Raull42 Reputație: 277 Postat Iulie 14, 2023 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Iulie 14, 2023 Vizitat azi domnisoara după o conversație pe watsup! Fata este cea din poze foarte drăguță, curata un zâmbet frumos ,cât despre fundul ei.....am rămas surprins! Face 69 oral normal protejat doar .....dar se descurca bine! Locație 9 Fata aspect 9 Op 8,5 Normal 9 ! La 69 am avut o priveliște de toate zilele! Am finalizat doggy! Fata sa udat și ea....deci recomandarea mea este sa o ținem cât mai mult aici! Spor la ...... 3 Link spre comentariu
dr love Reputație: 85 Postat Iulie 15, 2023 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Iulie 15, 2023 Acum 19 ore, Raull42 a spus: Vizitat azi domnisoara după o conversație pe watsup! Fata este cea din poze foarte drăguță, curata un zâmbet frumos ,cât despre fundul ei.....am rămas surprins! Face 69 oral normal protejat doar .....dar se descurca bine! Locație 9 Fata aspect 9 Op 8,5 Normal 9 ! La 69 am avut o priveliște de toate zilele! Am finalizat doggy! Fata sa udat și ea....deci recomandarea mea este sa o ținem cât mai mult aici! Spor la ...... Este in bm? Am cautat pe google dupa nr si apare o doamna matura din cj... Link spre comentariu
Raull42 Reputație: 277 Postat Iulie 15, 2023 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Autor Partajează Postat Iulie 15, 2023 Acum 5 ore, dr love a spus: Este in bm? Am cautat pe google dupa nr si apare o doamna matura din cj... Nu are cum! 🤨🤨 La 14.07.2023 la 17:12, Raull42 a spus: Vizitat azi domnisoara după o conversație pe watsup! Fata este cea din poze foarte drăguță, curata un zâmbet frumos ,cât despre fundul ei.....am rămas surprins! Face 69 oral normal protejat doar .....dar se descurca bine! Locație 9 Fata aspect 9 Op 8,5 Normal 9 ! La 69 am avut o priveliște de toate zilele! Am finalizat doggy! Fata sa udat și ea....deci recomandarea mea este sa o ținem cât mai mult aici! Spor la ...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum