Sari la conținut

Bună🧿🔥Ema noua in oradea🧿🔥 ‪0744119788

Postări Recomandate

• Oras:La tine în oraș 🥰🤗
Postat

Buna...🥰sunt Ema am 25de ani sunt miniona❤️ o fată senzuală și plăcută , ofer servicii de calitate..te las sa ma descoperi🥵ne desparte doar un telefon 🔞

Sunt comunicativă, deschisa, discretă si cu bun simț.

Dețin locați curată,discretă și cu un abient plăcut.
Pentru mai multe detalii .

150 finalizarea si 250.ora

Servicii

🔞 Sex..oral..în funcție de igiena

🔞sex normal ( DOAR PROTEJAT)

🔞69

🔞finalizarea.corporala 🥵 (ORALA SAU FACIALA) contra cost

🔞 Masaj de relaxare

Zona.ROGERIUS Traian lalescu 20

🔞Pozele 🔞CONFIRM CU TATUAJUL 

Snapchat-511099406.jpg

Snapchat-774386848.jpg

• Inimioara 5
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

Ema era surpriza... 😜 Dar m-a surprins si pe mine. :slap2 Ne stim de mult, a fost retrasa o perioada si recent a revenit. Ce vedeti in poze gasiti si in realitate. E mica, vesela si da din buci tare voioasa :angel: Deci puteti merge cu incredere. Bine ai venit Ema 🤗

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
20 minutes ago, Ememma said:

Buna...sunt Ema ❤️,o fată senzuală și plăcută , ofer servicii de calitate.

Servicii

🔞69

🔞 Masaj de relaxare

Zona.ROGERIUS Traian lalescu

+40747325808.

Snapchat-511099406.jpg

Snapchat-774386848.jpg

Ce vârstă ai, daca nu sunt indiscret...?

• Oras:Oradea
Postat
Acum 22 minute, Ememma a spus:

Buna...sunt Ema ❤️,o fată senzuală și plăcută , ofer servicii de calitate.

Servicii

🔞69

🔞 Masaj de relaxare

Zona.ROGERIUS Traian lalescu

+40747325808.

Snapchat-511099406.jpg

Snapchat-774386848.jpg

Bine ai venit!FK ?

Postat
1 oră în urmă, x the impaler a spus:

Ema era surpriza... 😜 Dar m-a surprins si pe mine. :slap2 Ne stim de mult, a fost retrasa o perioada si recent a revenit. Ce vedeti in poze gasiti si in realitate. E mica, vesela si da din buci tare voioasa :angel: Deci puteti merge cu incredere. Bine ai venit Ema 🤗

Te pup 😘🥰

• Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, amundi a spus:

Ce vârstă ai, daca nu sunt indiscret...?

24

Postat

Ma găsești pana la ora 22:00

va rog sa îmi spuneți cei care sunteți de pe platforma aceasta ..și pana la ce ora se poate scrie 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Haha 1
Postat

bună dimineața dragilor sunt disponibila pana la ora  23:00. Pentru programări. Se pot face pe whatsapp și confirmarea cu jumătate de ora înainte. 🤪pupici cu nebunii .poze din locație 🥵

Snapchat-1325321890.jpg

Snapchat-814824810.jpg

• Haha 1
  • Inimioara 5
Postat

bună dimineata 🔞dragilor 😍disponibila săptămână asta pupici ma găsiți pana la 22

Snapchat-1171808003.jpg

• Inimioara 4
Postat

bună dragilor disponibile pana la ora 21🥰

20230612_160503.jpg

• Like 1
  • Inimioara 5
Postat
Acum 15 minute, Ememma a spus:

bună dragilor disponibile pana la ora 21🥰

20230612_160503.jpg

Colegă ai ?

Postat
Acum 9 minute, Ninu1989 a spus:

Colegă ai ?

Singura dragule 

• Inimioara 1
Postat

Bună prieteni buni!

Am trecut și eu pe la Ema și pot să zic că a fost o surpriză plăcută. Gândurile mele despre vizită: 😊

Programare, locație: 10/8. Pe WhatsApp fără nici o problemă, chiar foarte amabilă, te ajută pas cu pas să o găsești. E în Rogerius, parcarea deseară pt locatari dar în timpul zilei ok, cred așa. Apartamentul nu e la nivel de Prima, dar este spațios, curat. Baia...not a luxury, dar este ok. 😊 I-am zis, data viitoare să-și caute un loc mai bun...

Fata, aspect fizic/față: 8/8. Este foarte prietenoasă, corpul și fața nu sunt de Playboy dar sunt destul de ok să fii mulțumit, sincer. Nu o să fii dezamăgit dacă o vezi! Ce o face excepțională este gfe și atitudinea la sex. La astea nota 10.

Sex: 9/10. Aici m-a surprins de tot. Se implică maxim la toate. Se adaptează foarte ușor la tot ce îi ceri. ON fără deep dar restul foarte bun și plăcut. NP nimic de reproșat! She turns you on quickly! 

Serviciile le are de calitate iar prețurile foarte ok. De revenit și recomandat? Din partea ma: probabil!

Îți mulțumesc Ema dragă! 😊

• Like 3
  • Inimioara 2
Postat
Acum 15 ore, fxtour a spus:

Bună prieteni buni!

Am trecut și eu pe la Ema și pot să zic că a fost o surpriză plăcută. Gândurile mele despre vizită: 😊

Programare, locație: 10/8. Pe WhatsApp fără nici o problemă, chiar foarte amabilă, te ajută pas cu pas să o găsești. E în Rogerius, parcarea deseară pt locatari dar în timpul zilei ok, cred așa. Apartamentul nu e la nivel de Prima, dar este spațios, curat. Baia...not a luxury, dar este ok. 😊 I-am zis, data viitoare să-și caute un loc mai bun...

Fata, aspect fizic/față: 8/8. Este foarte prietenoasă, corpul și fața nu sunt de Playboy dar sunt destul de ok să fii mulțumit, sincer. Nu o să fii dezamăgit dacă o vezi! Ce o face excepțională este gfe și atitudinea la sex. La astea nota 10.

Sex: 9/10. Aici m-a surprins de tot. Se implică maxim la toate. Se adaptează foarte ușor la tot ce îi ceri. ON fără deep dar restul foarte bun și plăcut. NP nimic de reproșat! She turns you on quickly! 

Serviciile le are de calitate iar prețurile foarte ok. De revenit și recomandat? Din partea ma: probabil!

Îți mulțumesc Ema dragă! 😊

Te pup ..mulțumesc pentru vizita și recenzie 😘

• Like 1
Postat

disponibila dragilor pana la 21🥵

• Inimioara 1
Postat

DISPONIBILA pana la 21 pupici 😍

Snapchat-1488946401.jpg

• Inimioara 3
Postat

Salutare, 

Am vizitat o ieri pe Ema... Programare rapida pe whats app, respectata de domnita. 

Pozele sunt reale, iar la ce te aștepți aia și găsești...fata nu are nimic de ascuns... Mi a plăcut ca nu am întrat direct în dormitor, m a poftit la o țigară, am povestit câteva minute și pe urma ne am retras camera. 

A început cu săruturi pe corp, pana m am excitat bine, pe urma la oral, face exact cum îți place, i am cerut și un 69, are o păsărica tare drăguță și curata! Cum m am dus doar pentru oral... Dupa câteva minute m am ridicat în picioare și a continuat asa încă puțin pana am terminat în guriță ei... 

A fost o experienta f faina pt mine, nu m am simțit deloc grăbit. Ema este o prezenta plăcută care știe ce are de facut si sa pleci mulțumit de la ea. 

Sănătate tuturor! 

• Like 4
  • Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, ionutp34 a spus:

Salutare, 

Am vizitat o ieri pe Ema... Programare rapida pe whats app, respectata de domnita. 

Pozele sunt reale, iar la ce te aștepți aia și găsești...fata nu are nimic de ascuns... Mi a plăcut ca nu am întrat direct în dormitor, m a poftit la o țigară, am povestit câteva minute și pe urma ne am retras camera. 

A început cu săruturi pe corp, pana m am excitat bine, pe urma la oral, face exact cum îți place, i am cerut și un 69, are o păsărica tare drăguță și curata! Cum m am dus doar pentru oral... Dupa câteva minute m am ridicat în picioare și a continuat asa încă puțin pana am terminat în guriță ei... 

A fost o experienta f faina pt mine, nu m am simțit deloc grăbit. Ema este o prezenta plăcută care știe ce are de facut si sa pleci mulțumit de la ea. 

Sănătate tuturor! 

Te pup😘mulțumesc de vizita și de recenzie te mai aștept cu mare drag 😘🥰

Postat

bună dimi dragilor 🥰disponibila  la voii in oraș pana la ora  21 pupici😘

Snapchat-199746885.jpg

• Inimioara 7
Postat

bună dragilor disponibila pana la 22😘

Snapchat-880954937.jpg

• Inimioara 3
Postat

bună dragilor dispolibila pana 22:00.😘va astept la masaj 🥵😜

• Inimioara 1
Postat

Salutare. 

Scurt și la obiect. Am trecut și eu astăzi pe la Emma și mă bucur foarte mult că abia acum am descoperit-o. Am avut o conversație plăcută lângă o țigară nu eram grăbit deloc. După ce am terminat conversația am intrat repede la duș apoi am început acțiunea 😅 Chear pot spune că deja făceam un concurs în pat cu titlul " cine rezistă mai mult 🤣 " Se implica 100% cea ce eu caut mereu. Am făcut toate pozițiile aproape timpul petrecut 1h așa că aveam destul timp să schimbăm. 

Mulțumesc Emma pentru o zi minunată alături de tine 🥰

• Like 4
  • Inimioara 1
Postat
Acum 8 ore, morganleefay a spus:

Salutare. 

Scurt și la obiect. Am trecut și eu astăzi pe la Emma și mă bucur foarte mult că abia acum am descoperit-o. Am avut o conversație plăcută lângă o țigară nu eram grăbit deloc. După ce am terminat conversația am intrat repede la duș apoi am început acțiunea 😅 Chear pot spune că deja făceam un concurs în pat cu titlul " cine rezistă mai mult 🤣 " Se implica 100% cea ce eu caut mereu. Am făcut toate pozițiile aproape timpul petrecut 1h așa că aveam destul timp să schimbăm. 

Mulțumesc Emma pentru o zi minunată alături de tine 🥰

Te pup .😘 si mulțumesc pentru vizita si recenzie .🥰

Postat

bună dragilor țin sa va anut că mă găsiți si saptamana asta la voii in oras😜disponibila pana la 21 🥵

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...