Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 10, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 10, 2023 😜🙈 6
morganleefay Reputație: 181 Postat Iulie 10, 2023 Postat Iulie 10, 2023 Acum 3 ore, Ememma a spus: bună dragilor țin sa va anut că mă găsiți si saptamana asta la voii in oras😜disponibila pana la 21 🥵 Foarte bine ai decis să-ți extinzi ședere la noi cu încă vreo 7 zile !!!! Promit că voi fi la tine zilnic... dar asta deja știi și tu 🥰😘 te pup și ne vedem .. iară... 🤣🤣🤣🤣 1 1
discret74 Reputație: 960 Postat Iulie 10, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 10, 2023 Locatie: Traian Lalescu parter, apartament curat, dotat cu ce trebuie, nu e ca blocurile noi de pe Onestilor dar e ok, pat mare, nu scartaie, racoare dar fara aer conditionat. Caprioara: 25 ani declarati, miniona, carne tare, piele fina, sanii putin lasati, nu e fotomodela dar e ce trebuie, naturala si in plus are fatza ca si un copil si asta ii da un farmec aparte. Pasarica superba, curata fara nici o urma de miros. Actiunea: secret!!! oral placut, fara tendinte de deep dar nici doar varful, atentie la zonele adiacente, la normal se misca, destul de stramta, am simtit-o foarte bine. Ce mi-a placut in mod special a fost atitudinea, nu doar ca nu te grabeste sau cum zic unele "nu ma uit la ceas" chiar m-am simtit ca si cu o prietena cu care m-am iubit ca am vrut noi si nu ca am platit, relaxata, zambareatza, clar placuta in mod natural Amenda: 150 lei/30 min sau 250 lei/ora are un supliment de 50 lei la finalizare orala. Clar este un castig pentru orasul nostru (partea de futalai) si o recomand cu caldura Multumesc Emma 7 2
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 11, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 11, 2023 bună dragilor disponibila pentru programări, pana la 21:00 servicii: 😈Sex orala (cu sau fără) în funcție de igiena 😈sex normal (DOAR PROTEJAT) 😈69 😈MASAJ NORMAL 😈SEX INTRE SANII 😈FINALIZAREA (ORALA SAU FACIALA CONTRA COST CU 50 LEI) TAXA ESTE DE . 150 FINALIZAREA 250 ORA Strada TRAIAN LALESCU 20 (CARTIER ,ROGERIUS) pupici 😘ne vedem la masaj 😁🤪 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 11, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 11, 2023 Acum 17 ore, discret74 a spus: Locatie: Traian Lalescu parter, apartament curat, dotat cu ce trebuie, nu e ca blocurile noi de pe Onestilor dar e ok, pat mare, nu scartaie, racoare dar fara aer conditionat. Caprioara: 25 ani declarati, miniona, carne tare, piele fina, sanii putin lasati, nu e fotomodela dar e ce trebuie, naturala si in plus are fatza ca si un copil si asta ii da un farmec aparte. Pasarica superba, curata fara nici o urma de miros. Actiunea: secret!!! oral placut, fara tendinte de deep dar nici doar varful, atentie la zonele adiacente, la normal se misca, destul de stramta, am simtit-o foarte bine. Ce mi-a placut in mod special a fost atitudinea, nu doar ca nu te grabeste sau cum zic unele "nu ma uit la ceas" chiar m-am simtit ca si cu o prietena cu care m-am iubit ca am vrut noi si nu ca am platit, relaxata, zambareatza, clar placuta in mod natural Amenda: 150 lei/30 min sau 250 lei/ora are un supliment de 50 lei la finalizare orala. Clar este un castig pentru orasul nostru (partea de futalai) si o recomand cu caldura Multumesc Emma Te pupacesc și mulțumesc pentru vizita usa e mereu deschisa 😋
morganleefay Reputație: 181 Postat Iulie 11, 2023 Postat Iulie 11, 2023 Încă o zi frumoasă și bine ( transpirata ) alături de Leoaica mea Emma 😁😛 Iți mulțumesc că și astăzi ai fost alături de mine 😘 Ești o fată pe care o doresc mereu. Mai pe scurt nu am numărat dar cred că am schimbat vreo 6 pozitii pe care l-am executat împreună extraordinar de bine !!!!! Timp petrecut 1h ( dar pentru mine de e deajuns 🤪) așa că mai avem multe runde de făcut împreună 😈😅 Note nu dau pentru că nu sunt profesor de corectat examene de Bac .... dar serviciile sunt de High Level 5 ⭐️pt minine . Mulțumesc Emma și ne vedem în curând ( mai e și mâine o zi ) 😉 4 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 11, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 11, 2023 Acum 15 minute, morganleefay a spus: Încă o zi frumoasă și bine ( transpirata ) alături de Leoaica mea Emma 😁😛 Iți mulțumesc că și astăzi ai fost alături de mine 😘 Ești o fată pe care o doresc mereu. Mai pe scurt nu am numărat dar cred că am schimbat vreo 6 pozitii pe care l-am executat împreună extraordinar de bine !!!!! Timp petrecut 1h ( dar pentru mine de e deajuns 🤪) așa că mai avem multe runde de făcut împreună 😈😅 Note nu dau pentru că nu sunt profesor de corectat examene de Bac .... dar serviciile sunt de High Level 5 ⭐️pt minine . Mulțumesc Emma și ne vedem în curând ( mai e și mâine o zi ) 😉 Te pupacesc 😘usa e mereu deschisa 😜vecinu..😁🤪
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 11, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 11, 2023 1 4
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 12, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 12, 2023 bună dragilor ma găsiți pana la ora 21:00 Disponibila ..pupici 😘😘
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 13, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 13, 2023 bună dragilor disponibila pana la 21:00 pana luni la voii in oraș 😍 2
crisalis Reputație: 13 Postat Iulie 13, 2023 Postat Iulie 13, 2023 Am vizitat-o pe domnisoara azi, e o fata de nota 10, draguta, sexy, naturala, te pierzi in bratele ei😃 o recomand din toate punctele de vedere, are o atitudine placuta, nu e grabita si e foarte buna la tot ce face in dormitor. Apartament ok, baie cu ce trebuie, servit cu apa, zona linistita. De vizitat din nou, bineinteles. Multumesc. 2 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 14, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 14, 2023 Neața dragilor, disponibila pana la orele 22:00 🥵 cei ..care insista după program..vor fi taxați mai mult ..pupici 1 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 14, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 14, 2023 Acum 14 ore, crisalis a spus: Am vizitat-o pe domnisoara azi, e o fata de nota 10, draguta, sexy, naturala, te pierzi in bratele ei😃 o recomand din toate punctele de vedere, are o atitudine placuta, nu e grabita si e foarte buna la tot ce face in dormitor. Apartament ok, baie cu ce trebuie, servit cu apa, zona linistita. De vizitat din nou, bineinteles. Multumesc. Te pup..mulțumesc de vizita😘te mai aștept cu mare drag
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 15, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 15, 2023 bună dimineața dragilor disponibila pana la ora 22:00
sosoboso Reputație: 955 Postat Iulie 15, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 15, 2023 Buna ziua! Am vizitat azi pe Ema si am avut parte de o intilnire reusita alatur de ea.Este o fata tanara,frumoasa comunicativa si are un corp frumos ,bine proportionata,sani fermi frumosi si un fund obraznic.Apartament curat intro zona linistita in Rogerius,baie curata,dotata.GFE de nota 10,si daca nu face FK,am inteles si am respectat decizia ei.In rest servicii de nota 10, ON,NP foarte placut cu atentie la vecini,cu priviri ,umed cum trebuie sa fie.Multumesc mult Ema draga penru senzatie si o sa te vizitez ori de cate ori o sa treci pe la noi!😘♥️🥰 2 2
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 16, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 16, 2023 bună dragilor Disponibila pana la 22 3
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 16, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 16, 2023 Acum 19 ore, sosoboso a spus: Buna ziua! Am vizitat azi pe Ema si am avut parte de o intilnire reusita alatur de ea.Este o fata tanara,frumoasa comunicativa si are un corp frumos ,bine proportionata,sani fermi frumosi si un fund obraznic.Apartament curat intro zona linistita in Rogerius,baie curata,dotata.GFE de nota 10,si daca nu face FK,am inteles si am respectat decizia ei.In rest servicii de nota 10, ON,NP foarte placut cu atentie la vecini,cu priviri ,umed cum trebuie sa fie.Multumesc mult Ema draga penru senzatie si o sa te vizitez ori de cate ori o sa treci pe la noi!😘♥️🥰 Te pupacesc. 😘și te mai aștept..cu mare drag usa e mereu deschisa 😘❤️ 1
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3926 Postat Iulie 16, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Iulie 16, 2023 Acum 5 ore, Ememma a spus: bună dragilor Disponibila pana la 22 Salutare! Am rămas dator cu o recenzie, din motive personale, scriu doar astăzi. Am vizitat-o pe Emma chiar la începutul săptămânii. Programare ușoară, prin WApp. Comunică bine, cred că are harul să citească clienții chiar după cum scriu, ceea ce este dovada experienței în acest domeniu. Eram sigur că voi întâlni o fată specială, recomandarea a fost făcută personal de concitadinul nostru @x the impaler. Am confirmat când a cerut, am ajuns când ne-am înțeles. Emma. M-a așteptat după ușă. Așa cum se întâmplă viața bate filmul, în acest caz pozele, în realitate este mai frumoasă. I-am analizat mult profilul, care m-a atras foarte tare. Este o domniță plină de energie, mereu veselă, frumoasă și atrăgătoare. Pozele sunt ale ei, ceea ce nu se vede este radiația sufletului ei plin de iubire și atenție. Ne-am așezat la masă, m-a servit cu o apă și așa încet ne-am apropiat unul de altul. Nu m-am grăbit, la început am simțit o oarecare reținere din partea ei, am înțeles nu sunt genul ei de bărbat, deci am luat-o mai încet. Cadoul i-am înmânat din proprie inițiativă, m-am programat pentru o oră, ceea ce chiar este necesară pentru o întâlnire pretențioasă alături de ea. M-am cerut la baie, am primit prosop curat, gel de duș, apă de gură. Chiar dacă apartamentul nu este unul nou, Emma menține curățenia. M-am simțit în largul meu, confortabil și liniștit. După duș ne-am revăzut în dormitor, scena a fost un pat matrimonial, potrivit acțiunii. M-am apropiat încet spre ea, încet, încet am simțit că se deschide. Nu sărută cu limba, nici pe gură, însă știe ce are de făcut, experiența din acest domeniu se simte în tot ce face. Cum spune amicul meu, sunt pupăcios, deci nu am iertat aproape nici un centimetru pătrat de pe pielea ei. Am gustat și savarina ei, cu care m-am jucat un pic (mai mult), până am simțit că este pregătită de ”amor”. Fiind educată, mi-a întors favorul, face un oral perfect, iar cum spune zicala pofta vine mâncând, pe parcurs a sosit și acel moment când am simțit nu mai are nicio reținere. Este o plăcere să o vezi, să o asculți și să o simți, chiar că îi place. Este pretențioasă, cere și oferă igienă totală și un oral de vis, cu atenție și la vecini. Când am considerat că sunt destul de tare, am rugat-o să punem pelerina și să începem ”iubirea”. Chiar dacă mulți au menționat că este strâmtă, eu am fost primit de o vulvă deschisă, primitoare, lubrifiată, am simțit că poate primi orice mărime, orice grosime. Să nu înțelegeți că ar fi largă, categoric nu, dar am și eu atâta experiență încât să simt posibilitățile sale fizice. Cu toate acestea știe să se joace cu mușchii, te trage în ea, se poziționează așa să te simtă, să îi placă. Nu am numărat pozițiile, știe să ”danseze”, deci se lasă condusă, iar dacă vrea te conduce ea, așa cum îi place. Are o vulvă mătăsoasă și o păsărică foarte frumoasă, apetisantă. După multe îmbrățișări și mișcări ritmice am nimerit cea mai favorabilă poziție ca să mă termin. Toți potențialii urmași s-au adunat în prezervativ, iar eu mi-am tras sufletul în brațele sale. Nu m-a alungat, nu a sărit de lângă mine, a fost foarte atentă și vorbea deschisă. M-am deschis și eu, astfel a reușit să mă satisfacă nu doar fizic și emoțional, ci și mental. Am mai vizitat încă o dată baia, m-a poftit la masă din nou, nu s-a uitat la ceas, chiar din contră, mă liniștea spunând că avem timp. A fost o experiență plăcută, la sfârșit am avut impresia că sunt cu o prietenă veche. Note maxime din toate punctele de vedere, iar de recomandat o recomand cu mențiunea că așa ca în viață persoanele speciale trebuie tratate special. Emma te sărut, mulțumesc, să ne revedem cu bine! 4 3 2
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 17, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 17, 2023 Bună dimineața dragilor🥰sunt disponibila..22:00
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 17, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 17, 2023 3
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 17, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 17, 2023 Acum 20 ore, ursuletulpanda a spus: Salutare! Am rămas dator cu o recenzie, din motive personale, scriu doar astăzi. Am vizitat-o pe Emma chiar la începutul săptămânii. Programare ușoară, prin WApp. Comunică bine, cred că are harul să citească clienții chiar după cum scriu, ceea ce este dovada experienței în acest domeniu. Eram sigur că voi întâlni o fată specială, recomandarea a fost făcută personal de concitadinul nostru @x the impaler. Am confirmat când a cerut, am ajuns când ne-am înțeles. Emma. M-a așteptat după ușă. Așa cum se întâmplă viața bate filmul, în acest caz pozele, în realitate este mai frumoasă. I-am analizat mult profilul, care m-a atras foarte tare. Este o domniță plină de energie, mereu veselă, frumoasă și atrăgătoare. Pozele sunt ale ei, ceea ce nu se vede este radiația sufletului ei plin de iubire și atenție. Ne-am așezat la masă, m-a servit cu o apă și așa încet ne-am apropiat unul de altul. Nu m-am grăbit, la început am simțit o oarecare reținere din partea ei, am înțeles nu sunt genul ei de bărbat, deci am luat-o mai încet. Cadoul i-am înmânat din proprie inițiativă, m-am programat pentru o oră, ceea ce chiar este necesară pentru o întâlnire pretențioasă alături de ea. M-am cerut la baie, am primit prosop curat, gel de duș, apă de gură. Chiar dacă apartamentul nu este unul nou, Emma menține curățenia. M-am simțit în largul meu, confortabil și liniștit. După duș ne-am revăzut în dormitor, scena a fost un pat matrimonial, potrivit acțiunii. M-am apropiat încet spre ea, încet, încet am simțit că se deschide. Nu sărută cu limba, nici pe gură, însă știe ce are de făcut, experiența din acest domeniu se simte în tot ce face. Cum spune amicul meu, sunt pupăcios, deci nu am iertat aproape nici un centimetru pătrat de pe pielea ei. Am gustat și savarina ei, cu care m-am jucat un pic (mai mult), până am simțit că este pregătită de ”amor”. Fiind educată, mi-a întors favorul, face un oral perfect, iar cum spune zicala pofta vine mâncând, pe parcurs a sosit și acel moment când am simțit nu mai are nicio reținere. Este o plăcere să o vezi, să o asculți și să o simți, chiar că îi place. Este pretențioasă, cere și oferă igienă totală și un oral de vis, cu atenție și la vecini. Când am considerat că sunt destul de tare, am rugat-o să punem pelerina și să începem ”iubirea”. Chiar dacă mulți au menționat că este strâmtă, eu am fost primit de o vulvă deschisă, primitoare, lubrifiată, am simțit că poate primi orice mărime, orice grosime. Să nu înțelegeți că ar fi largă, categoric nu, dar am și eu atâta experiență încât să simt posibilitățile sale fizice. Cu toate acestea știe să se joace cu mușchii, te trage în ea, se poziționează așa să te simtă, să îi placă. Nu am numărat pozițiile, știe să ”danseze”, deci se lasă condusă, iar dacă vrea te conduce ea, așa cum îi place. Are o vulvă mătăsoasă și o păsărică foarte frumoasă, apetisantă. După multe îmbrățișări și mișcări ritmice am nimerit cea mai favorabilă poziție ca să mă termin. Toți potențialii urmași s-au adunat în prezervativ, iar eu mi-am tras sufletul în brațele sale. Nu m-a alungat, nu a sărit de lângă mine, a fost foarte atentă și vorbea deschisă. M-am deschis și eu, astfel a reușit să mă satisfacă nu doar fizic și emoțional, ci și mental. Am mai vizitat încă o dată baia, m-a poftit la masă din nou, nu s-a uitat la ceas, chiar din contră, mă liniștea spunând că avem timp. A fost o experiență plăcută, la sfârșit am avut impresia că sunt cu o prietenă veche. Note maxime din toate punctele de vedere, iar de recomandat o recomand cu mențiunea că așa ca în viață persoanele speciale trebuie tratate special. Emma te sărut, mulțumesc, să ne revedem cu bine! Te pupacesc 😘mulțumesc pentru vizita și recenzie 😘usa e mereu deschisa 🥰 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 18, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 18, 2023 Buna dimineața dragilor disponibila pana la 22:00 😈Sex orala (cu sau fără) în funcție de igiena 😈sex normal (DOAR PROTEJAT) 😈69 😈MASAJ NORMAL 😈SEX INTRE SANII 😈FINALIZAREA (ORALA SAU FACIALA CONTRA COST CU 50 LEI) TAXA ESTE DE . 150 FINALIZAREA 250 ORA Prețurile difera Accept si in grup 🤪 🔞Deplasare doar la hotel si doar la ora este 500 servici normale . 💢in afara programului este taxa mai mare 1 5
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3926 Postat Iulie 18, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Iulie 18, 2023 Acum 1 oră, Ememma a spus: Buna dimineața dragilor disponibila pana la 22:00 😈Sex orala (cu sau fără) în funcție de igiena 😈sex normal (DOAR PROTEJAT) 😈69 😈MASAJ NORMAL 😈SEX INTRE SANII 😈FINALIZAREA (ORALA SAU FACIALA CONTRA COST CU 50 LEI) TAXA ESTE DE . 150 FINALIZAREA 250 ORA Prețurile difera Accept si in grup 🤪 🔞Deplasare doar la hotel si doar la ora este 500 servici normale . 💢in afara programului este taxa mai mare Salut! Am revizitat-o ieri pe frumoasa Ema. Nu voi repeta tot ce am scris anterior. Programarea, locația la fel. Ce a fost diferit? Însăși EA! S-a văzut că mă așteaptă, s-a dezlănțuit. Am stat o oră. Ne-am tăvălit, ne-am încolăcit, ne-am descoperit și ne-am savurat reciproc. Nu o dată strângeam cearșaful din pură plăcere, iar la urmă am fost ca scoși din saună. Ne-am înfierbântat, a curs apa de pe noi, de a trebuit să stăm pe spate câteva secunde să revenim la realitate. Ememma jos pălăria în fața ta! Mulțumesc pentru primirea minunată și complimente veveriței! Sa deschis și m-a satisfăcut așa cum îmi place mie. Sper să mai prind loc! Revin și o recomand categoric. Cred că are o poftă fata........... și îi place, mai ales dacă nimerești unde-i place cel mai tare. 😘😘😘 O zi bună tuturor! 3 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 18, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 18, 2023 Acum 2 minute, ursuletulpanda a spus: Salut! Am revizitat-o ieri pe frumoasa Ema. Nu voi repeta tot ce am scris anterior. Programarea, locația la fel. Ce a fost diferit? Însăși EA! S-a văzut că mă așteaptă, s-a dezlănțuit. Am stat o oră. Ne-am tăvălit, ne-am încolăcit, ne-am descoperit și ne-am savurat reciproc. Nu o dată strângeam cearșaful din pură plăcere, iar la urmă am fost ca scoși din saună. Ne-am înfierbântat, a curs apa de pe noi, de a trebuit să stăm pe spate câteva secunde să revenim la realitate. Ememma jos pălăria în fața ta! Mulțumesc pentru primirea minunată și complimente veveriței! Sa deschis și m-a satisfăcut așa cum îmi place mie. Sper să mai prind loc! Revin și o recomand categoric. Cred că are o poftă fata........... și îi place, mai ales dacă nimerești unde-i place cel mai tare. 😘😘😘 O zi bună tuturor! Te pupacesc 😘și te îmbrățișez cu drag 😘😜🙈 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 18, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 18, 2023 bună dragilor..din motive personale sunt 🚫indisponibila🚫 1 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum