Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iulie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iulie 3, 2023 1 oră în urmă, covidu a spus: ce lingau... Fix la replica asta ma asteptam 😂, foarte original , dar nu ma pot abtine cand vad nesimtiti care se simt si ei mai barbati cand jignesc o femeie 😊 3 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Maraxxr Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2023 Partajează Postat Iulie 3, 2023 Acum 2 minute, MisterX a spus: Fix la replica asta ma asteptam 😂, foarte original , dar nu ma pot abtine cand vad nesimtiti care se simt si ei mai barbati cand jignesc o femeie 😊 ai mare dreptate, cand ete vorba de jignit toti sunt tari,,dar din pacate vorbe noi nu au....ceva original daca spunea sau ceva mai nou😁 te pup iti multumesc pentru sustinere🥰 Link spre comentariu
Vizitator Maraxxr Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 La 01.07.2023 la 16:36, Georgetudor6 a spus: Doamne, asta este la 600 ora ? Băieți,repede, repede sa nu o pierdeți,așa trofeu mai rar ! Nu au pierdut baietii nimic iti garantez 🥰 Link spre comentariu
Vizitator Maraxxr Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 La 02.07.2023 la 10:19, ninfomanee a spus: Intentionez sa trec eu astazi asa ca tineti aproape, revin cu recenzie 🥰 Link spre comentariu
covidu Reputație: 280 Postat Iulie 4, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2023 Acum 22 ore, MisterX a spus: Fix la replica asta ma asteptam 😂, foarte original , dar nu ma pot abtine cand vad nesimtiti care se simt si ei mai barbati cand jignesc o femeie 😊 Din cauza unora ca tine au ajuns curvele sa faca legea pe aici. Le pupati in cur in speranta sa primiti si voi un pupic pe obraz, gratis. 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iulie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iulie 4, 2023 Acum 3 ore, covidu a spus: Din cauza unora ca tine au ajuns curvele sa faca legea pe aici. Le pupati in cur in speranta sa primiti si voi un pupic pe obraz, gratis. Stiu ca e greu sa concepi ca cineva poate sari in sprijinul unei persoane jignite dezinteresat. Dar sa stii ca astfel de oameni chiar exista. Pupicul pe obraz il primesc oricum pentru ca sunt cu bun simt 😊. Succes si tie si Marei! 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Maraxxr Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Acum 48 minute, MisterX a spus: Stiu ca e greu sa concepi ca cineva poate sari in sprijinul unei persoane jignite dezinteresat. Dar sa stii ca astfel de oameni chiar exista. Pupicul pe obraz il primesc oricum pentru ca sunt cu bun simt 😊. Succes si tie si Marei! Eati o persoana minunata!iti multumesc frumos pentru tot te sarut dulce!🥰🥰 Link spre comentariu
globaldick Reputație: 2 Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Bună! Poți posta, te rog, mai multe poze? Link spre comentariu
Vizitator Maraxxr Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Acum 4 ore, globaldick a spus: Bună! Poți posta, te rog, mai multe poze? Buna. O sa postez. Poze sau apel video fac si pe whatsapp pentru a confirma 🥰🥰😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum