Ememma Reputație: 1738 Postat Iunie 30, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Postat Iunie 30, 2023 Buna...🥰sunt Ema am 25de ani sunt miniona❤️ o fată senzuală și plăcută , ofer servicii de calitate..te las sa ma descoperi🥵ne desparte doar un telefon 🔞 Sunt comunicativă, deschisa, discretă si cu bun simț. Dețin locați curată,discretă și cu un abient plăcut. Pentru mai multe detalii . 150 finalizarea si 250.ora Servicii 🔞 Sex..oral..în funcție de igiena 🔞sex normal ( DOAR PROTEJAT) 🔞69 🔞finalizarea.corporala 🥵 (ORALA SAU FACIALA) contra cost 🔞 Masaj de relaxare Zona.ROGERIUS Traian lalescu 20 🔞Pozele 🔞CONFIRM CU TATUAJUL 5
x the impaler Reputație: 9958 Postat Iunie 30, 2023 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Iunie 30, 2023 Ema era surpriza... 😜 Dar m-a surprins si pe mine. Ne stim de mult, a fost retrasa o perioada si recent a revenit. Ce vedeti in poze gasiti si in realitate. E mica, vesela si da din buci tare voioasa Deci puteti merge cu incredere. Bine ai venit Ema 🤗 4 1 1
amundi Reputație: 125 Postat Iunie 30, 2023 Postat Iunie 30, 2023 20 minutes ago, Ememma said: Buna...sunt Ema ❤️,o fată senzuală și plăcută , ofer servicii de calitate. Sunt comunicativă, deschisa, discretă si cu bun simț. Dețin locați curată,discretă și cu un abient plăcut. Pentru mai multe detalii . 150 finalizarea si 250.ora Servicii 🔞 Sex..oral..în funcție de igiena 🔞sex normal ( DOAR PROTEJAT) 🔞69 🔞finalizarea.corporala 🥵 (ORALA SAU FACIALA) contra cost 🔞 Masaj de relaxare Zona.ROGERIUS Traian lalescu +40747325808. 🔞Pozele 🔞CONFIRM CU TATUAJUL Ce vârstă ai, daca nu sunt indiscret...?
sosoboso Reputație: 955 Postat Iunie 30, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 30, 2023 Acum 22 minute, Ememma a spus: Buna...sunt Ema ❤️,o fată senzuală și plăcută , ofer servicii de calitate. Sunt comunicativă, deschisa, discretă si cu bun simț. Dețin locați curată,discretă și cu un abient plăcut. Pentru mai multe detalii . 150 finalizarea si 250.ora Servicii 🔞 Sex..oral..în funcție de igiena 🔞sex normal ( DOAR PROTEJAT) 🔞69 🔞finalizarea.corporala 🥵 (ORALA SAU FACIALA) contra cost 🔞 Masaj de relaxare Zona.ROGERIUS Traian lalescu +40747325808. 🔞Pozele 🔞CONFIRM CU TATUAJUL Bine ai venit!FK ?
Ememma Reputație: 1738 Postat Iunie 30, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iunie 30, 2023 1 oră în urmă, x the impaler a spus: Ema era surpriza... 😜 Dar m-a surprins si pe mine. Ne stim de mult, a fost retrasa o perioada si recent a revenit. Ce vedeti in poze gasiti si in realitate. E mica, vesela si da din buci tare voioasa Deci puteti merge cu incredere. Bine ai venit Ema 🤗 Te pup 😘🥰 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Iunie 30, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iunie 30, 2023 1 oră în urmă, amundi a spus: Ce vârstă ai, daca nu sunt indiscret...? 24
Ememma Reputație: 1738 Postat Iunie 30, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iunie 30, 2023 Ma găsești pana la ora 22:00 va rog sa îmi spuneți cei care sunteți de pe platforma aceasta ..și pana la ce ora se poate scrie 1 1 1
amundi Reputație: 125 Postat Iunie 30, 2023 Postat Iunie 30, 2023 58 minutes ago, Ememma said: 24 Multi inainte.. ai ochi frumoși.. 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 1, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 1, 2023 bună dimineața dragilor sunt disponibila pana la ora 23:00. Pentru programări. Se pot face pe whatsapp și confirmarea cu jumătate de ora înainte. 🤪pupici cu nebunii .poze din locație 🥵 1 5
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 2, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 2, 2023 bună dimineata 🔞dragilor 😍disponibila săptămână asta pupici ma găsiți pana la 22 4
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 3, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 3, 2023 bună dragilor disponibile pana la ora 21🥰 1 5
Ninu1989 Reputație: 25 Postat Iulie 3, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 3, 2023 Acum 15 minute, Ememma a spus: bună dragilor disponibile pana la ora 21🥰 Colegă ai ?
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 3, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 3, 2023 Acum 9 minute, Ninu1989 a spus: Colegă ai ? Singura dragule 1
fxtour Reputație: 281 Postat Iulie 3, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 3, 2023 Bună prieteni buni! Am trecut și eu pe la Ema și pot să zic că a fost o surpriză plăcută. Gândurile mele despre vizită: 😊 Programare, locație: 10/8. Pe WhatsApp fără nici o problemă, chiar foarte amabilă, te ajută pas cu pas să o găsești. E în Rogerius, parcarea deseară pt locatari dar în timpul zilei ok, cred așa. Apartamentul nu e la nivel de Prima, dar este spațios, curat. Baia...not a luxury, dar este ok. 😊 I-am zis, data viitoare să-și caute un loc mai bun... Fata, aspect fizic/față: 8/8. Este foarte prietenoasă, corpul și fața nu sunt de Playboy dar sunt destul de ok să fii mulțumit, sincer. Nu o să fii dezamăgit dacă o vezi! Ce o face excepțională este gfe și atitudinea la sex. La astea nota 10. Sex: 9/10. Aici m-a surprins de tot. Se implică maxim la toate. Se adaptează foarte ușor la tot ce îi ceri. ON fără deep dar restul foarte bun și plăcut. NP nimic de reproșat! She turns you on quickly! Serviciile le are de calitate iar prețurile foarte ok. De revenit și recomandat? Din partea ma: probabil! Îți mulțumesc Ema dragă! 😊 3 2
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 4, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 4, 2023 Acum 15 ore, fxtour a spus: Bună prieteni buni! Am trecut și eu pe la Ema și pot să zic că a fost o surpriză plăcută. Gândurile mele despre vizită: 😊 Programare, locație: 10/8. Pe WhatsApp fără nici o problemă, chiar foarte amabilă, te ajută pas cu pas să o găsești. E în Rogerius, parcarea deseară pt locatari dar în timpul zilei ok, cred așa. Apartamentul nu e la nivel de Prima, dar este spațios, curat. Baia...not a luxury, dar este ok. 😊 I-am zis, data viitoare să-și caute un loc mai bun... Fata, aspect fizic/față: 8/8. Este foarte prietenoasă, corpul și fața nu sunt de Playboy dar sunt destul de ok să fii mulțumit, sincer. Nu o să fii dezamăgit dacă o vezi! Ce o face excepțională este gfe și atitudinea la sex. La astea nota 10. Sex: 9/10. Aici m-a surprins de tot. Se implică maxim la toate. Se adaptează foarte ușor la tot ce îi ceri. ON fără deep dar restul foarte bun și plăcut. NP nimic de reproșat! She turns you on quickly! Serviciile le are de calitate iar prețurile foarte ok. De revenit și recomandat? Din partea ma: probabil! Îți mulțumesc Ema dragă! 😊 Te pup ..mulțumesc pentru vizita și recenzie 😘 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 4, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 4, 2023 disponibila dragilor pana la 21🥵 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 5, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 5, 2023 DISPONIBILA pana la 21 pupici 😍 3
ionutp34 Reputație: 163 Postat Iulie 5, 2023 Postat Iulie 5, 2023 Salutare, Am vizitat o ieri pe Ema... Programare rapida pe whats app, respectata de domnita. Pozele sunt reale, iar la ce te aștepți aia și găsești...fata nu are nimic de ascuns... Mi a plăcut ca nu am întrat direct în dormitor, m a poftit la o țigară, am povestit câteva minute și pe urma ne am retras camera. A început cu săruturi pe corp, pana m am excitat bine, pe urma la oral, face exact cum îți place, i am cerut și un 69, are o păsărica tare drăguță și curata! Cum m am dus doar pentru oral... Dupa câteva minute m am ridicat în picioare și a continuat asa încă puțin pana am terminat în guriță ei... A fost o experienta f faina pt mine, nu m am simțit deloc grăbit. Ema este o prezenta plăcută care știe ce are de facut si sa pleci mulțumit de la ea. Sănătate tuturor! 4 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 5, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 5, 2023 Acum 2 ore, ionutp34 a spus: Salutare, Am vizitat o ieri pe Ema... Programare rapida pe whats app, respectata de domnita. Pozele sunt reale, iar la ce te aștepți aia și găsești...fata nu are nimic de ascuns... Mi a plăcut ca nu am întrat direct în dormitor, m a poftit la o țigară, am povestit câteva minute și pe urma ne am retras camera. A început cu săruturi pe corp, pana m am excitat bine, pe urma la oral, face exact cum îți place, i am cerut și un 69, are o păsărica tare drăguță și curata! Cum m am dus doar pentru oral... Dupa câteva minute m am ridicat în picioare și a continuat asa încă puțin pana am terminat în guriță ei... A fost o experienta f faina pt mine, nu m am simțit deloc grăbit. Ema este o prezenta plăcută care știe ce are de facut si sa pleci mulțumit de la ea. Sănătate tuturor! Te pup😘mulțumesc de vizita și de recenzie te mai aștept cu mare drag 😘🥰
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 6, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 6, 2023 bună dimi dragilor 🥰disponibila la voii in oraș pana la ora 21 pupici😘 7
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 7, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 7, 2023 bună dragilor disponibila pana la 22😘 3
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 8, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 8, 2023 bună dragilor dispolibila pana 22:00.😘va astept la masaj 🥵😜 1
morganleefay Reputație: 181 Postat Iulie 10, 2023 Postat Iulie 10, 2023 Salutare. Scurt și la obiect. Am trecut și eu astăzi pe la Emma și mă bucur foarte mult că abia acum am descoperit-o. Am avut o conversație plăcută lângă o țigară nu eram grăbit deloc. După ce am terminat conversația am intrat repede la duș apoi am început acțiunea 😅 Chear pot spune că deja făceam un concurs în pat cu titlul " cine rezistă mai mult 🤣 " Se implica 100% cea ce eu caut mereu. Am făcut toate pozițiile aproape timpul petrecut 1h așa că aveam destul timp să schimbăm. Mulțumesc Emma pentru o zi minunată alături de tine 🥰 4 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 10, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 10, 2023 Acum 8 ore, morganleefay a spus: Salutare. Scurt și la obiect. Am trecut și eu astăzi pe la Emma și mă bucur foarte mult că abia acum am descoperit-o. Am avut o conversație plăcută lângă o țigară nu eram grăbit deloc. După ce am terminat conversația am intrat repede la duș apoi am început acțiunea 😅 Chear pot spune că deja făceam un concurs în pat cu titlul " cine rezistă mai mult 🤣 " Se implica 100% cea ce eu caut mereu. Am făcut toate pozițiile aproape timpul petrecut 1h așa că aveam destul timp să schimbăm. Mulțumesc Emma pentru o zi minunată alături de tine 🥰 Te pup .😘 si mulțumesc pentru vizita si recenzie .🥰
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 10, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 10, 2023 bună dragilor țin sa va anut că mă găsiți si saptamana asta la voii in oras😜disponibila pana la 21 🥵
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum