Sari la conținut

0748830190

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni si nicaria ^^
  • Oras:pretutindeni si nicaria ^^
Postat

are topic deschis. 

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Imi cer scuze,nu o gasisem.dupa nr de telefon

Postat

Las comentariul aici pentru ca se poate gasi topicul usor dupa numarul de telefon.

Vizitat domnisoara (pt ca la cum arata nu ti-ai da seama de altceva), cand era la Timisoara mai demult.

Comunicat greoi, pt ca la mesaje nu raspunde iar la telefon raspunde greu.

Facut programare cu greu, si tot cu greu ridica telefonul pt confirmare cu 1 ora inainte.

Ajung la locatie la timp...surpriza, stau afara vreo 20 de minute pt ca ea nu era gata.

In fine, sunt poftit inauntru (era la parter, pe Take Ionescu), si ma primeste dezbracata complet. Pl nu era in erectie si era mare oricum.

Vreau sa fac dus, insa nu am putut pentru ca nu erau prosoape, ori era ud pe jos (nu mai tin minte exact ce a zis).

Fara vreo discutie sau bautura, trecem direct la actiune. Pl o are peste 19cm, leejer, si groasa. Doar oral i-am putut sa fac si lins la cur si pe sani.

A acceptat sa ne pupam pe gura o data si mi-a facut oral 10 secunde. Nu te lasa nici sa o futi (cel putin pe mine, si nu sunt mare in pl vreo 17cm, daca va ajuta cu ceva informatia)

S-a terminat, m-am terminat si aia a fost, ura si la gara.

Recomand ca si palmares, nu mai revin.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.