iacoiucutava Reputație: 173 Postat Iulie 21, 2023 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Partajează Postat Iulie 21, 2023 Scriți! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2023 Partajează Postat Iulie 23, 2023 L-am văzut si eu aseară la cinemacity. Deși îmi plac filmele lui Nolan iar ideea cu Oppenheimer m-a atras imediat era să adorm de 10 ori la film. Îmi plac filmele biografice cu dialog bogat dar ăsta a fost prea mult (3h)...mi se pare mult prea exagerat hype-ul, deși e evident că filmul este realizat excelent, actorii joacă foarte bine, tehnicile cinematografice sunt acolo (tot felul de pauze dramatice, intersecții color/alb-negru, narațiuni inițial paralele care ajung să se lege etc) și cu toate astea prea puțină emoție...pe IMDB are 9. I-am dat un 6. Link spre comentariu
rocko Reputație: 46 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 23, 2023 L-am vazut vineri seara. Filmul e bun, dar nu toti il vor gusta. Imi plac filmele lui Nolan, le prefer totusi pe cele care au tematica din sfera imaginara (Interstellar, Inception, Tenet, The Dark Knight). Mi se pare ca are mai mult fler acolo. In Oppenheimer a tesut cu maiestrie firul povestii si evolutia personajului concomitent. Filmul e foarte bogat in dialoguri, recunosc ca si eu la un moment dat l-am gasit greu de urmarit. Totusi a spart monotonia cu niste scene intermediare, panoramice, acompaniate de sunete simfonice (emblema Nolan) care vor sa reflecte tumultul din mintea personajului principal. Actorii distribuiti sunt luati de pe raftul de sus al Hollywood-ului astfel ca jocul actoricesc e foarte bun. Probabil va avea multe nominalizari la festivalurile mari de film. Ce ii lipseste filmului este elementul de surpriza, urmaresti o poveste al carei sfarsit este arhicunoscut. Dar asta e cumva asumata si vine la pachet cu tema filmului. Daca va place Nolan, mergeti sa il vedeti ca nu o sa regretati. Daca vreti un film de actiune, alegeti altceva. 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60502 Postat Iulie 24, 2023 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Iulie 24, 2023 On 7/21/2023 at 8:26 PM, iacoiucutava said: Scriți! a creat bombița care va duce la distrugerea omenirii 6 1 Link spre comentariu
-jonny- Reputație: 2956 Postat Iulie 24, 2023 Oras:Omniprezent Oras:Omniprezent Partajează Postat Iulie 24, 2023 Filmul e facut bine, actiunea nici nu e liniara, se imbina evenimente ”prezente” cu cele trecute...încat sa nu fie plictisitor...iar ca detalii despre eveniment in sine, e foarte bogat. Insa...chiar si asa, a fost destul de mult 3h...si mie chiar imi place istoria. Pur si simplu la un momentdat m-am saturat sa stau pe scaun. Probabil daca eram acasa, intins pe canapea, cu posibilitatea de a pune pauza si a iesi la tigara uneori, n-as spune ca 3h e mult. Cu avatar: the way of water, cam aceeasi idee, chit ca filmul mi-a placut mult, si efectele speciale au fost captivante, filmul fiind 3d...parca tot am simtit ca m-am saturat sa stau acolo. Ideea e ca filmul e bun...daca crezi ca 3h e mult...mai bine astepti pana apare si pe internet si il vezi acasa, cum iti place tie. 1 1 Link spre comentariu
nila78 Reputație: 643 Postat Iulie 24, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 24, 2023 Barbie o făcut mai multi €€ la box office și nu are topic aici... 1 Link spre comentariu
iacoiucutava Reputație: 173 Postat Iulie 30, 2023 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Autor Partajează Postat Iulie 30, 2023 La 23.07.2023 la 23:25, rocko a spus: L-am vazut vineri seara. Filmul e bun, dar nu toti il vor gusta. Imi plac filmele lui Nolan, le prefer totusi pe cele care au tematica din sfera imaginara (Interstellar, Inception, Tenet, The Dark Knight). Mi se pare ca are mai mult fler acolo. In Oppenheimer a tesut cu maiestrie firul povestii si evolutia personajului concomitent. Filmul e foarte bogat in dialoguri, recunosc ca si eu la un moment dat l-am gasit greu de urmarit. Totusi a spart monotonia cu niste scene intermediare, panoramice, acompaniate de sunete simfonice (emblema Nolan) care vor sa reflecte tumultul din mintea personajului principal. Actorii distribuiti sunt luati de pe raftul de sus al Hollywood-ului astfel ca jocul actoricesc e foarte bun. Probabil va avea multe nominalizari la festivalurile mari de film. Ce ii lipseste filmului este elementul de surpriza, urmaresti o poveste al carei sfarsit este arhicunoscut. Dar asta e cumva asumata si vine la pachet cu tema filmului. Daca va place Nolan, mergeti sa il vedeti ca nu o sa regretati. Daca vreti un film de actiune, alegeti altceva. Fiecare dintre noi urmarim o poveste al carei sfarsit este arhicunoscut, dar mai bine nu dezvolt subiectul. Link spre comentariu
iacoiucutava Reputație: 173 Postat Iulie 30, 2023 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Autor Partajează Postat Iulie 30, 2023 La 24.07.2023 la 17:20, nila78 a spus: Barbie o făcut mai multi €€ la box office și nu are topic aici... Si ce astepti? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum