Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 7, 2023 Bună dimineața dragilor poftă bună la cafea ☕️disponibila la masaj până mai târziu 🫦 6
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 7, 2023 Pupici ❤️SCRIE TOATE DETALIILE MAI JOS ⬇️ Prețuri . 150 (30 min 1h 250 servicii . 🫦sex oral (cu sau fără ) 👄sex normal (DOAR PROTEJAT ) 🫦69 & diferite poziti 👄masaj de relaxare 🫦sex între sâni ( medii ) 👄finalzare pe corp e inclusă ( orala 😈faciala este extra +50 👅fk (sărutări pe gura +50 🫦dețin jucărie +100 💦📲accept și in grup (detaliile LE VORBIM IN PRIVAT CINE VREA 😈🤭 😈🚘deplasare 📲📲este PREȚ FIXXX 1h 500(DOARHOTEL & pensiune )pentru cunoștințe se poate șiacasă 🤭 ❌nu fac finalizare cu înghițire ❌nu fac anal indiferent de suma ❌nu accept minori ❌nu accept cuplu ❌nu fac uro ❌nu fac normal neprotejat indiferent de suma ❌❌❌NU RASPUND CU (Bună CE SERVICI ETC❌❌ ❤️PROGRAMĂRILE SE FAC CU CEL PUȚIN O ORĂ 📵in caz de nu răspund inseama ca sunt ocupa îmi Spune-ți pana la ce ora pot Răspunde ❤️telefonic ❤️sms ❤️whatsApp ❌NU TRIMIT POZE . O data ce am destule poze și video cu mine ❌ ❌CONFIRMARE SE FACE CU CEL PUȚIN 40 de minute înainte iniate de întâlnire . ❌da ca nu se confirmă . Nr VA AJUNDE LA LISTA NEAGRĂ ❌ ❤️MULTUMESC PENTRU ÎNȚELEGERE 1
dickymau Reputație: 76 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 7, 2023 Buna ziua! Buna, dupa ce am inceput-o cu aceasta d-soara simpatica si educata in arta amorului. Am sunat-o, am avut noroc ca nu avea nimic programat si m-a luat pe loc. Ajuns la ea am intalnit o fata micuta de inaltime, draguta, corp frumos, sâni micutei, dar compenseaza cu șasiul (fundul) cum imi place mie sa zic :)). Am stat la o vorba si un pahar de apa dupa care am mers in camera, unde a inceput cu un oral frumos, cu atentie la cap, dupa care am schimbat rolurile, mi s-a parut ca ii place si sa i se faca oral, dupa mi-a mai facut ea putin oral, apoi a pus capișonul, dupa care a trecut LOT si in cateva minute m-a terminat, se misca bine si e si stramta. Pentru mine a fost o întâlnire reușită, recomand cu caldura! 2 2
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 7, 2023 Acum 32 minute, dickymau a spus: Buna ziua! Buna, dupa ce am inceput-o cu aceasta d-soara simpatica si educata in arta amorului. Am sunat-o, am avut noroc ca nu avea nimic programat si m-a luat pe loc. Ajuns la ea am intalnit o fata micuta de inaltime, draguta, corp frumos, sâni micutei, dar compenseaza cu șasiul (fundul) cum imi place mie sa zic :)). Am stat la o vorba si un pahar de apa dupa care am mers in camera, unde a inceput cu un oral frumos, cu atentie la cap, dupa care am schimbat rolurile, mi s-a parut ca ii place si sa i se faca oral, dupa mi-a mai facut ea putin oral, apoi a pus capișonul, dupa care a trecut LOT si in cateva minute m-a terminat, se misca bine si e si stramta. Pentru mine a fost o întâlnire reușită, recomand cu caldura! Te pup și te mai aștept cu drag 😘🤗
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 7, 2023 🤪😈 5
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 8, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 8, 2023 Bună dragilor disponibil 🫦
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 8, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 8, 2023 😈 7
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 8, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 8, 2023 Locuri disponibile 🫦până la 01:00 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 9, 2023 Bună dimineața dragilor disponibilă ❤️pentru masaj pentru cei care confirmați de două ori în aceiași zi ca veniți și surpriză cu 30 min înainte apare varianta , mi-a leșinat brăduțul numai pot ajunge , numai sunați vă rog ca ne dați tot programul peste cap , dacă v-am face și noi așa mereu să stați pe lângă ușă nu doar eu toate femeile cum ar fi , atunci spuneți ca nu suntem serioase , iar numarul va ajunge direct la BLOC multumesc pentru înțelegere 🥰 1 2
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 9, 2023 😈 8
amag1337 Reputație: -2 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 9, 2023 Acum 1 oră, Ememma a spus: 😈 Is ale tale?
kazy69 Reputație: 1 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Decembrie 9, 2023 Nu o sa fac o descriere deoarece va las sa o descoperiti pe bomboana de ema... am fost cu un tovaraş si pot sa zic ca a fost o zi minunata😁 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 10, 2023 Bună dimineața dragilor disponibilă ultimile zile 🫦
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 10, 2023 😈🔥 6
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 10, 2023 😈locuri disponibile 🔥
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 11, 2023 Bună dimineața dragilor disponibilă poftă bună la cafea 🫦☕️🔥
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 11, 2023 😈 5
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 11, 2023 🔥🔥 6
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 12, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 12, 2023 Bună dimineața dragilor disponibilă până târziu ☕️🫦 5
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 12, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 12, 2023 Locuri disponibile Traian Lalescu 22 ROGERIUS CARTIER 🔥😈 8
rechinii77 Reputație: 50592 Postat Decembrie 12, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 12, 2023 Acum 3 ore, Ememma a spus: Locuri disponibile Traian Lalescu 22 ROGERIUS CARTIER 🔥😈 Oooo....da ce "ass" avem noi aici❤💣cere sa fie arestat😁😅 Te pwp** 5 1 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 12, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 12, 2023 Acum 1 oră, rechinii77 a spus: Oooo....da ce "ass" avem noi aici❤💣cere sa fie arestat😁😅 Te pwp** Te pupacesc 🤭o zis ca te așteaptă 😅 1 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 13, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 13, 2023 Bună dragilor disponibilă până târziu 🔥🫦 5
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 14, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 14, 2023 Bună dragailor disponibilă pentru programări până târziu 💥🫦🔥 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Decembrie 14, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Decembrie 14, 2023 Dragilor țin să vă anunț ca mă găsiți până miercuri în oraș la voi pupici de nu vă vedeți 🤭🔥👄👄 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum