Sari la conținut

0721553267. Atentie!!! Calea Mosilor 290, am si colega. nou_stop

Postări Recomandate

Postat

Mare atentie cu specimenele astea ca sunt infecte rau!! E haos in casa acolo si ea si sorsa au ceva boli cu siguranta. Fac si neprotejat si sunt niste ciori jegoase!!! Daca tineti la sanatatea voastra fugiti cat puteti de bombele astea biologice care au infectat deja juma de bucuresti.

Postat

Se fut pe bani putini si pestele lor e cu ele in casa tot timpu. Le pute pizda de la intrare, nu se spala intre clienti si chiar puteti sa va treziti ca intra o cioara peste voi in camera..discretia fiind 0. Din cate am inteles au sifilis si sunt dispuse sa le ofere tuturor carora le trec pragul

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am fost la fata aia grăsuță. E ok ca atitudine, cam în lumea ei, dar te lasă să-ți faci damblaua cu ea fără comentarii. O fată abuzată, ăsta e adevărul. Are copii de la 14 ani. Nu prea te îndeamnă inima să o vizitezi fiindcă îți dai seama ce e în spatele vieții pe care o duce. Părerea mea e că nici nu face mulți bani, de aici și disperarea de a face sex oricum, în orice condiții. Multe fete trăiesc la limita subzistenței. Sunt multe iar cererea e mult sub. Pentru cei fără fasoane și dacă merg pe un futai rapid și în condiții de siguranță, ea poate fi o alegere ok. Alte comentarii sunt răutăți.  

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 1 oră, hot80 a spus:

Am fost la fata aia grăsuță. E ok ca atitudine, cam în lumea ei, dar te lasă să-ți faci damblaua cu ea fără comentarii. O fată abuzată, ăsta e adevărul. Are copii de la 14 ani. Nu prea te îndeamnă inima să o vizitezi fiindcă îți dai seama ce e în spatele vieții pe care o duce. Părerea mea e că nici nu face mulți bani, de aici și disperarea de a face sex oricum, în orice condiții. Multe fete trăiesc la limita subzistenței. Sunt multe iar cererea e mult sub. Pentru cei fără fasoane și dacă merg pe un futai rapid și în condiții de siguranță, ea poate fi o alegere ok. Alte comentarii sunt răutăți.  

Sper că ai făcut totul protejat...

Cu una care face și NN pe banda.

Mare curaj ai avut sa te duci in asemenea locație și la așa dama...🥺

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...