Sari la conținut

Dominare-Stăpîne TIMIȘ-ARAD

Postări Recomandate

Postat

În sfîrșit după lungi căutări am găsit în Timișoara pe FetLife o STĂPÎNĂ ADEVĂRATĂ! Frumoasă, atitudine dominatoare, ținute, preț acceptabil, clasă!  Pe Fetlife @XxGoddessVixxX! 

• Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat
Acum 4 ore, ciombe a spus:

În sfîrșit după lungi căutări am găsit în Timișoara pe FetLife o STĂPÎNĂ ADEVĂRATĂ! Frumoasă, atitudine dominatoare, ținute, preț acceptabil, clasă!  Pe Fetlife @XxGoddessVixxX! 

Poti da ne dai niste detalii despre ședință? Cat a durat, costuri, ce jucarii are..... Multumesc 

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
La 24.07.2023 la 10:46, ciombe a spus:

Stăpîne Dominatoare în zona Banatului, Timiș-Arad-Caraș,  există ceva acceptabil? 

miss emmy

Postat

Scuze, am fost plecat, nu prea am avut timp, am dat un răspuns mai amplu referitor la Mistress VIXEN, pe topicul XxGoddessVixxX! 

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Bună ziua.o recomandare o Stapana pentru dominare mai soft pe Arad sau Timișoara?Va mulțumesc anticipat.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Poti incerca pe Eliza de pe Arad: 

Arata foarte foarte bine, are recenzii excelente si ofera si servicii de , a pus si poza cu jucariile la inceputul topicului ei. Eu mi-as dori sa viziteze si ea Bucurestiul.

• Oras:București
  • Disponibila
  • Oras:București
  • Disponibila
Postat
La 15.11.2023 la 13:20, ciombe a spus:

Scuze, am fost plecat, nu prea am avut timp, am dat un răspuns mai amplu referitor la Mistress VIXEN, pe topicul XxGoddessVixxX! 

Nu am găsit acest topic, ne poți ajuta cu un link?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...