Sari la conținut

0760183018

Vizitator Strongman12

Postări Recomandate

Vizitator Strongman12
Reputație: 0
Postat

Este noua în oraș serviciile sunt de calitate și merita vizitata arata ca în poze nota 9 din 10 are un cur bomba 

Postat
Acum 32 minute, Strongman12 a spus:

Este noua în oraș serviciile sunt de calitate și merita vizitata arata ca în poze nota 9 din 10 are un cur bomba 

..interesantă descrierea..în special când e venita din partea unuia care s-a înregistrat cu 1 ora în urma...

Serios??? Atât de impresionat ai rămas?? Sau nu îți produce suficient "gagica"?? 

Extraordinar!!!

Miroase a biban!!

Vizitator Strongman12
Reputație: 0
Postat
Acum 1 minut, OXOXO a spus:

..interesantă descrierea..în special când e venita din partea unuia care s-a înregistrat cu 1 ora în urma...

Serios??? Atât de impresionat ai rămas?? Sau nu îți produce suficient "gagica"?? 

Extraordinar!!!

Miroase a biban!!

Am mai avut un cont în trecut sa te informez și fata nu are nicio treaba în toată asta am lăsat o recenzie și atât cine vrea o vizitează cine nu nu 

• Oras:Monte Carlo
  • Oras:Monte Carlo
Postat
La 07.07.2023 la 17:12, Vizitator Strongman12 a spus:

Am mai avut un cont în trecut sa te informez și fata nu are nicio treaba în toată asta am lăsat o recenzie și atât cine vrea o vizitează cine nu nu 

Nu prea seamănă a recenzie, dă și tu detalii despre serviciile și prețurile fetei măcar, dacă ea este în pozele din primul link, că acolo sunt cu fața, ca să ne facem și noi o părere!😎 

Postat
La 07.07.2023 la 17:12, Vizitator Strongman12 a spus:

Dezvoltă și tu puțin.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...