Sari la conținut

Alina 0725785575 - poze reale

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

hello futacilor , am fost pentru a 2 oara la domnisoara , nu o sa dau prea multe detalii dar va jur merita. Oral 10 , igiena 10 , pro client. Eu mai revin 😏♥️ PS ALA CU GLUMELE 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Inimioara 1
Reputație: 17145
Postat
  La 25.03.2025 la 13:20, Nothingxxx a spus:

hello futacilor , am fost pentru a 2 oara la domnisoara , nu o sa dau prea multe detalii dar va jur merita. Oral 10 , igiena 10 , pro client. Eu mai revin 😏♥️ PS ALA CU GLUMELE 🤣🤣🤣

Extinde  

Te pup cu drag😂😂😂😂❤️

Postat

Tocmai ce am plecat de la ea .Fata e super ok, e acolo cu tine în acțiune, își dă interesul și nu te simți grăbit.Nu sunt genul cu descrieri prea amănunțite dar vă zic că merită să o cunoști!🐺

• Inimioara 1
Postat
  La 25.03.2025 la 16:09, All95 a spus:

Tocmai ce am plecat de la ea .Fata e super ok, e acolo cu tine în acțiune, își dă interesul și nu te simți grăbit.Nu sunt genul cu descrieri prea amănunțite dar vă zic că merită să o cunoști!🐺

Extinde  

Te pup la cocoș❤️ multumesc 🥰

Reputație: 13
Postat
  La 24.03.2025 la 12:21, Alina740 a spus:

😂😂😂 vai de educatia care ti-au dat-o părinții tai, se gaseste mereu cate unu care nu are loc de mine la Galati, in ciuda voastra vin băieții 😂😚😚

Extinde  

Lasa ca educația ta e buna,  sa te vadă copiii pe publi 24,  sa plictisit lumea de ea..e uzata și vezi ca sexul asta în exces la femei fără chef zi de zi duce la cancer de uter,mai bine ai tu grija de sănătatea ta și lasa ma cu educația ca tu ai început sa ma faci în toate felurile 

• Minus 1
Postat
  La 26.03.2025 la 12:36, Nooob a spus:

Lasa ca educația ta e buna,  sa te vadă copiii pe publi 24,  sa plictisit lumea de ea..e uzata și vezi ca sexul asta în exces la femei fără chef zi de zi duce la cancer de uter,mai bine ai tu grija de sănătatea ta și lasa ma cu educația ca tu ai început sa ma faci în toate felurile 

Extinde  

Doamne ferește😂 se observa ca nu ai ce face. Plimbă ursul

• Haha 1
Postat
  La 26.03.2025 la 12:39, Alina740 a spus:

Doamne ferește😂 se observa ca nu ai ce face. Plimbă ursul

Extinde  

Nici o legătură, nu ca nu am ce face, dar ce vrei sa ți stea toata lumea la picioare ? Vorbești urat și vrei sa ți se vorbească frumos? 

• Minus 1
Postat
  La 26.03.2025 la 12:43, Nooob a spus:

Nici o legătură, nu ca nu am ce face, dar ce vrei sa ți stea toata lumea la picioare ? Vorbești urat și vrei sa ți se vorbească frumos? 

Extinde  

Vezi ca tu ai vorbit urat dragule deruleaza paginile, nu vreau sa te mai primesc si punct, ca faci atat caz din asta? Regleaza-ti comportamentul si mai stam de vorba, pana atunci iti dau raport ca sa nu te mai plictisesti.

• Like 1
Postat
  La 26.03.2025 la 12:43, Nooob a spus:

Extinde  

Vezi ca asta este o platforma pentru recenzii nu pentru caracterizare apropo 😚

• Like 1
Postat
  La 26.03.2025 la 12:48, Alina740 a spus:

Vezi ca tu ai vorbit urat dragule deruleaza paginile, nu vreau sa te mai primesc si punct, ca faci atat caz din asta? Regleaza-ti comportamentul si mai stam de vorba, pana atunci iti dau raport ca sa nu te mai plictisesti.

Extinde  

Primul meu comentariu la pagina ta este în legătură cu convorbirea între tine și o alta fata, derulează sa vezi ca nu te am jignit cu nimic pana sa începi tu

• Minus 1
Postat
  La 26.03.2025 la 12:48, Alina740 a spus:

Extinde  

Scoate banda asta cu primitul ca eu după ce mirosuri am simțit la tine nu mai vreau sa te vad și poate de asta am dat mai tare sa termin și sa plec mai repede ..fii sanatoasa. Nu mai zic nimic

• Minus 1
Postat
  La 26.03.2025 la 12:51, Nooob a spus:

Primul meu comentariu la pagina ta este în legătură cu convorbirea între tine și o alta fata, derulează sa vezi ca nu te am jignit cu nimic pana sa începi tu

Extinde  

Mai citeste o data

Postat
  La 26.03.2025 la 12:56, Nooob a spus:

Scoate banda asta cu primitul ca eu după ce mirosuri am simțit la tine nu mai vreau sa te vad și poate de asta am dat mai tare sa termin și sa plec mai repede ..fii sanatoasa. Nu mai zic nimic

Extinde  

Nu mai schimba placa, ca nu functioneaza, ba sunt urata, ba ai dat tare, ba una ba alta😂😂 vezi ca te contrazici singur😂😂 chiar tu ai spus ca nu te am mai primit ca ai dat tare😂😂 dupa 3 vizite, ce sa spun.. la aprecierea publicului. Asa ca du-te in drumul tau si scuteste-ma 😚

• Like 1
Postat
  La 26.03.2025 la 16:40, Alina740 a spus:

De maine posibil voi avea colegă nouă🥰

Extinde  

Nouă nouă? Sau nouă care a mai fost pe la noi 😁?

Oricum ar fi tot pe tine am pus ochii🤩!

• Inimioara 1
Postat
  La 26.03.2025 la 16:52, teetree a spus:

Nouă nouă? Sau nouă care a mai fost pe la noi 😁?

Oricum ar fi tot pe tine am pus ochii🤩!

Extinde  

Nu a mai lucrat pe Gl niciodată 😛❤️

Te astept in orice variantă dorești 😛

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...