iulie 24 Partajează Postat Iulie 24 Unde ai gasit tu dulceata la fata asta? Link spre comentariu
PontEuxin Reputație: 7 Postat August 6 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat August 6 La 24.07.2024 la 9:57, josephseed a spus: Unde ai gasit tu dulceata la fata asta? Da amice, dar stii cum se spune, toti suntem diferiti, deci avem si afinitati diferite. Era doar o intrebare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum