Iza12 Reputație: 1486 Postat Februarie 21 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 21 🥳🫣Iza mamiii 🤤🤤🤤 📌bd d Cantemir 📌📌📌 😍12-20 🥰 📌 Programările se fac doar pe Whatsapp 🤎 Îmi rezerv dreptul de a îmi selecta clienții 🍆(recomand să aveți poză la whatsapp astfel putem evita timpul pierdut ) 🍑🍑Serviciile mele sunt : Fk - dacă igiena corespunde și exista chimie GFE (dacă există chimie) PSE (GF PS) COB- exclus zona intimă CIM BJ - DT. -dacă igiena corespunde Footh fatish 69 Role play Hand job URO Poziții 🫶🏻 Fantezii 🫶🏻 Faceting Mângâieri și atingeri ♥️♥️♥️ Masaj prostatic 🍑 Masaj de relaxare ♥️ S.a.m.d🔥🔥🔥 ❤️❤️❤️Cadoul : 300 lei /30 min 500 lei / 1h ❌Nu accept persoane in stare de ebirietate sau persoane care consuma substanțe interzise ❌Nu accept mărimi mari sau cu alte accesorii ❌La prima programare nerespectată (adică nu s-a anunțat anularea acesteia) nu voi mai face a doua programare 📌 Limită de vârstă până în 50 de ani ! 📌 Programările se fac doar pe Whatsapp 🤎 1 8
Iza12 Reputație: 1486 Postat Februarie 24 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 24 🥰dispo 11-19 📌bd d Cantemir 📌 Programările se fac doar pe Whatsapp 🤎 Îmi rezerv dreptul de a îmi selecta clienții 🍆(recomand să aveți poză la whatsapp astfel putem evita timpul pierdut ) 🍑🍑Serviciile mele sunt : Fk - dacă igiena corespunde și exista chimie GFE (dacă există chimie) PSE (GF PS) COB- exclus zona intimă CIM BJ - DT. -dacă igiena corespunde Footh fatish 69 Role play Hand job URO Poziții 🫶🏻 Fantezii 🫶🏻 Faceting Mângâieri și atingeri ♥️♥️♥️ Masaj prostatic 🍑 Masaj de relaxare ♥️ S.a.m.d🔥🔥🔥 ❤️❤️❤️Cadoul : 300 lei /30 min 500 lei / 1h ❌Nu accept persoane in stare de ebirietate sau persoane care consuma substanțe interzise ❌Nu accept mărimi mari sau cu alte accesorii ❌La prima programare nerespectată (adică nu s-a anunțat anularea acesteia) nu voi mai face a doua programare 📌 Limită de vârstă până în 50 de ani ! 📌 Programările se fac doar pe Whatsapp 🤎 1 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24 Postat Februarie 24 Iza cu pozele tale ne încălzești pe frigul de afara
Iza12 Reputație: 1486 Postat Februarie 24 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 24 Acum 40 minute, mihaivoicu32 a spus: Iza cu pozele tale ne încălzești pe frigul de afara Fac numai fapte bune 😂🥰 1 1
Iza12 Reputație: 1486 Postat Februarie 25 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 25 🤤Iza baby 🔥 📌bd d Cantemir dispo 12-20 📌 Programările se fac doar pe Whatsapp 🤎 Îmi rezerv dreptul de a îmi selecta clienții 🍆(recomand să aveți poză la whatsapp astfel putem evita timpul pierdut ) 🍑🍑Serviciile mele sunt : Fk - dacă igiena corespunde și exista chimie GFE (dacă există chimie) PSE (GF PS) COB- exclus zona intimă CIM BJ - DT. -dacă igiena corespunde Footh fatish 69 Role play Hand job URO Poziții 🫶🏻 Fantezii 🫶🏻 Faceting Mângâieri și atingeri ♥️♥️♥️ Masaj prostatic 🍑 Masaj de relaxare ♥️ S.a.m.d🔥🔥🔥 ❤️❤️❤️Cadoul : 300 lei /30 min 500 lei / 1h ❌Nu accept persoane in stare de ebirietate sau persoane care consuma substanțe interzise ❌Nu accept mărimi mari sau cu alte accesorii ❌La prima programare nerespectată (adică nu s-a anunțat anularea acesteia) nu voi mai face a doua programare 📌 Limită de vârstă până în 50 de ani ! 📌 Programările se fac doar pe Whatsapp 🤎 1 9
Iza12 Reputație: 1486 Postat Februarie 26 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 26 🔥Dragii mei voi fi disponibilă astăzi și mâine 🫣 În București după care șederea mea va lua sfârșit 💝însă ne revedem în scurt timp 🥳pupici cu sclipici de la Iza 🔥 Iza baby 🤤🤤🤤 12-20 bd d Cantemir 📌 Programările se fac doar pe Whatsapp 🤎 Îmi rezerv dreptul de a îmi selecta clienții 🍆(recomand să aveți poză la whatsapp astfel putem evita timpul pierdut ) 🍑🍑Serviciile mele sunt : Fk - dacă igiena corespunde și exista chimie GFE (dacă există chimie) PSE (GF PS) COB- exclus zona intimă CIM BJ - DT. -dacă igiena corespunde Footh fatish 69 Role play Hand job URO Poziții 🫶🏻 Fantezii 🫶🏻 Faceting Mângâieri și atingeri ♥️♥️♥️ Masaj prostatic 🍑 Masaj de relaxare ♥️ S.a.m.d🔥🔥🔥 ❤️❤️❤️Cadoul : 300 lei /30 min 500 lei / 1h ❌Nu accept persoane in stare de ebirietate sau persoane care consuma substanțe interzise ❌Nu accept mărimi mari sau cu alte accesorii ❌La prima programare nerespectată (adică nu s-a anunțat anularea acesteia) nu voi mai face a doua programare 📌 Limită de vârstă până în 50 de ani ! 📌 Programările se fac doar pe Whatsapp 🤎 1 9
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum