Sari la conținut

Maria - 0754513952

Postări Recomandate

• Oras:Brașov
Postat
Chiar acum, Loveanal a spus:

Păi mai Măriuca nu erai tu aia care te bagai prin toate discuțiile și puneai într-o lumină proastă și criticai toate fete care lucrează cu program( care de fapt sunt cele mai bune )  râdeai de ele că tu vai doamne ... Vezi tu de-asta nu are vulpea coada .

Iar ai să zici că am ceva cu tine să știi că nu am îmi plac oamenii asumați corecti .

În fine spor la program 😁

Program avem toate.. unele 8-22/10-02 s.a.m.d

Nu fi rau gratuit și nu compara un program de "gravida" de câteva h cu altceva ,fiecare își manageriaza "taraba" cum considera având în vedere o suma de mai mulți factori/guri s.a.m.d. 

Nu sunt rea, sunt realista :)

Postat

Mi-as dori sa îmi lăsați topicul liber ,curat și îngrijit atat timp cât nu aveți mențiuni directe la persoana mea, după o vizita în prealabil 

Avem PM, am whatsapp, surse de comunicare alternative pt neclarități... :)

• Like 1
  • Oras:oriunde
Postat
Acum 17 minute, Maria033 a spus:

Mi-as dori sa îmi lăsați topicul liber ,curat și îngrijit atat timp cât nu aveți mențiuni directe la persoana mea, după o vizita în prealabil 

Avem PM, am whatsapp, surse de comunicare alternative pt neclarități... :)

Avem si DG, unde putem aborda diferite subiecte!😁

• Haha 1
  • Membru Premium
Reputație: 1965
  • Oras:Confort 1 Central
Postat
3 hours ago, altadata said:

Avem si DG, unde putem aborda diferite subiecte!😁

Legate de Maria?🤣

• Haha 2

"Sexul fără dragoste este doar împerechere"

Postat
1 oră în urmă, LUMIAR a spus:

Legate de Maria?🤣

😁😁 Vezi sa nu o deochi si pe ea!😁😁 Mariuca este cam singura care mai face chat cu noi pe DG. De asta am invitat-o!😁😁 Dar stai linistit, nu o sa pun monopol pe ea, toata lumea poate sa participe!😁😁

• Haha 1
Postat
Acum 22 minute, altadata a spus:

😁😁 Vezi sa nu o deochi si pe ea!😁😁 Mariuca este cam singura care mai face chat cu noi pe DG. De asta am invitat-o!😁😁 Dar stai linistit, nu o sa pun monopol pe ea, toata lumea poate sa participe!😁😁

Pai sa nu ma mai inviti, se va găsi cineva sa ma gonească, ca na.. locul meu e la prestat, nu discutat/împărtășit idei și păreri, pe lângă prestat😬

Eu îmi vad de legatura mea de pătrunjel, adică raman la supt și atat,postatul aici il las altora ...ma abțin ca iar sunt rea 😋☺️

• Like 1
Postat
Chiar acum, Maria033 a spus:

Pai sa nu ma mai inviti, se va găsi cineva sa ma gonească, ca na.. locul meu e la prestat, nu discutat/împărtășit idei și păreri, pe lângă prestat😬

Eu îmi vad de legatura mea de pătrunjel, adică raman la supt și atat,postatul aici il las altora ...ma abțin ca iar sunt rea 😋☺️

Aia de te "alunga" la patrunjel, ii anunt ca in Romania, inca mai exista libertatea cuvantului, asa ca da-le ignor si expuneti ideile, parerile fara nici o retinere!👍😁

• Inimioara 1
  • Membru Premium
Reputație: 1965
Postat
15 minutes ago, Maria033 said:

legatura mea de pătrunje

🤣🤣🤣

• Haha 1

"Sexul fără dragoste este doar împerechere"

Postat

Dacă tot..

Astăzi nu mai sunt disponibila , îmi puteți scrie pentru mâine pana în 21 

Maine sunt 9.30-15

Reputație: 530
  • Oras:Santa Monica
  • Oras:Santa Monica
Postat

Asa e ea, mai cu moț🤣

"-"

• Haha 2
Postat

Bună dimineața, va spune moțata 

Sunt disponibila începând cu 10 ,puțin la prânz ocupata (13-14) , iar după libera pana la 15.30

Pt cunoscuți și pe seara, știți voi..

Zi frumoasa 😋🥰

Postat
La 07.01.2026 la 9:30, Maria033 a spus:

Varianta soft 

~oral deep protejat/neprotejat(în funcție de igiena ,impecabila ,fără mirosuri nespecifice ,bubițe scurgeri sau neepilat în ultima săptămână)

~annilingus activ/pasiv (daca igiena este impecabila ,asemenea mie)

~normal protejat

~FK/GFE(în funcție de igiena)

~masaj de relaxare/erotic (la minim 1h)

~diferite pozitii/69

~dus impreuna

O finalizare-250 lei 

O ora           -400 lei

Varianta hard 

~oral deep protejat/neprotejat ~facefuck/ oral cu capul in jos

~normal protejat

~FK/GFE

~masaj de relaxare /erotic (la minim 1h)

~diferite pozitii/69/ accept sex hard/ palme peste fata/fund/sani /tras de par

~anni activ /pasiv(daca igiena corespunde, asemenea mie)

~cim (finalizare orala)

O finalizare -300 lei

O ora.           -500 lei

Extra : cim- 50 lei (doar la varianta soft ,la hard este inclus )

anal-50 lei 

De asemenea ,sunt disponibila și pentru programări mai lungi ,ori pe durata unei nopți/zi ,fiecare cum poate sa "fuga"😁 dar doar pentru cei cunoscuți 

~prin igiena impecabila am pretenția de a fi epilati cel puțin în ultima săptămână, pentru confortul și plăcerea amândurora 😬

~va rog ,sa precizați în cât timp pot reveni cu un răspuns, ce varianta doriți și cât timp doriți sa petrecem impreuna 

IMG-20260107-WA0002.jpg

IMG-20260107-WA0000.jpg

IMG-20260107-WA0001.jpg

.

Postat

Bună dimineața, astăzi nu am nimic liber ,iar mâine mai am un singur interval liber de 30 min ,de la 14

Duminica sunt intre 11-14 ,iar eu voi mai fi disponibila pana joia viitoare inclusiv. 

Postat

Dacă observi ca ești ignorat, maxim ironizat, oare ti-au dispărut ouăle din pantaloni de nu-ți poți vedea de gradina ta?

As prefera ca topicul sa rămân liber pentru menirea sa, nu aberații și inepții,  îmi cer scuze ca nu sunt disponibila 30zile/30 zile ca multă mare majoritate 😁 pentru bălării sunt DG de unde sunt gonita la supt, iar aici vreau numai impresii despre aspectul meu fizic sau supt

• Minus 1
  • Inimioara 1
Postat

Bună ziua, dragi domni 

Maine sunt disponibila intre orele 9.30 și 16(15/15.30 ultima programare) si va puteți programa de astăzi 

Astăzi nu sunt disponibila 

Postat
La 07.01.2026 la 9:30, Maria033 a spus:

Varianta soft 

~oral deep protejat/neprotejat(în funcție de igiena ,impecabila ,fără mirosuri nespecifice ,bubițe scurgeri sau neepilat în ultima săptămână)

~annilingus activ/pasiv (daca igiena este impecabila ,asemenea mie)

~normal protejat

~FK/GFE(în funcție de igiena)

~masaj de relaxare/erotic (la minim 1h)

~diferite pozitii/69

~dus impreuna

O finalizare-250 lei 

O ora           -400 lei

Varianta hard 

~oral deep protejat/neprotejat ~facefuck/ oral cu capul in jos

~normal protejat

~FK/GFE

~masaj de relaxare /erotic (la minim 1h)

~diferite pozitii/69/ accept sex hard/ palme peste fata/fund/sani /tras de par

~anni activ /pasiv(daca igiena corespunde, asemenea mie)

~cim (finalizare orala)

O finalizare -300 lei

O ora.           -500 lei

Extra : cim- 50 lei (doar la varianta soft ,la hard este inclus )

anal-50 lei 

De asemenea ,sunt disponibila și pentru programări mai lungi ,ori pe durata unei nopți/zi ,fiecare cum poate sa "fuga"😁 dar doar pentru cei cunoscuți 

~prin igiena impecabila am pretenția de a fi epilati cel puțin în ultima săptămână, pentru confortul și plăcerea amândurora 😬

~va rog ,sa precizați în cât timp pot reveni cu un răspuns, ce varianta doriți și cât timp doriți sa petrecem impreuna 

IMG-20260107-WA0002.jpg

IMG-20260107-WA0000.jpg

IMG-20260107-WA0001.jpg

Postat

Astăzi nu mai am nimic liber 

Maine am liber ora 10 și 12-15.30, cunoscuții se pot programa de astăzi 

Reputație: 375
  • Oras:in zona
  • Disponibila
  • Oras:in zona
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, Maria033 a spus:

IMG-20260202-WA0000.jpg

Salutare băieți,
Vin cu un feedback pentru titulara acestui topic, o prezență care m-a impresionat plăcut de la primul contact. Este genul de tipă superbă care știe să îmbine estetica cu o atitudine extrem de deschisă.
💎 Ce am apreciat cel mai mult:
Varianta Hard fără rețineri: Maria este foarte receptivă la solicitări mai intense. Acceptă sexul mai dur, palme (fund/sâni/față) și tras de păr, totul într-un cadru de siguranță și respect reciproc.
Zona Orală (Top): Prestează un oral deep de calitate (protejat sau nu), inclusiv facefuck și poziții mai acrobatice (cu capul în jos). Un mare plus: CIM-ul este inclus în pachetul Hard.
Atitudine GFE & FK: Deși sesiunea poate deveni intensă, nu lipsește acea conexiune (Girlfriend Experience) care face totul să pară natural.
Igienă: 10/10. Este foarte atentă la acest aspect și se așteaptă la același lucru din partea partenerului, mai ales pe zona de anal (unde este deschisă atât activ, cât și pasiv).
💰 Tarife și Servicii:
1 Oră: 500 lei.
Extra Anal: +50 lei.
Concluzie: Maria oferă un pachet complet. Dacă ești în căutarea unei experiențe intense în Brașov, unde să nu fii grăbit și unde "Hard" înseamnă cu adevărat pasiune, merită fiecare leu.

Eu îi dau un 9.99 doar pentru că perfecțiunea e greu de atins, dar ea e foarte aproape.

• Like 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.