ciociocio Reputație: 54 Postat Iulie 24, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 24, 2023 https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-ptr-trup-si-spirit-baneasa-langa-lac-herastrau-dn1-aviatiei-pipera/5h30df94263g73e020i132613dffh27h.html Buna ziua, A fost cineva la aceasta doamna? In anunt are trecut multe Link spre comentariu
undercover89 Reputație: 20 Postat Iulie 29, 2023 Partajează Postat Iulie 29, 2023 Da. Vorbeste muuuuult. Eu chiar ma uitam la ceas sa pot pleca mai rpd. Masajul e cat de cat ok. Fara finalizare. Stai nud dar iti acopera cucul. Si maseaza karsai cateva minute. Iti apasa sub cuc cateva minute niste puncte anume. Nimic wow. Nu recomand 1 1 Link spre comentariu
varud76 Reputație: 36 Postat Iulie 30, 2023 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Iulie 30, 2023 O nebuna ! 1 1 Link spre comentariu
Matei-Andrei Reputație: 21 Postat Iulie 31, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 31, 2023 Acum 12 ore, varud76 a spus: O nebuna ! Exact 😁 Link spre comentariu
ciociocio Reputație: 54 Postat Iulie 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 31, 2023 Am incercat si eu zilele trecute la sfarsit de program si rau am facut. La telefon spune un pret, la locatie altul (cica are chiria mare), vorbeste foarte mult, se vaita ca e obosita, dar in timpul masajului raspunde la telefon, culmea ca tot programeaza alta sedinta, scurtand timpul sedintei de masaj. DE EVITAT 2 Link spre comentariu
cafea_mare Reputație: 143 Postat Septembrie 19, 2023 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Partajează Postat Septembrie 19, 2023 La 31.07.2023 la 8:23, ciociocio a spus: Am incercat si eu zilele trecute la sfarsit de program si rau am facut. La telefon spune un pret, la locatie altul (cica are chiria mare), vorbeste foarte mult, se vaita ca e obosita, dar in timpul masajului raspunde la telefon, culmea ca tot programeaza alta sedinta, scurtand timpul sedintei de masaj. DE EVITAT Ți-a oferit masturbare? Ce a făcut erotic? La tel spune că nu mai face nimic. Link spre comentariu
ciociocio Reputație: 54 Postat Septembrie 20, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Acum 15 ore, cafea_mare a spus: Ți-a oferit masturbare? Ce a făcut erotic? La tel spune că nu mai face nimic. Nimic, initial zicea ca e obosita. Scurtat sedinta la 35 min ca mai sunase un client si vrea sa mai prinda un ban in plus. 1 Link spre comentariu
alexandrumilebei Reputație: 29 Postat Noiembrie 25, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 25, 2023 Am fost de vreo două trei ori la ea din lipsă de altceva și fiind în zona însă totul s-a terminat când a început să-mi dea telefoane. Efectiv te sună și te întreabă dacă vrei să vii că e libera. Fugi mâncând pământul de femeia asta, asta e recomandarea mea😅 1 Link spre comentariu
Salooon Reputație: 1 Postat Noiembrie 25, 2023 Partajează Postat Noiembrie 25, 2023 7 hours ago, alexandrumilebei said: Am fost de vreo două trei ori la ea din lipsă de altceva și fiind în zona însă totul s-a terminat când a început să-mi dea telefoane. Efectiv te sună și te întreabă dacă vrei să vii că e libera. Fugi mâncând pământul de femeia asta, asta e recomandarea mea😅 dar afara de asta ca te suna? cum este la masaj?face si altceva? arata bine? Link spre comentariu
ciociocio Reputație: 54 Postat Decembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2023 La 25.11.2023 la 20:37, Salooon a spus: dar afara de asta ca te suna? cum este la masaj?face si altceva? arata bine? O baba care vorbește și foarte mult fără sa fie întrebata. 1 Link spre comentariu
ciociocio Reputație: 54 Postat Decembrie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2023 La 02.12.2023 la 11:49, ciociocio a spus: O baba care vorbește și foarte mult fără sa fie întrebata. Numai relaxare nu, pleci cu dureri de cap Link spre comentariu
nickthedick Reputație: 40 Postat Decembrie 17, 2023 Partajează Postat Decembrie 17, 2023 Dragi mei,femeia cred ca e pacienta cu vechi state la Gheorghe Marinescu,ptr cine nu stie ala e spitalul 9,si eu imi doream o masajista (sac)in Baneasa dar in afara ca e mamaie e dusa cu capul!!FUGITI Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum