Sari la conținut

Maria - 0754513952

Postări Recomandate

• Oras:Brașov
Postat
Acum 24 minute, Fotograful87 a spus:

Ce vă pierdeți timpul și bani dacă este neserioasă și dificilă cu atâtea fete serioase consacrate. 

Permite-mi sa te corectez ,bani nu pierde nimeni ,timp da, într-adevăr, dar asta nu înseamnă că sunt neserioasa ,doar dificila, totodată ieri mi-a spus un domn ca nu mai sunt la fel de "înfiptă" precum eram .Ori calma nu este bine ,daca sunt mai dura iarăși nu este bine ca stau prost cu atitudinea ,cum sa fiu atunci ?! Am o săptămână de când sunt în Brașov, prima data m-a 'incercat' cineva cu cont aici și nu a scris nimic ,nu este vina mea ca pana acum mi-au lăsat recenzie doar doi ,dintre care unul a stat în scara pret de aproape o finalizare :) și unul a fost mulțumit, iar eu nebuna :) oricum vina este mereu la mijloc ,iar eu câteva zile nu va mai "agit" ,poate se mai liniștesc apele, ma mai aranjez și eu puțin, dar după sa va pregătiți! :)

• Super Premium
  • Oras:Brasov
Postat

Salutare baieti! 

Zilele trecute am revizitat-o si eu pe dameză. Fiind a doua vizita, eram curios daca si-a menținut implicarea pe care a avut-o in trecut așa ca nu nu am stat mult pe gânduri și am făcut programarea

Programare: 10   pot sa spun ca a decurs bine, ținând cont de ce au mai patit alti colegi la mine a decurs ok. Cere confirmare inainte cu o ora apoi inainte de ora stabilita te suna ca sa iti dea blocul exact, numarul la care sa suni si etajul . 

Locatia: 10.  Zona Coresi pe Camil Petrescu… apartament cu 2 camere sau cel putin asa cred ca este. Cum intri pe usa in fata este un frigider gri care este intr-un fel de bucatarie cu camera de zi într-una, un fel de OPEN space despărțit de o tejghea tip bar… in dreapta baia, care era curata dar cada era uscata lucru care mi-a dat de bănuit ca nu ar fii făcut dus nici ea nici clientul anterior mai ales ca a spus ca nu eram primul pe ziua respectiva.... chiar m-am gandit sa plec la un moment dat dar am zis ca nu bag botu la savarina și nu fac  FK sa ma mai "protejez" și eu asa ca merg înainte... . lângă baie era camera de lupta unde totul a părut ok, curat

Aspect: 8   Eu acu fac comparatie cu Maria pe care am văzut-o in trecut. O aveam in minte mai slabuta, cu carnea mult mai ferma pe ea..dar  primul impact pe care l-am avut  când am văzut-o a fost.. asta nu este Maria pe care o stiam, este alta fată.. vorbesc serios😂…acuma are ceva kg in plus, nu este exagerat dar se vede ca a mai pus pe ea față de ultima vizita. Parul este mai lung, buzele cred ca sunt marite , sanii mult mai mari dar foarte lăsați, foarte moi. Fundul bunicel de pompat, pielea alba cu cateva tatuaje pe ea.. nu ar strica sa facă putina miscare sa se mai tonifieze. 

Oral: 8  Nu mai este facut asa cu pofta cum  la făcut la vizita trecuta. Este mai slow, cu presiune dar nu o lasa pe gat in jos….totusi mie mi s-a parut destul de  basic…face si facefuck dar nu din proprie initiativa ci doar dupa ce am prins-o eu de păr si am dat mai tare, atentie si la zone.. nu este cel mai rau oral dar  nu mai este senzatia de data trecuta, nu stiu..ceva lipsește din partea ei. Nu a comentat la nimic dar nici nu părea ca i-a placut. 

Normal: 8 inceput cu LOT unde pot sa spun ca s-a miscat binisor dar comparativ cu vizita cealalta a fost mai leneșă, era cu mintea altundeva, nu stiu unde dar numai acolo cu mine nu…am mai incercat caprita si misionar, nu a comentat chiar daca am dat mai tare dar absenta ei fata de mine mi-a mai taiat din energie si chef. Veverița era rasa, alte lucruri ciudate nu am vazut sau simtit ca nu am bagat botul, vazand si cada uscata nu m-am riscat. 

Atitudine: 8 Stiu ca o sa ziceti ca ma repet dar a fost foarte schimbata, am fost servit cu apa sigilata, a fost mult mai calma in conversatie , parea ca vorbeste cu mine dar gandul ii sta altundeva…lucru care nu prea mi-a placut…altfel a vorbit frumos dar cum prindea uMpic de timp liber, hopa  era cu telefonul in mana si scria cu cineva, asta era destul de deranjant. Nu i-am spus nimic pentru ca deja simțeam cum o sa se termine intalnirea si ca nu o sa mai trec pe la ea, asa ca putea sa faca ce vrea😂 Destul de aiurea atata timp cat platesti o ora, in ora aia atentia ei ar trebui sa fie strict catre client, parerea mea..acuma ea stie, este “afacerea” ei si ea stie cum si-o gestionează . 

Anal: 0 nu a vrut sa faca. 

Achitat : 450 lei.. luat varianta hard de 400 lei + 50 cim cu swallow( cu toate ca am plătit-o eu nu am vazut sa înghită )

Concluzie: diferență  ca de la cer la pământ față de prima vizita din toate punctele de vedere. Cu toate ca a fost mai calmă si nu a mai fost așa arțăgoasă, la pat a fost mult mai slaba la orice capitol 

De revenit: Eu clar NU o sa mai revin.

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
Postat

Bifat o partida cu domnisoara weekendul trecut, asa ca revin cu o recenzie.
Friendly si funny, am stat la o tigara si cateva discutii, dupa care am trecut in dormitor.

GFE foarte ok, actiunea a inceput cu un oral de ambele parti, FK ca si cu iubita, per ansamblu simti ca ai o partenera cu reciprocitate.
Misonar la inceput, finalizat caprita, am mai stat la o tigara dupa care mi-am vazut de drum.

De revenit pentru mine, da, si o recomand oricui cu bun simt.

• Inimioara 1
Postat

Bună dimineața, dragi domni.

Astăzi voi fi disponibila doar pentru maxim 3-4 intalniri, mâine la fel ,iar după iar voi "disparea" câteva zile. De asemenea îmi cer scuze celor ce nu le-am răspuns în aceste zile, dar am anunțat ca nu voi fi !

Totodată, voi avea rugămintea sa fiți blânzi cu buzele mele în aceste 2 zile 

Duminica cu soare 🌞🫶

• Like 1
Postat
Acum 11 minute, chiareu21 a spus:

care dintre ele ?  🤣

Cele de sus :)

• Like 1
Postat

Bună dimineața, dragilor. Voi mai fi disponibila și astăzi între orele 10 și 15 pentru intalniri, iar curand revin cu o poza la buze😅🫶

Postat

bună dimi 🌞

îmi cer scuze celor ce nu le-am raspuns, dar am anunțat ca nu voi fi disponibila.

Astăzi începând cu 14 voi fi disponibila pentru câteva întâlniri, iar maine revin cu programul🐐

De asemenea, de săptămână viitoare va fi disponibil analul, dar voi revenii cu detalii la momentul oportun 🤩🫶 

Postat

Bună dimineața, cu soare macar de la mine 🌞😅

Astazi sunt disponibila dupa pranz, dar pana atunci va puteți face programări. 

Va rog sa specificati, durata intalnirii si ora pana la care va pot raspunde cand imi scrieți, de asemenea tin sa va anunț din nou ca preturile sunt neschimbate. 

200fin/300h soft(FK, mângâieri, 69,dif pozitii, dus impreuna,masaj)

250fin/400h hard(annilingus activ ~daca igiena este exemplara~FK,palmute, tras de par/gat, deep throat, dif pozitii)

extra:

cim cu swallow-50 lei ,cam astea sunt în mare parte ca să nu dați câteva pagini înapoi, daca am omis ceva va rog sa ma întrebați!

Va îmbrățișez 🥰🫶

• Telefon: 0799872453
  • Oras:Bucharest
  • Telefon: 0799872453
  • Oras:Bucharest
Postat

bouna sera,

am fost si eu la Maria. si asa cum zicea un coleg in recenzia de mai sus, unele lucruri se confirma.
spre deosebire de altii, eu nu am mai fost inainte si nu am cu ce compara, dar anumite aspecte, le pot confirma.
confirm si eu ca mai statea pe telefon cu cineva prin mesaje, nu conteaza cu cine. nu i treaba mea. cand am inceput treaba s-a lasat telefonul. in pauze, isi mai dadea mesaje si zambea. 
confirm si eu ca desi am optat pentru hard, a fost mai mult soft. nu am comentat, nici nu am de ce, ca a fost bine si mi-a placut si pe viitor, o sa fie si mai bine, sunt convins. dar probabil, daca aveam si eu alte asteptari, as fi fost dezamagit. La CIM, desi nu am facut CIM, ci am terminat in balonas in timpul NP, mi-a oferit banutii inapoi si am apreciat.
per total experienta a fost mai mult pe GFE decat PSE, dar asa cum ziceam, este timp de toate si eu cred ca va fi mai bine.
fac si precizarea ca inainte nu am fost la ea, pentru ca era nebuna. numa din recenzii iti dadeai seama. nu mai zic de faptul ca i-am scris de doua ori si m-am lecuit de ea. pare mult mai chill acum. mai echilibrata mai feminina mai linistita mai ok. Dar asa cum sesiza si colegul mai sus, este mai flower asa. nu este genul sa te ia in gura de cum ai intrat pe usa si sa ii dai cine stie ce futai stelar.

Programare: 10
  Locatia: 8 ( nu este nimic wow)
  Aspect: 8 (nu am cu ce sa compar, dar este o fata draguta , mica , medie, potrivita cu sani generosi)

Oral: 8 

Normal: 8
  Atitudine: 8

Eu astept reintroducerea analului si sa inceapa nebunia. per total m-am simtit bine. n-am simtit ca mi s-au taiat picioarele si ca mi se scoala si dupa ce plec de la ea, dar astept cu interes continuarea povestii pentru ca am un feeling ca iese bine.

Pup Maria si see you soon.

• Inimioara 2
Postat

Bună dimineața, dragi domni și La mulți ani sărbătoriților 🥰😇

Voi fi disponibila începând cu orele 13, restul detaliilor le vom discuta doar pe whatsapp .

După cum v-am spus câtorva dintre voi ,revenirea mea aici a avut mai multe motive de aici și prezența, dar totuși "absența" mea. De asemenea, îmi cer scuze celor ce nu le-am putut răspunde, dar va rog sa aveți în vedere numărul mic de clienți pe care îl iau.😁

Zi cu soare ,va îmbrățișez!🫶

Postat
40 minutes ago, Maria033 said:

Bună dimineața, dragi domni și La mulți ani sărbătoriților 🥰😇

Voi fi disponibila începând cu orele 13, restul detaliilor le vom discuta doar pe whatsapp .

După cum v-am spus câtorva dintre voi ,revenirea mea aici a avut mai multe motive de aici și prezența, dar totuși "absența" mea. De asemenea, îmi cer scuze celor ce nu le-am putut răspunde, dar va rog sa aveți în vedere numărul mic de clienți pe care îl iau.😁

Zi cu soare ,va îmbrățișez!🫶

Buna dimineata domnisoara,

Ai readus si AP cum ne-ai promis?

Postat

Bună dimineața, dragi domni. 

Analul încă este "pe drum", treaba (adică gaura) fiind neatinsa ,e cam mica treaba acolo și durează puțin sa fie suficient de corespunzătoare și permisiva pt plăcerile dvs ,iar dacă nu pot oferi 100%, nu mai ofer deloc 😅sper sa nu fie cu supărare, promit ca săptămâna asta aveți acces și acolo.

Astăzi voi fi disponibila începând cu orele 11/11:30 ,aștept mesajele voastre doar pe whatsapp!

Zi liniștită, soare n-avem !😁🫶

• Haha 1
Postat

Bună dimineața, începând cu 10 ma găsiți astăzi, dar niciodată niciodată mai târziu de 17 ,pt cei ce vor programări pe seara ,doar în cazul în care nu cunoaștem deja .

Zi liniștită și frumoasa sa aveți, dragilor 🫶🥰

Postat

De asemenea , ii rog pe cei ce au făcut programare de ieri pe astăzi, în intervalul 11.30-14, sa îmi scrie ,eu nu pot deranja !😁

• Haha 1
Postat

Chiar ma gandeam despre ce păianjen este vorba :) , va rog frumos sa va sugeti in alta parte :) aici, maxim va sug eu pe voi ,nu voi intre voi 😂😂

Asa, bună dimineața:)

Ma găsiți începând cu orele 11 

Zi ușoară ,va sarut 🫶

• Haha 3

Postat

Va rog sa nu ma mai apelați, nici pe whatsapp ,nici pe număr ,nici mesaje text ,strict mesaje scrise pe whatsapp, va rog !

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...