tito_ortiz Reputație: 14 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Iulie 1, 2023 In dimineata zilei de ieri, am intrat pe publi si am inceput sa sun. Dupa 3 încercari nereusite, primesc un sms '' Blonda disponibila ''. Sun la numarul respectiv ,ma lamureste cu pretul 150/300.Locatie pe strada Cicoarei, in cartierul Brosteni. Ajung la usa, imi deschide o domnisoara blonda draguta imbracata in niste chiloti si sutien rosii. Ma dezbrac incepe cu un oral protejat foarte bine executat din genunchi . O pun capra si dupa aproximativ 5 minute de actiune finalizez. Toata treaba a durat in jur de 15 -20 de minute . Pot spune ca am fost placut impresionat. De revenit Cu siguranta DA
Alinalx Reputație: 15 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Buzău Oras:Buzău Postat Iulie 1, 2023 Un link ne dai și noua???
tito_ortiz Reputație: 14 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Iulie 1, 2023 Linkul nu il am, pentru pentru ca initial am sunat in mai multe locuri .😝😅
bilosul69 Reputație: 278 Postat Iulie 2, 2023 Oras:În mai multe parti Oras:În mai multe parti Postat Iulie 2, 2023 0765499888
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum