Sari la conținut

Pisicuts gresesti!

Postări Recomandate

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

in sensul asta am zis-o si eu adica sa ai ce-ti doresti ;)

Simt ca las cam mult azi, dar nici nu ma pot contrazice aiurea...  :blushing2

Merci frumos!

La fel si tie!  :kiss3

:hug1

Postat

@Amelie,

Inainte cand aveau conturi multiple NU pe fata, era mai bine?

Arata mai bine, dar mocnea in proxenetism...

Multe lucruri s-au clarificat intre timp...  :hihat 

Consider ca este spre bine! 

:hug1

PREFERAM sistemul cand nu se permiteau deloc conturi multiple, nici pe fata nici pe dos. Pe de-o parte ai si tu dreptate, dar pana se aseaza lucrurile e mare haos.Si eu imi doresc sa fie spre bine, desi nu pare a fi. :hug1

Postat

PREFERAM sistemul cand nu se permiteau deloc conturi multiple, nici pe fata nici pe dos. Pe de-o parte ai si tu dreptate, dar pana se aseaza lucrurile e mare haos.Si eu imi doresc sa fie spre bine, desi nu pare a fi. :hug1

Existau destule conturi si atunci, multe la care nu te-ai fi gandit vreodata...

Las-o cum a cazut, e mai bine asa.

Vad ca plangi si dupa Randunica in alt topic...

"Si astfel topicele "neinteresante" se vor fi dus pe  a doua pagina, a treia, a patra..."

Dar ai deschis un topic pentru asta...  :slap2 

Nu mai stii cum sa iesi in evidenta? 

Postat

Se vor fi dus si se vor duce toate, incet dar sigur.

Postat

Asta e garantat!

Cu ajutorul tau "se vor fi dus" mult mai greu...  :laugh2

Postat

mai sunt cineva in ferma? mai sunt 2 fete

Vadim, data viitoare nu mai las asa mult...

Poate iti iei o copita in frunte!  :laugh2

Postat

@Amelie:

Hai sa incerc sa iti explic eu, valoarea de piata a unui web site in general este calculata in functie de numarul de uitilizatori activi.

De ex, daca site-ul are 10000 de uitlizatori, sa zicem ca valoare de piata ar fi $10000. Daca toti isi fac 2-3 conturi clona si posteaza de pe fiecare, dintr-o data ai 30000 de utilizatori activi, iar valoarea de piata s-a triplat. (numerele nu sunt reale, sunt doar pt exemplificare)

Deci, daca as fi patronul acestui site si m-as gandi sa-l vand, as incerca doua lucruri:

1. Cat mai multi useri activi (deci in nici un caz nu as descuraja clonele)

2. Cat mai multe postari (la 100 postari ai dreptul la PM, la 2000 postari nu mai stiu ce, samd.)

Sounds familiar??

P.S. nu m-as mira daca ownerul se pregateste/gandeste sa il vanda.

Postat

Foaie verde trandafir

Toate se duc dracului!

Nu rimeaza, dar tot se duc dracului....

Postat

Gresit.  :refoz 

Dar daca ti-ar fi oferit cineva un milion pentru ceva, pe care ai da pe 50.000, n-ai vinde? :)

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

gata ma!! membru retras!!

vreau sa cred ca si eu am avut o contributie la asta, da ?!?

• Oras:Troia
  • Oras:Troia
Postat

gata ma!! membru retras!!

vreau sa cred ca si eu am avut o contributie la asta, da ?!?

Mai sunt vro' doua,tre sa stam de ele =))

• Oras:craiova
Postat

@Amelie:

Hai sa incerc sa iti explic eu, valoarea de piata a unui web site in general este calculata in functie de numarul de uitilizatori activi.

De ex, daca site-ul are 10000 de uitlizatori, sa zicem ca valoare de piata ar fi $10000. Daca toti isi fac 2-3 conturi clona si posteaza de pe fiecare, dintr-o data ai 30000 de utilizatori activi, iar valoarea de piata s-a triplat. (numerele nu sunt reale, sunt doar pt exemplificare)

Deci, daca as fi patronul acestui site si m-as gandi sa-l vand, as incerca doua lucruri:

1. Cat mai multi useri activi (deci in nici un caz nu as descuraja clonele)

2. Cat mai multe postari (la 100 postari ai dreptul la PM, la 2000 postari nu mai stiu ce, samd.)

Sounds familiar??

P.S. nu m-as mira daca ownerul se pregateste/gandeste sa il vanda.

complet de acord cu logica  ... insa datorita "calitatii" userilor scade si calitatea site-ului ... ce spui tu e vorba de cantitate ... 

din punctul meu de vedere se poate face si calitate si cantitate ... sincer pe mine unul nu ma deranjeaza comentariile inutile, inadvertentele, conturile multiple care fac trafic pe DG ... sincer ma deranjeaza incurajarea "pestilor" in spiritul in care s-a facut acest site, adica recenziile mult umflate ale unor fete facute de catre useri dubiosi aparuti peste noapte de nicaieri... deci motane cu toata stima  ..mai arunca un ochi si prin alte orase nu numai in bucuresti .. sau daca consideri ca nu faci fata singur .. fa-ti o echipa de administratori 

• Like 1
Reputație: 9109
Postat

Intrebare?(sunt blonda la acest capitol,nu ma pricep si recunosc)userul e unul(stiu ce e);clona?la ce faceti trimitere?-e folosit userul de o alta persoana?;sau userul mai are un fratior geaman si voi il numiti CLONA?Iar daca am fost recenzata de un user(necunoscandu-l cu numele de aici)precizez si faptul ca stiu foarte putini useri(ori mi-au spus ei,ori din PM)-cum imi dau seama cu cine am pus-o?ajutati-ma sa inteleg odata,va rog mult fara luat la misto,NU STIU?Multumesc. :( :( :(

Postat

IKA ...persoana fizica e una ... userul hai sa zicem e contul de pe site (numele sub care posteaza pe site) ... pana aici e ok ... mai departe intervine situatia cand persoana mai are si alte conturi (alte nume sub care posteaza) ...aceste conturi se  numesc clone ...

daca cel cu care ti-ai pus-o nu iti spune sub ce nume posteaza ..sau nu si-a facut programarea prin PM ..nu prea ai cum sa iti dai seama ..poate decat daca iti da indicii in recenzie ... adica ziua .. in jurul orei ... si amanunte din timpul actiunii ... pentru ca nu prea seamana o actiune cu alta

sper ca acum esti satisfacuta ..pe deplin .. :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...