hard dick Reputație: 4 Postat Iulie 23, 2023 Oras:iasi Oras:iasi Postat Iulie 23, 2023 Buna ziua!Stiti ceva de aceasta fata?Are multe anunțuri pe olx cu masaj la ea acasa iar ca prețuri m-i se par cam mari…100 lei 30 min și 150 ora.Ma gandesc sa ii fac o vizita cand ajung in Baia Mare.Multumesc pt orice informație!
knoxville7 Reputație: 30 Postat Iulie 23, 2023 Postat Iulie 23, 2023 16 minutes ago, hard dick said: Buna ziua!Stiti ceva de aceasta fata?Are multe anunțuri pe olx cu masaj la ea acasa iar ca prețuri m-i se par cam mari…100 lei 30 min și 150 ora.Ma gandesc sa ii fac o vizita cand ajung in Baia Mare.Multumesc pt orice informație! Eu am vb cu ea si spunea ca nu include masaj in zone intime 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 3109 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Iulie 23, 2023 Acum 5 ore, knoxville7 a spus: Eu am vb cu ea si spunea ca nu include masaj in zone intime Confirm. La conversația telefonica avuta a dezavuat total "sugestia" mea de ... final fericit. Fiind doar în trecere prin Baia Mare am decis ca nu e cazul sa ... încerc apa cu degetul. Poate alții au noroc ... chit ca ma îndoiesc. P.S.: link cu unul din anunțurile de pe olx (ultima și penultima poza m-au determinat sa o sun): https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-la-domiciliu-meu-IDhpPWk.html Are mai multe anunțuri pe olx. Spor!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum