Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2023 Postat Noiembrie 6, 2023 🔞📱Disponibila pentru programari📱🔞 📱📱Programari Whatsapp📱📱
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2023 Postat Noiembrie 6, 2023 📱🔞🕑Disponibila pana la ora 01:00🕑📱🔞
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 8 ore, Melyssa00 a spus: 🔞📱Disponibila pentru programari📱🔞 📱📱Programari Whatsapp📱📱 Superbă 😎😘🤪👿!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2023 Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 27 minute, Semakone a spus: Superbă 😎😘🤪👿!!! Te pup😘
Yyyx1 Reputație: 5 Postat Noiembrie 6, 2023 Postat Noiembrie 6, 2023 De cand au schimbat metoda de logare nu mai pot intra de pe vechiul cont prod123… asa ca voi activa pe acesta. De 2 ori voiam sa ajung la tine fiinta scumpa, dar de ambele dati pareai plictisita cand te-am sunat si mi-a picat vibe-ul. Poate data viitoare va fi diferit, din moment ce sunt doar cuvinte de lauda la adresa ta pe aici😄 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2023 Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 22 minute, Yyyx1 a spus: De cand au schimbat metoda de logare nu mai pot intra de pe vechiul cont prod123… asa ca voi activa pe acesta. De 2 ori voiam sa ajung la tine fiinta scumpa, dar de ambele dati pareai plictisita cand te-am sunat si mi-a picat vibe-ul. Poate data viitoare va fi diferit, din moment ce sunt doar cuvinte de lauda la adresa ta pe aici😄 Sincer nu stiu cand si daca mai sunat dar nu cred ca eram plictisita!! Poate asta ai inteles tu dragule!!😘 te astept sa vezi ca nu sunt plictisita cum spui tu😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2023 Postat Noiembrie 7, 2023 ⛔️🔞Disponibila pentru programari🔞⛔️ 📱Programari Whatsapp📱
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2023 Postat Noiembrie 8, 2023 📱🔞Disponibila pentru programari🔞📱
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2023 Postat Noiembrie 9, 2023 📱❌Disponibila pentru programari 16:30 - 01:00❌📱
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 9, 2023 Acum 4 minute, Melyssa00 a spus: 🔞📱O mica schimbare 📱🔞 Superbă 😎😘👍. Era să nu te mai recunosc 🙈😘🤪!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2023 Postat Noiembrie 9, 2023 Acum 2 minute, Semakone a spus: Superbă 😎😘👍. Era să nu te mai recunosc 🙈😘🤪!!! Multumesc😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2023 Postat Noiembrie 10, 2023 📱🔞❌Disponibila pentru programari❌🔞📱
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2023 Postat Noiembrie 11, 2023 ❌⛔️Disponibila pentru programari⛔️❌ ❌Ultimele zile❌
Bobiandre Reputație: 2 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Noiembrie 12, 2023 La 10.11.2023 la 14:42, Melyssa00 a spus: 📱🔞❌Disponibila pentru programari❌🔞📱 Superba! La Bacău când vii? 1
tenache27 Reputație: 205 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 12, 2023 2 hours ago, Bobiandre said: Superba! La Bacău când vii? Luati-o si tineti-o acolo cat mai mult ! :)))) Am fost la ea acum o vreme. Pozele o avantajeaza muuuult. Iar prestatia e pe fast-fuck, nu are rost sa mai detaliez. Se si deduce prestatia slaba pt ca doar ea posteaza pe forum, nu prea sunt review-uri bune.
sfiosul_15 Reputație: 159 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Noiembrie 12, 2023 Cum arata tipa? În poze pate puțin mai plinuta,asa este? Poate face cineva o descriere cum arata? Vad ca s.a postat mai sus ca e pusa pe facut de bani. Se poate descrie și prestația? Mulțumesc.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2023 Postat Noiembrie 12, 2023 Acum 6 ore, Bobiandre a spus: Superba! La Bacău când vii? Multumesc!! Nu stiu cand voi ajunge !!😘
loverman8809 Reputație: 298 Postat Noiembrie 12, 2023 Postat Noiembrie 12, 2023 1 hour ago, sfiosul_15 said: Cum arata tipa? În poze pate puțin mai plinuta,asa este? Poate face cineva o descriere cum arata? Vad ca s.a postat mai sus ca e pusa pe facut de bani. Se poate descrie și prestația? Mulțumesc. Doar de la mine sunt vreo 2 recenzii, sigur au mai făcut și altii pe lângă mine, mai ai recenzii și din alte orașe. Citește și trage o concluzie…
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2023 Postat Noiembrie 12, 2023 Acum 4 ore, tenache27 a spus: Luati-o si tineti-o acolo cat mai mult ! :)))) Am fost la ea acum o vreme. Pozele o avantajeaza muuuult. Iar prestatia e pe fast-fuck, nu are rost sa mai detaliez. Se si deduce prestatia slaba pt ca doar ea posteaza pe forum, nu prea sunt review-uri bune. buna dragule daca tot ai fost la mine acum “ceva timp” de ce nu ai lasat atunci recenzie ? De ce te trezesti acum ? Probabil doar din frustrare iti spun eu 🤣 uita-te mai bine sa vezi ca nu am recenzii rele deloc .. deci atentie la ce vorbesti inainte sa stii concret , avand in vedere toate astea te as ruga data viitoare sa te abti!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2023 Postat Noiembrie 12, 2023 🔞📱Disponibila pentru programari📱🔞 ‼️Ultimele zile‼️
Cam_Andi Reputație: 214 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:undeva Oras:undeva Postat Noiembrie 12, 2023 Am fost la domnisoara Mely saptamana asta. O prezenta placuta, agreabila si oarecum exotica. Note nu dau ca nu-i genul meu dar m-am simtit foarte bine in compania ei. Un coleg a scris mai sus ca este pusa pe fast fuck....IN NICI UN CAZ, nu este adevarat, mai degraba eu am fost pe fast fuck fiind in timpul serviciului. De recomandat DA, de revenit DA Multumesc frumos Melyssa pt timpul petrecut in compania ta 😘 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2023 Postat Noiembrie 12, 2023 1 oră în urmă, Cam_Andi a spus: Am fost la domnisoara Mely saptamana asta. O prezenta placuta, agreabila si oarecum exotica. Note nu dau ca nu-i genul meu dar m-am simtit foarte bine in compania ei. Un coleg a scris mai sus ca este pusa pe fast fuck....IN NICI UN CAZ, nu este adevarat, mai degraba eu am fost pe fast fuck fiind in timpul serviciului. De recomandat DA, de revenit DA Multumesc frumos Melyssa pt timpul petrecut in compania ta 😘 Multumesc de vizita dragule si te mai astept cu drag!😘 p.s. lasam haterii sa vorbeasca!!
zoligabi69 Reputație: 466 Postat Noiembrie 13, 2023 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Noiembrie 13, 2023 Cât mai stai la noi scumpo?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2023 Postat Noiembrie 13, 2023 Acum 2 ore, zoligabi69 a spus: Cât mai stai la noi scumpo? Nu stiu dragule inca dar mai stau!😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum