loverman8809 Reputație: 298 Postat Iulie 16, 2023 Postat Iulie 16, 2023 Vizitat zilele trecute și eu… Programat ușor pe WAP, amabila și rabdatoare cu întrebările mele. Ajuns la locație, urc și intru intr-un apartament renovat in bloc vechi. Facem cunoștiință și ne așezăm pe pat la o scurta poveste de început. E foarte prietenoasa și deschisă la discuții. Fiind gata dușat de acasa, in momentul in care s-a aplecat după ceva de pe noptiera, n-am mai rezistat și am sărit rapid in spatele ei, 2-3 palme la fese, chiloțeii trasi frumos in lateral peste buca dreapta și am început o serie de limbi in pizda și cur cu pofta. Nici un miros suspect, totul curat aici. Spre deliciul meu are piercing in lindic cu care ma tot jucam cu limba. Continui așa preț de vreo aproape 10 minute acompaniat de gemete usoare din partea ei. O pun apoi pe spate la marginea patului și continui cu limbi încă ceva timp in timp ce-i masam țâțele superbe, are silicoane, arată foarte bine, mari și cărnoase. Schimbam apoi poziția, trec eu pe spate și începe cu un oral neprotejat. Suge frumos și cu presiune, pentru mine fiind mai sensibil decât majoritatea era ușor dureros in unele momente datorită piercing-ului din limba. Alternând cu handjob super umed și cu supt vine și prima finalizare pe abdomen la mine. Pauza de tigara, povesti și continuam cu numărul 2 începând cu un 69, efectiv e un deliciu pizda și gaozul, sa te tot înfrupți din ele. Aplicam anvelopa, puțin lubrifiant și incepem un LOT. Se mișca bine, știe ce face, senzatia este foarte misto, e strâmtă rău și simți cum se mulează bine pe pula. Schimbam intr-un reverse LOT, apoi se lasă ușor pe spate tot in reverse LOT și încep sa muncesc și eu in timp ce-i frecam lindicu cu o mâna. Finalizez intr-un final după vreo 2 minute de umeri craci in care ii admiram tot corpul senzual. Locatie: 9, renovat frumos și spatios, curat Atitudine: 10, deschisă și ai ce discuta și glumi cu ea, pare o femeie de viata Aspect fizic: 9, corpul e belea, carne tare, sani frumoși și un cur obraznic ON: 8, nu am reușit deep, fără CIM, dar senzatia e plăcuta…exceptând sensibilitățile mele la piercing-uri NP: 10, strâmtă, se simte bine, deschisă la poziții și sugestii, plus privelistea in reverse LOT…e ce trebuie Cadou: conform meniului menționat pentru 2 finalizari De revenit: eu da, deși nu oferă FK, CIM, COF, as mai vizita-o, per ansamblu m-am simțit foarte bine cu ea. Melyssa, te pup și sper sa ne mai vedem! Ciocane tari băieți! 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2023 Postat Iulie 16, 2023 Acum 13 minute, loverman8809 a spus: Vizitat zilele trecute și eu… Programat ușor pe WAP, amabila și rabdatoare cu întrebările mele. Ajuns la locație, urc și intru intr-un apartament renovat in bloc vechi. Facem cunoștiință și ne așezăm pe pat la o scurta poveste de început. E foarte prietenoasa și deschisă la discuții. Fiind gata dușat de acasa, in momentul in care s-a aplecat după ceva de pe noptiera, n-am mai rezistat și am sărit rapid in spatele ei, 2-3 palme la fese, chiloțeii trasi frumos in lateral peste buca dreapta și am început o serie de limbi in pizda și cur cu pofta. Nici un miros suspect, totul curat aici. Spre deliciul meu are piercing in lindic cu care ma tot jucam cu limba. Continui așa preț de vreo aproape 10 minute acompaniat de gemete usoare din partea ei. O pun apoi pe spate la marginea patului și continui cu limbi încă ceva timp in timp ce-i masam țâțele superbe, are silicoane, arată foarte bine, mari și cărnoase. Schimbam apoi poziția, trec eu pe spate și începe cu un oral neprotejat. Suge frumos și cu presiune, pentru mine fiind mai sensibil decât majoritatea era ușor dureros in unele momente datorită piercing-ului din limba. Alternând cu handjob super umed și cu supt vine și prima finalizare pe abdomen la mine. Pauza de tigara, povesti și continuam cu numărul 2 începând cu un 69, efectiv e un deliciu pizda și gaozul, sa te tot înfrupți din ele. Aplicam anvelopa, puțin lubrifiant și incepem un LOT. Se mișca bine, știe ce face, senzatia este foarte misto, e strâmtă rău și simți cum se mulează bine pe pula. Schimbam intr-un reverse LOT, apoi se lasă ușor pe spate tot in reverse LOT și încep sa muncesc și eu in timp ce-i frecam lindicu cu o mâna. Finalizez intr-un final după vreo 2 minute de umeri craci in care ii admiram tot corpul senzual. Locatie: 9, renovat frumos și spatios, curat Atitudine: 10, deschisă și ai ce discuta și glumi cu ea, pare o femeie de viata Aspect fizic: 9, corpul e belea, carne tare, sani frumoși și un cur obraznic ON: 8, nu am reușit deep, fără CIM, dar senzatia e plăcuta…exceptând sensibilitățile mele la piercing-uri NP: 10, strâmtă, se simte bine, deschisă la poziții și sugestii, plus privelistea in reverse LOT…e ce trebuie Cadou: conform meniului menționat pentru 2 finalizari De revenit: eu da, deși nu oferă FK, CIM, COF, as mai vizita-o, per ansamblu m-am simțit foarte bine cu ea. Melyssa, te pup și sper sa ne mai vedem! Ciocane tari băieți! Hey dragule multumesc de recenzie si voi mai reveni cu siguranta !! 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2023 Postat Iulie 16, 2023 Buna dragii mei este ultima zi la voi in oras!!😘😘
zoligabi69 Reputație: 466 Postat Iulie 17, 2023 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Iulie 17, 2023 Am revizitat ier a fost o întâlnire reușit din toate punctele de vedere! Melissa îți doresc succes și ms pt tot!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2023 Postat Iulie 17, 2023 Acum 17 minute, zoligabi69 a spus: Am revizitat ier a fost o întâlnire reușit din toate punctele de vedere! Melissa îți doresc succes și ms pt tot! Multumesc si eu dragule!!😘😘
Streetfight Reputație: 235 Postat Iulie 19, 2023 Postat Iulie 19, 2023 La 15.07.2023 la 13:23, Melyssa00 a spus: Buna dragule sigur ma mai gasesti si maine aici de Luni voi pleca!!😘 Sa mai vi pe la noi si sa stai mai mult. Eu am incercat in 3 zile diferite sa te prind dar nu am reusit. Dovada ca , pe langa aspectul fizic deosebit . ai si servicii bune si atitudine placuta. Cam zgarciti colegii cu recenziile dar dcaa esti atat de ocupata , inseamna ca faci treaba buna.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2023 Postat Iulie 19, 2023 Acum 1 oră, Streetfight a spus: Sa mai vi pe la noi si sa stai mai mult. Eu am incercat in 3 zile diferite sa te prind dar nu am reusit. Dovada ca , pe langa aspectul fizic deosebit . ai si servicii bune si atitudine placuta. Cam zgarciti colegii cu recenziile dar dcaa esti atat de ocupata , inseamna ca faci treaba buna. Buna dragule voi reveni cu siguranta !! Multumesc 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2023 Postat August 15, 2023 ‼️‼️Buna dragilor de Mâine ma puteți găsi din nou la voi in Oraș!! Incepand cu ora 15:00 voi fi disponibila!!‼️‼️📱😘
anusnimus Reputație: 51 Postat August 16, 2023 Oras:Mures Oras:Mures Postat August 16, 2023 Buna. Prin ce zona a orasului te gasim ?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2023 Postat August 16, 2023 La 16.08.2023 la 12:57, anusnimus a spus: Buna. Prin ce zona a orasului te gasim ? Buna voi avea locatia in cartier Tudor zona Diamant am schimbat locatia pentru ca am avut o problema cu cealalta locatie!😘
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2023 Postat August 17, 2023 Hey dragilor programul de lucru azi va fi 13:00 - 00:00 ‼️‼️ Va astept‼️📱😘
Vizitator Reputație: 0 Postat August 18, 2023 Postat August 18, 2023 Buna dragilor sunt disponibila pentru programari pana la ora 00:00 ‼️📱
marcel24 Reputație: 126 Postat August 18, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Postat August 18, 2023 Hei, am incercat sa te contactez in ultimele 3ore nu am reusit. ☹️
Vizitator Reputație: 0 Postat August 18, 2023 Postat August 18, 2023 Acum 4 minute, marcel24 a spus: Hei, am incercat sa te contactez in ultimele 3ore nu am reusit. ☹️ Am fost ocupata dragule revino maine si stabilim o intanlire pentru ca este ultima zi in oras!!😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2023 Postat Septembrie 21, 2023 ‼️ Buna incepand de maine voi revenii in frumosul vostru oras‼️ ❌Adresa va fi strada gloriei zona tudor❌ ❌Programari incepand cu ora 16:00❌
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2023 Postat Septembrie 22, 2023 ‼️Buna dragilor din motive personale astazi nu voi mai fi disponibila!! Va astept de maine cu programari!!❌
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2023 Postat Septembrie 23, 2023 ❌‼️ Buna dragilor disponibila pentru programari‼️❌ Sa aveti un weekend minunat‼️😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2023 Postat Septembrie 24, 2023 ‼️🌈Disponibila pentru programari🌈‼️ ❌Programari pe Whatsapp❌
masterblaster Reputație: 935 Postat Septembrie 24, 2023 Postat Septembrie 24, 2023 Folosesti cumva numele de Carla si numarul 0748576373 pe Publi? Carla New Targu Mures - Matrimoniale - Publi24.ro
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2023 Postat Septembrie 24, 2023 Acum 14 minute, masterblaster a spus: Folosesti cumva numele de Carla si numarul 0748576373 pe Publi? Carla New Targu Mures - Matrimoniale - Publi24.ro Buna da eu sunt!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2023 Postat Septembrie 25, 2023 ❌Din motive personale azi voi fi indiaponibila❌
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2023 Postat Septembrie 26, 2023 ❌Buna dragilor disponibila pentru programari❌
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2023 Postat Septembrie 27, 2023 📱‼️Disponibila pana la 00:00‼️📱 ‼️Programari pe Whatsapp‼️ ❌Nu raspund la mesaje si numar privat❌ ❌ Va rog frumos nu mai cereti detalii privind preturile si serviciile atata timp cat ele sunt afisate!!❌
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 27, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 27, 2023 Acum 8 ore, Melyssa00 a spus: 📱‼️Disponibila pana la 00:00‼️📱 ‼️Programari pe Whatsapp‼️ ❌Nu raspund la mesaje si numar privat❌ ❌ Va rog frumos nu mai cereti detalii privind preturile si serviciile atata timp cat ele sunt afisate!!❌ Tot mai bunocă ești ..😎😘😘!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum