Miru27 Reputație: 175 Postat Ianuarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19 Bună dragilor disponibilă 😍
Miru27 Reputație: 175 Postat Ianuarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19 Disponibilă de la ora 19:00 😊 pupici 😘
Miru27 Reputație: 175 Postat Ianuarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19 Hei dragilor ultimele 2 zile . 😘😘🤗 1
mesia777 Reputație: 471 Postat Ianuarie 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21 In weekend am vizitat-o pe domnisoara Miruna in locatia ei de pe Colentina. Programarea a fost ok pe whatsapp. Domnisoara e cea din poza, nu am vazut o poza fara sutien, dar ii are un pic lasati...ceea ce e si normal la dimensiunea lor. Nu este pe gustul meu cu privire la fizic. Este un pic împănată si are un pic carnea cam moale.... Actiunea a decurs destul de rapid, fara mangaieri sau alte artificii. A pus prezervatul si a facut un oral cu o tenta de deep. La normal s-a chinuit un pic din cauza ca gaurica ei e un pic cam stramta, parca are un inel la intrare. Daca nu ai o erectie zdravana nu prea reusesti sa o indesi . Interesanta senzatia dar si finalizarea rapida Am facut cateva pozitii, se implica. Note: Locatia: 8 Aspect: 7 GFE: 5 OP: 6 NP:7, pentru pasarica aia mica si frumoasa Asa cum a anuntat, o sa plece in tari straine ca s-a saturat de puli romanesti Daca sa zicem ca ar fi ramas, eu n-as mai fi revenit. Fara sa se supere pe mine, nu a excelati CU MINE cu nimic. La pretul asta Bucurestiul oferta alta calitate. Poate nu a rezonat cu mine, nu e suparare. II urez mult succes unde pleaca. 2 1
Miru27 Reputație: 175 Postat Ianuarie 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21 Bună dragilor,vizita mea în orașul vostru a luat sfârșit, mi a făcut plăcere să vă revăd pe cei ce vă știam deja! Pe data viitoare , vă pup ! 😘 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum