costicosti1 Reputație: 6 Postat Iulie 10, 2023 Postat Iulie 10, 2023 Ziua buna tuturor.Vin cu o intrebare care sper sa nu deranjeze pe cineva…stie cineva o doamna care face dominare? (Penetrare,uro ) dirty sex sau chiar un cuplu😁tot caut si nu gasesc,sau macar daca stiti unde sa caut..va multumesc pt eventualele raspunsuri.o zi buna
claudiu Reputație: 170 Postat Iulie 10, 2023 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 10, 2023 Acum 41 minute, costicosti1 a spus: Ziua buna tuturor.Vin cu o intrebare care sper sa nu deranjeze pe cineva…stie cineva o doamna care face dominare? (Penetrare,uro ) dirty sex sau chiar un cuplu😁tot caut si nu gasesc,sau macar daca stiti unde sa caut..va multumesc pt eventualele raspunsuri.o zi buna Daca u ai aceasta placere,eu cred ca ea este solutia!!Mai poti cauta... 1
costicosti1 Reputație: 6 Postat Iulie 10, 2023 Autor Postat Iulie 10, 2023 Acum 4 ore, claudiu a spus: Daca u ai aceasta placere,eu cred ca ea este solutia!!Mai poti cauta... Din cate am vazut nu activeaza la bacau.mersi frumos 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum