Sari la conținut

Andreea 0747309450

Postări Recomandate

• Oras:Botoșani
  • Oras:Botoșani
Postat

Hello! Am văzut că nu are topic deschis așa că m-am gândit să împărtășesc experiența cu voi . In primă fază am sunat pt Iuliana dar când am ajuns ,ea era plecată la magazin. Mi-a spus sa intru să o aștept sau dacă vreau pot merge cu colega ei. Am intrat, bineînțeles am speriat-o pt că nu se aștepta să intre cineva. A ieșit o brunețică cu parul lung de prin bucătărie, frumușică cu ochii negrii(exact genul meu), calmă, prietenoasă,cercel in buric,tatuaj,fund obraznic.Nici nu am mai stat pe gânduri sau să o aștept pe colega ei și am trecut fapte.

Oral 8+(neprotejat,in fcț de igiena) BUN,as putea spune. Un plus este că s-a conformat cererilor mele.

Normal 9. Deși nu am făcut decât 2 poziții nu pot evalua mai mult. Am rugat-o sa se pună deasupra,lucrul pe care l-am și făcut, fără a se plânge de oboseală sau de altceva cum fac altele. După un timp s-a pus 'capra' ,a stat stat până la finalizare.

Plătit 150/finalizare. Ora nu știu cât este că nu merg la povești

Locație 8. Curat și aerisit. 

As reveni cu drag la ea. Mulțumesc Andreea!

• cleopatra01 a schimbat titlul în Andreea 0747309450
  • Telefon: 0790645552
  • Oras:Braila
  • Telefon: 0790645552
  • Oras:Braila
Postat
Acum 13 ore, M.jon a spus:

Hello! Am văzut că nu are topic deschis așa că m-am gândit să împărtășesc experiența cu voi . In primă fază am sunat pt Iuliana dar când am ajuns ,ea era plecată la magazin. Mi-a spus sa intru să o aștept sau dacă vreau pot merge cu colega ei. Am intrat, bineînțeles am speriat-o pt că nu se aștepta să intre cineva. A ieșit o brunețică cu parul lung de prin bucătărie, frumușică cu ochii negrii(exact genul meu), calmă, prietenoasă,cercel in buric,tatuaj,fund obraznic.Nici nu am mai stat pe gânduri sau să o aștept pe colega ei și am trecut fapte.

Oral 8+(neprotejat,in fcț de igiena) BUN,as putea spune. Un plus este că s-a conformat cererilor mele.

Normal 9. Deși nu am făcut decât 2 poziții nu pot evalua mai mult. Am rugat-o sa se pună deasupra,lucrul pe care l-am și făcut, fără a se plânge de oboseală sau de altceva cum fac altele. După un timp s-a pus 'capra' ,a stat stat până la finalizare.

Plătit 150/finalizare. Ora nu știu cât este că nu merg la povești

Locație 8. Curat și aerisit. 

As reveni cu drag la ea. Mulțumesc Andreea!

E buna și colega ei Iuliana sau georgiana.! Ma duc mereu când vine la braila.! Eu am fost mulțumit de ea.! Îmi pare rău ca ai ratato .! Este exact cea din poze .! Forme super ,fără graba , curată .! Nu ii place sa ii vorbești urat cum fac alți .! Pe cea recenzata nu o cunosc a mai fost pe mai multe orașe .!

• Membru Premium
  • Oras:Peste tot.
  • Oras:Peste tot.
Postat

Nr de tel.  scris legat, fără spațiu între cifre ca să apară la căutare:

0747309450

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...