Tania_ Reputație: 4110 Postat Decembrie 10, 2024 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Decembrie 10, 2024 6 hours ago, KhaemWaset said: Ca să dau un motto mai cunoscut pe publi, fii și tu "be different, be smart" si adu-i lu Cozo niste cioco Bucuria de aia cu fructe trase in ciocolată 😁 Buna! 😘 Va aduc amândurora! 😘 1
Tania_ Reputație: 4110 Postat Decembrie 10, 2024 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Decembrie 10, 2024 ULTIMA ZI! 😘🤗 4
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4237 Postat Decembrie 10, 2024 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Decembrie 10, 2024 Acum 12 ore, Tania_ a spus: Buna! 😘 Va aduc amândurora! 😘 Lyubov, spre că nu faci ca data trecută... să mă încred în vorbele tale degeaba. N-am mâncat nimic Toată ziua cu gândul la tine și là ciocolata promisă 🥰 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Tania_ Reputație: 4110 Postat Decembrie 10, 2024 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Decembrie 10, 2024 Indisponibila!❤️ Mulțumesc tuturor celor care m-ați vizitat! 😘 🤗. Posibil ,voi fii disponibila la voi între 27-30 Decembrie! 🤗
tomson Reputație: 5778 Postat Decembrie 12, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 12, 2024 Tania da nu accepti tu mai bine pe viitor poze cu madularul , ca tu cu el ai treaba Dupa el se vede mai bine cu cine ai de lucru . Plus ca e f usor de verificat de la usa ca gaura cheii e la nivelul bracinarului te uti pe gaura cheii si l privesti in ochi Atunci vin si eu :-) 1
Tania_ Reputație: 4110 Postat Decembrie 12, 2024 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Decembrie 12, 2024 19 hours ago, tomson said: Tania da nu accepti tu mai bine pe viitor poze cu madularul , ca tu cu el ai treaba Dupa el se vede mai bine cu cine ai de lucru . Plus ca e f usor de verificat de la usa ca gaura cheii e la nivelul bracinarului te uti pe gaura cheii si l privesti in ochi Atunci vin si eu 🙂 Buna! Este o idee f buna! Dar ești convins k te incadrezi la cum îmi plac mie? 🫣🫣. 2
tomson Reputație: 5778 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 13, 2024 Acum 6 ore, Tania_ a spus: Buna! Este o idee f buna! Dar ești convins k te incadrezi la cum îmi plac mie? 🫣🫣. nu stiu dar inca o data nu eu , ci el , ciclopul sa iti placa eu numa il fotografiez si ti l trimit dc va placeti il aduc dc nu , nu
Tania_ Reputație: 4110 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Decembrie 13, 2024 7 hours ago, tomson said: nu stiu dar inca o data nu eu , ci el , ciclopul sa iti placa eu numa il fotografiez si ti l trimit dc va placeti il aduc dc nu , nu Întrebarea mea era tot vis a vis de ,, falus" ,nu de tine😁!.Ținând cont de dimensiunile tale, posibil sa apelez la varianta ,, fifty-fifty "sau suna o prietena ( in ajutor) 🫣 1
tomson Reputație: 5778 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 13, 2024 Acum 4 ore, Tania_ a spus: Întrebarea mea era tot vis a vis de ,, falus" ,nu de tine😁!.Ținând cont de dimensiunile tale, posibil sa apelez la varianta ,, fifty-fifty "sau suna o prietena ( in ajutor) 🫣 stii ca se exagereaza , cum se zice "cum grano salis" ia 50/50 din ce se aude si te descurci singura :-) is niste filme la raisa20 pe topic cu dansul
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4237 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Decembrie 13, 2024 Acum 5 ore, Tania_ a spus: Întrebarea mea era tot vis a vis de ,, falus" ,nu de tine😁!.Ținând cont de dimensiunile tale, posibil sa apelez la varianta ,, fifty-fifty "sau suna o prietena ( in ajutor) 🫣 Iar minciunești.... Eu sunt (aproape) convins că tu n-ai nicio prietenă dispusă să te ajute. 🥲 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Tania_ Reputație: 4110 Postat Decembrie 14, 2024 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Decembrie 14, 2024 On 12/13/2024 at 4:11 PM, tomson said: stii ca se exagereaza , cum se zice "cum grano salis" ia 50/50 din ce se aude si te descurci singura 🙂 is niste filme la raisa20 pe topic cu dansul Ce filme? Fifty shade of Grey?" Mie îmi plac mistery ( psihologice). 😁😁 1
Tania_ Reputație: 4110 Postat Decembrie 14, 2024 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Decembrie 14, 2024 22 hours ago, Cozonac77 said: Iar minciunești.... Eu sunt (aproape) convins că tu n-ai nicio prietenă dispusă să te ajute. 🥲 M-ai prins 🫣🫣🫣.
Tania_ Reputație: 4110 Postat Decembrie 14, 2024 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Decembrie 14, 2024 22 hours ago, Cozonac77 said: Iar minciunești.... Eu sunt (aproape) convins că tu n-ai nicio prietenă dispusă să te ajute. 🥲 M-ai prins 🫣🫣🫣. 1
Tania_ Reputație: 4110 Postat Decembrie 25, 2024 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Decembrie 25, 2024 Crăciun fericit tuturor , sa aveți momente de neuitat alaturi de cei dragi! 🤗😘 Voi fii disponibila din data de 27 ( Decembrie) pentru câteva zile ! Va puuup dulce 😘 2
Tania_ Reputație: 4110 Postat Decembrie 27, 2024 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Decembrie 27, 2024 Buna tuturor! 😘🥰 .Disponibila! Astăzi: 14-22. Sâmbătă: 11-22. Duminică: 11-22. Va puuup dulce 😘 🥳. 4
Tania_ Reputație: 4110 Postat Decembrie 29, 2024 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Decembrie 29, 2024 Neața tuturor! 😘🤗 ULTIMELE 2 ZILE! Va puuup dulce 😘 .
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4237 Postat Decembrie 29, 2024 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Decembrie 29, 2024 Lyubov 🥰 Sărbători fericite 😇 Ce planuri ai de revelion? 😘😘❤️❤️❤️ I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Tania_ Reputație: 4110 Postat Decembrie 29, 2024 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Decembrie 29, 2024 3 hours ago, Cozonac77 said: Lyubov 🥰 Sărbători fericite 😇 Ce planuri ai de revelion? 😘😘❤️❤️❤️ Mulțumesc la fel ,alaturi de ce dragi ție! 🤗😘.Am de ales intre o orgie sexuala și o invitație înafara țării! 😁😁😁.Dar am ales să mă odihnesc 🤣🤣🤣🤣.
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4237 Postat Decembrie 29, 2024 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Decembrie 29, 2024 Acum 52 minute, Tania_ a spus: Mulțumesc la fel ,alaturi de ce dragi ție! 🤗😘.Am de ales intre o orgie sexuala și o invitație înafara țării! 😁😁😁.Dar am ales să mă odihnesc 🤣🤣🤣🤣. Grea alegere ai de făcut... Mă gândeam să te invit în spatele blocului, să dăm cu artificii 🤩 și Poate după miezul nopții, ciocneam un pahar de șampanie 🍾 🥂 🥰 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Tania_ Reputație: 4110 Postat Decembrie 30, 2024 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Decembrie 30, 2024 Hello! 😘ULTIMA ZI! Va puuup dulce 😘 🤗
Tania_ Reputație: 4110 Postat Decembrie 31, 2024 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Decembrie 31, 2024 La multi ani dragilor !😘🤗 Fie ca Nou An sa vă aducă multă sănătate ,realizări după dorințele fiecăruia ,și mai buni unii cu ceilalți 🥰🤗😘. 3
tiganu21 Reputație: 14 Postat Decembrie 31, 2024 Postat Decembrie 31, 2024 Acum 55 minute, Tania_ a spus: La multi ani dragilor !😘🤗 Fie ca Nou An sa vă aducă multă sănătate ,realizări după dorințele fiecăruia ,și mai buni unii cu ceilalți 🥰🤗😘. La multi ani!!! 😘😘😘 1
Tania_ Reputație: 4110 Postat Ianuarie 1 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Ianuarie 1 Buna dragilor 🤗 😘 Voi fii disponibila incepand cu data de 3 Ianuarie!! Am văzut pe net că s-a sărbătorit undeva anul 2026 și atunci prefer sa anunț k voi fii disponibila din 3 ianuarie 2025 ,k sa nu fie vreo confuzie 🤣🤣🤣🤣! Va puuup dulce 😘 🤗. 2
patrykk Reputație: 4 Postat Ianuarie 1 Postat Ianuarie 1 Acum 13 ore, Tania_ a spus: La multi ani dragilor !😘🤗 Fie ca Nou An sa vă aducă multă sănătate ,realizări după dorințele fiecăruia ,și mai buni unii cu ceilalți 🥰🤗😘. La mulți ani marghioalo🥂
Tania_ Reputație: 4110 Postat Ianuarie 1 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Ianuarie 1 Dragii mei, pt k am intrat în Noul An,vreau sa vin cu o noutate in serviciile mele ! Finalizarea prin sex va putea fii prin poziții kamasutra! Dar acest lucru se va afla la servicii extra! + 50 Ron! Așadar toți cei care veți dori ca finalizarea sa fie prin poziții Kamasutra sa știți k la prețul vechi ,se va adăuga 50 Ron! Repet doar cei care veți dori Kamasutra,altfel preturile rămân la fel cum sunt jos in semnătură! 😘🤗 1. Aveți posibilitatea să vă alegeți pozitia de pe aceste cartonase! 2.Puteti alege un cartonaș care este razuibil,și apoi va arata pozitia Sexuala de Kamasutra! 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum