Sari la conținut

Maria - 0754513952

Postări Recomandate

• Oras:Brașov
Postat

Am uitat sa scriu ca astăzi sunt disponibila 11-15(ultima programare) si 17-19 (pt cunoscutii care n-au programul ca al meu)😁😁

• Minus 1
Postat

Astăzi NU mai am nimic liber ,dar cunoscuții se pot programa pt mâine, 10-16 (15 ultima programare)

• Minus 1
Reputație: 530
  • Oras:Santa Monica
  • Oras:Santa Monica
Postat

Ceva tepe pe 2026 sau inca nu ai apucat?🥹

• Haha 2
  • Minus 1
Postat

Bună dimineața, dragi domni 

Astăzi sunt doar 10-15

Va rog ,sa specificați varianta dorita și în cât timp pot reveni cu un răspuns ☺️🤭

Va sărut 🫠🥰

Postat

De astăzi pana duminica inclusiv voi fi disponibila impreuna cu @Andreea069 pentru întâlniri în 3 ,pe care va rog sa le programati din timp pentru ca nu împărțim aceeași locație. 

-1200/30 min

-1800/60 min
💕Sex oral neprotejat, limbute intre noi, fingering(intre noi doua) saruturi(intre noi doua),deepthroat,facefuck,throatfuck, oral cu capul în jos la marginea patului, sex normal protejat, palme(sâni, față, corp), tras de păr, pedepse, roleplay, dominare(acceptam să fim dominate), swallow, CIM/CUM IN THROAT, rimming.

• Haha 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 14 minute, Maria033 a spus:

De astăzi pana duminica inclusiv voi fi disponibila impreuna cu @Andreea069 pentru întâlniri în 3 ,pe care va rog sa le programati din timp pentru ca nu împărțim aceeași locație. 

- 1800/60 min
💕Sex oral neprotejat, limbute intre noi, fingering(intre noi doua) saruturi(intre noi doua),deepthroat,facefuck,throatfuck, oral cu capul în jos la marginea patului, sex normal protejat, palme(sâni, față, corp), tras de păr, pedepse, roleplay, dominare(acceptam să fim dominate), swallow, CIM/CUM IN THROAT, rimming.

Bună! Sigur vad bine cat costa 1h un threesome?

• Haha 2
Postat
Acum 14 minute, jeimsHant a spus:

Bună! Sigur vad bine cat costa 1h un threesome?

Bună, da😬

Prețul final este influențat de prețul amândurora, separat ,iar sincer ,cei ce m-au vizitat și pe mine și pe ea ,știu..😁

Postat
Acum 4 minute, Maria033 a spus:

Bună, da😬

Prețul final este influențat de prețul amândurora, separat ,iar sincer ,cei ce m-au vizitat și pe mine și pe ea ,știu..😁

Nu comentez prețul și chiar că doresc sa nu faceți față cererilor. Din păcate noi nu ne cunoaștem și pot comenta . Despre cum lucrează godess, am doar cuvinte de laudă. Deci probabil e ok

• Inimioara 1
Reputație: 4946
  • Oras:oriunde
Postat
Acum 6 ore, Maria033 a spus:

-1200/30 min

-1800/60 min

Draga Mariuca, ar trebui sa modifici un pic perioada in care vei lucra impreuna cu Andreea...scuze, Zara! 😁 Maine este disponibila in Bucuresti.😁 Pentru o buna informare a doritorilor de trio!

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 13 ore, altadata a spus:

Draga Mariuca, ar trebui sa modifici un pic perioada in care vei lucra impreuna cu Andreea...scuze, Zara! 😁 Maine este disponibila in Bucuresti.😁 Pentru o buna informare a doritorilor de trio!

Hai ca ,e de bine!😬 și eu am aflat de la tine ,și tot asa 😂 noroc de tehnologia asta făcută pt futut ,stima și respect la pisic ,altfel cum am mai sti unii de alții, dacă pe comunicare stam prost?!😒🤭

În alta ordine de idei ,azi am liber DOAR intervalul 10-12 și 14-o finalizare 

• Like 1
Reputație: 4946
Postat
Acum 18 minute, Maria033 a spus:

Hai ca ,e de bine!😬 și eu am aflat de la tine ,și tot asa 😂 noroc de tehnologia asta făcută pt futut ,stima și respect la pisic ,altfel cum am mai sti unii de alții, dacă pe comunicare stam prost?!😒🤭

În alta ordine de idei ,azi am liber DOAR intervalul 10-12 și 14-o finalizare 

In sfasit! Ai luat si tu o teapa!😁😁😁 Si nu de la un client!😁😁

• Haha 2
Postat

Uite așa am ratat eu un posibil threesome la care visam de mult. Sunt tristuț. Deja eram pus de strâns bani, sâmbătă aveam și timpul necesar. 

• Haha 2
Postat
Acum 25 minute, altadata a spus:

In sfasit! Ai luat si tu o teapa!😁😁😁 Si nu de la un client!😁😁

Astea-s la ordinea zilei 😬😬

Acum 2 minute, jeimsHant a spus:

Uite așa am ratat eu un posibil threesome la care visam de mult. Sunt tristuț. Deja eram pus de strâns bani, sâmbătă aveam și timpul necesar. 

😬trebuie sa te mulțumești maxim cu una ,dacă e..😈

• Like 1
Postat
Acum 4 minute, Maria033 a spus:

Astea-s la ordinea zilei 😬😬

😬trebuie sa te mulțumești maxim cu una ,dacă e..😈

Pai sunt nevoit ca de acum sa aleg seriozitatea. 

• Inimioara 1
Postat
Acum 6 minute, jeimsHant a spus:

Pai sunt nevoit ca de acum sa aleg seriozitatea. 

Mare vorba ai zis 😁

Postat
La 07.01.2026 la 9:30, Maria033 a spus:

Varianta soft 

~oral deep protejat/neprotejat(în funcție de igiena ,impecabila ,fără mirosuri nespecifice ,bubițe scurgeri sau neepilat în ultima săptămână)

~annilingus activ/pasiv (daca igiena este impecabila ,asemenea mie)

~normal protejat

~FK/GFE(în funcție de igiena)

~masaj de relaxare/erotic (la minim 1h)

~diferite pozitii/69

~dus impreuna

O finalizare-250 lei 

O ora           -400 lei

Varianta hard 

~oral deep protejat/neprotejat ~facefuck/ oral cu capul in jos

~normal protejat

~FK/GFE

~masaj de relaxare /erotic (la minim 1h)

~diferite pozitii/69/ accept sex hard/ palme peste fata/fund/sani /tras de par

~anni activ /pasiv(daca igiena corespunde, asemenea mie)

~cim (finalizare orala)

O finalizare -300 lei

O ora.           -500 lei

Extra : cim- 50 lei (doar la varianta soft ,la hard este inclus )

anal-50 lei 

De asemenea ,sunt disponibila și pentru programări mai lungi ,ori pe durata unei nopți/zi ,fiecare cum poate sa "fuga"😁 dar doar pentru cei cunoscuți 

~prin igiena impecabila am pretenția de a fi epilati cel puțin în ultima săptămână, pentru confortul și plăcerea amândurora 😬

~va rog ,sa precizați în cât timp pot reveni cu un răspuns, ce varianta doriți și cât timp doriți sa petrecem impreuna 

IMG-20260107-WA0002.jpg

IMG-20260107-WA0000.jpg

IMG-20260107-WA0001.jpg

.

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat

Astăzi voi fi disponibila începând cu orele 9/10 ,pana după prânz puțin.

Va rog ,specificați varianta doriți, cât doriți sa stam împreună și pana când pot reveni cu un răspuns 

De asemenea ,in cazul unei programari ,confirmările se fac cu o ora inainte ,ori mai devreme ,niciodata ! Mai tarziu ..😒

Va sărut 🥰

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 40 minute, Maria033 a spus:

20251209_100223.jpg.65cf01b97969b3c3a83ca5e6e465992d.jpg

Hmmm......ce bine îți stă cu jucăria in funduleț......mai ales că e senzație să fii penetrată așa 💋👅😘

• Inimioara 1
Postat

Astăzi sunt disponibila 11-16.30

Îmi cer scuze celor ce nu le-am răspuns în aceste doua zile ,doar ca nu am avut telefonul de "serviciu " după mine 

Postat

Bună seara ,dragilor 

Maine sunt disponibila 9-16

Cunoscuții îmi pot scrie pana in 21 pt programări, seara liniștită 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.