putzulica flocoasa Reputație: 5 Postat Iulie 11, 2023 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat Iulie 11, 2023 Salutare,oare o fost careva coleg la domnisoara amalia?si daca da,sa ne sluna si la noi cum o reusit sa vorbeasca cu dansa si sa isi faca programare. Eu si ieri si azi am tot sunat,dar nimic,ieri o sunat,dar nu mi-a raspuns,azi are telefonul inchis. Link spre comentariu
bazanachi Reputație: 29 Postat Iulie 11, 2023 Partajează Postat Iulie 11, 2023 55 minutes ago, putzulica flocoasa said: Salutare,oare o fost careva coleg la domnisoara amalia?si daca da,sa ne sluna si la noi cum o reusit sa vorbeasca cu dansa si sa isi faca programare. Eu si ieri si azi am tot sunat,dar nimic,ieri o sunat,dar nu mi-a raspuns,azi are telefonul inchis. Eu am vorbit cu ea pe whatsapp si a raspuns destul de prompt dar inca nu am fost sa pot face o recenzie. Eventual sa ii comunici pana la ce ora sa iti raspunda. Spor ! Link spre comentariu
Amalia10 Reputație: 204 Postat Iulie 11, 2023 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Autor Partajează Postat Iulie 11, 2023 Acum 2 ore, cross a spus: Am face programari daca ai avea telefonul deschis Îmi cer scuze tuturor, astăzi m-am simțit foarte rău, abia ce am putut sa ma ridic din pat. Încerc sa ma pun pe picioare si de mâine sper sa fiu mai bine! 🌹 Link spre comentariu
guess11 Reputație: 86 Postat Iulie 11, 2023 Partajează Postat Iulie 11, 2023 Acum 4 minute, Amalia10 a spus: Îmi cer scuze tuturor, astăzi m-am simțit foarte rău, abia ce am putut sa ma ridic din pat. Încerc sa ma pun pe picioare si de mâine sper sa fiu mai bine! 🌹 Însănătoșește-te ca vrem sa te vizitam 🤗 Link spre comentariu
Amalia10 Reputație: 204 Postat Iulie 12, 2023 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Autor Partajează Postat Iulie 12, 2023 Buna dimineața! 🌞 Locuri disponibile între 12-14 si 17-19 😌 1 8 Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Iulie 12, 2023 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Iulie 12, 2023 Acum 37 minute, Amalia10 a spus: Buna dimineața! 🌞 Locuri disponibile între 12-14 si 17-19 😌 sa inteleg ca te simti mai bine! 1 Link spre comentariu
Amalia10 Reputație: 204 Postat Iulie 13, 2023 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Autor Partajează Postat Iulie 13, 2023 Ultima zi in oraș🌹 1 Link spre comentariu
darktest Reputație: 19 Postat Iulie 13, 2023 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Iulie 13, 2023 Acum 1 oră, Amalia10 a spus: Ultima zi in oraș🌹 Buna ,pot sa ti scriu un sms ,si sa mi scri cand ai timp ? Te am sunat de mai multe ori ,dar din pacate nu a raspuns nimeni Link spre comentariu
SexShop22 Reputație: -41 Postat Iulie 13, 2023 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 13, 2023 Acum 4 ore, Amalia10 a spus: Ultima zi in oraș🌹 hai la cluj 1 Link spre comentariu
mr.nobody15 Reputație: 2 Postat Iulie 15, 2023 Oras:BM Oras:BM Partajează Postat Iulie 15, 2023 On 7/13/2023 at 8:53 AM, Amalia10 said: Ultima zi in oraș🌹 Am reusit sa ii fac o vizita in ultima ei zi, joi. Locatia vis-a-vis de Vivo., apartament curat. O fata foarte frumoasa si nu sunt subiectiv. Preturile , serviciile au fost postate de catre ea atat aici cat si pe pagina din Piatra Neamt. A fost deenzinvolta, draguta si foarte atenta cu mine. Mi-ar fi placut sa ramana mai mult. 2 Link spre comentariu
vegooo Reputație: 18 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Septembrie 4, 2023 @Amalia10 când mai revi la noi in oraș ? 🥰💋 Link spre comentariu
normall Reputație: 103 Postat Septembrie 7 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Septembrie 7 La 10.07.2023 la 9:02, Amalia10 a spus: Disponibilă 🎀 Bună dimineața! mai ajungi pe la noi? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum