diezel1 Reputație: -16 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 6, 2023 Acum 5 ore, Miruna07 a spus: Locuri disponibile 🤗💋 Bună! Se poate o repriză de sex oral cu aceea cagula pe față? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2023 Postat Decembrie 7, 2023 Hei dragilor 💋 Astăzi voi fi la birou pana la 23:00 !! ️ ☎️Programări:- 0759553314 (de preferat mesaje WhatsApp) Pupici 💋🫦👅
deagosvatra Reputație: -88 Postat Decembrie 7, 2023 Postat Decembrie 7, 2023 Bună seara! A mai fost cineva de curând? Mai face anal?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2023 Postat Decembrie 8, 2023 Buna 🫶🏻 Astăzi voi fi la birou pana la 23:00 !! ️ ☎️Programări:- 0759553314 (de preferat mesaje WhatsApp) Pupici 💋🫦👅 🔞:SEX ORAL PROTEJAT/NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE #IGIENA TA 🔞:SEX NORMAL #PROTEJAT OBLIGATORIU 🔥:DIFERITE POZIȚII 👅:ANILINGUS/CUNILINGUS #pasiv 👋🏼:ATINGERI/MÂNGÂIERI/SĂRUTĂRI #CORPORALE 💋:La cerere #GFE-100 de lei (include și sărutări ) 💆♂️: Masaj de relaxare 🔥: #PRELUDIU 💦:FINALIZARE #CORPORALA 💆♂️: Masaj body to body ( cu ulei ) 💦:FINALIZARE #FACIALĂ-100 de lei 💸 🫦: #sărutări-50 lei 💦:#Uro 50 de lei 🎁. 200 :30min 🎁. 300 :1h
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2023 Postat Decembrie 9, 2023 Bună Dimi 😘 Astăzi voi fi la birou pana la 23:00 !! ️ ☎️Programări:- 0759553314 (de preferat mesaje WhatsApp) Pupici 💋🫦👅 https://onlyfans.com/rebecaaa086🤗💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2023 Postat Decembrie 9, 2023 https://onlyfans.com/rebecaaa086 🍆🍆🍆
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2023 Postat Decembrie 9, 2023 Disponibilă incepand cu ora 18:30 💋💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2023 Postat Decembrie 10, 2023 Bună Dimi 😘 Astăzi voi fi la birou pana la 23:00 !! ️ ☎️Programări:- 0759553314 (de preferat mesaje WhatsApp) Pupici 💋🫦👅 https://onlyfans.com/rebecaaa086🤗💋
de_ce_nu_da Reputație: 238 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 10, 2023 Salutare tuturor . Recenzia 15 . Sâmbătă ( 09 - 12 - 2023 ) am luat legătura cu Miruna pentru o întâlnire la ora 20 . Consider că este o femeie frumoasă din punctul meu de vedere . Programarea 10 . WhatsApp , comunicare bună . Locația 10 . Apartament 2 camere , renovat , bloc vechi , stradal , punct de reper Șoseaua Pantelimon ( Mc Donald ) , locuri de parcare se găsesc pentru cei care vin cu mașina . Am primit prosop mare , curat , la baie gel de duș , apă de gură , tot ce trebuie . Un apartament frumos pentru desfășurarea activității . Miruna 10 . Frumoasă la față , machiată , păr lung , șatenă , îmbrăcată sexy , pielea albă , fină . La corp arată bine ( aveți poze ) sâni mari potriviți ca și mărime , plăcuți la atingere , fund frumos , bine proporționată , înălțime 1,60 - 1,65 . O femeie cu forme frumoase ( apetisante ) . Acțiunea 10 . Runda 1 . Am ajuns la locație și am anunțat că o aștept . Am primit ultimele detalii și am intrat în bloc . Am fost primit frumos de către ea , am făcut cunoștință și am fost întrebat ce doresc să beau , am ales apă și am stat de vorbă la o țigară . Am discutat diverse subiecte , am râs și am glumit , am stabilit regurile jocului , după care am mers la baie pentru duș ( și eu și ea ) și înapoi în cameră de acțiune . Am început cu sex oral neprotejat , bun pentru mine , susținut , Deepthroat atât cât putea ea , se mai ajută de mâna din când în când însă nu este deranjat , acceptă indicați și se conformează . Când am simțit momentul potrivit , am trecut la normal protejat , LOT , am menținut ritmul și am terminat în prezervativ . Runda 2 . După pauza de rigoare , am mers la duș ( și eu și ea ) și am trecut la treabă . Am început cu sărutări și mângâieri , 69 , după câteva minute bune am trecut la normal protejat , misionarul , pe la spate și LOT , însă după 30 de minute am renunțat pentru că nu am putut să termin din nou ( se mai întâmplă , oboseala și-a spus cuvântul ) pentru că altfel o chinuiam degeaba . A apreciat gestul meu. Ea a fost implicată , “ a fost cu mine acolo ” . G.F.E. 10 . Sărută bine ( French Kiss real , puțin timidă , pe buze , mângâieri ) , a fost cu mine acolo , m-am simțit ca și cu iubita . Tarif - 700 ron/120min . P.S. În opinia mea , Miruna este o femeie frumoasă cu servicii bune , se comportă destul de natural , respectuoasă , comunicativă , o companie plăcută . Am tratat-o cu respect și atenție , același lucru l-am primit și eu înapoi de la ea . Eu am cunoscut-o Sâmbăta aceasta pe Miruna , și fiind prima întâlnire cu ea am rămas surprins plăcut de raportul calitate/preț . De fiecare dată m-am prezentat aranjat , bărbierit , ras la zona intimă și la sub braț , fără miros neplăcut de respirație , duș făcut acasă și încă o dată duș înainte de acțiune ( runda 1 și runda 2 ) ceea ce recomand tuturor să facă . Respect reciproc pentru o întâlnire reușită și o revenire cu plăcere . Are o cățelușă mică și haioasă , care stă cuminte și nu deranjează . Îți mulțumesc Miruna pentru fiecare moment acordat în timpul întâlnirii noastre și ne vedem data viitoare . 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2023 Postat Decembrie 10, 2023 Acum 7 minute, de_ce_nu_da a spus: Salutare tuturor . Recenzia 15 . Sâmbătă ( 09 - 12 - 2023 ) am luat legătura cu Miruna pentru o întâlnire la ora 20 . Consider că este o femeie frumoasă din punctul meu de vedere . Programarea 10 . WhatsApp , comunicare bună . Locația 10 . Apartament 2 camere , renovat , bloc vechi , stradal , punct de reper Șoseaua Pantelimon ( Mc Donald ) , locuri de parcare se găsesc pentru cei care vin cu mașina . Am primit prosop mare , curat , la baie gel de duș , apă de gură , tot ce trebuie . Un apartament frumos pentru desfășurarea activității . Miruna 10 . Frumoasă la față , machiată , păr lung , șatenă , îmbrăcată sexy , pielea albă , fină . La corp arată bine ( aveți poze ) sâni mari potriviți ca și mărime , plăcuți la atingere , fund frumos , bine proporționată , înălțime 1,60 - 1,65 . O femeie cu forme frumoase ( apetisante ) . Acțiunea 10 . Runda 1 . Am ajuns la locație și am anunțat că o aștept . Am primit ultimele detalii și am intrat în bloc . Am fost primit frumos de către ea , am făcut cunoștință și am fost întrebat ce doresc să beau , am ales apă și am stat de vorbă la o țigară . Am discutat diverse subiecte , am râs și am glumit , am stabilit regurile jocului , după care am mers la baie pentru duș ( și eu și ea ) și înapoi în cameră de acțiune . Am început cu sex oral neprotejat , bun pentru mine , susținut , Deepthroat atât cât putea ea , se mai ajută de mâna din când în când însă nu este deranjat , acceptă indicați și se conformează . Când am simțit momentul potrivit , am trecut la normal protejat , LOT , am menținut ritmul și am terminat în prezervativ . Runda 2 . După pauza de rigoare , am mers la duș ( și eu și ea ) și am trecut la treabă . Am început cu sărutări și mângâieri , 69 , după câteva minute bune am trecut la normal protejat , misionarul , pe la spate și LOT , însă după 30 de minute am renunțat pentru că nu am putut să termin din nou ( se mai întâmplă , oboseala și-a spus cuvântul ) pentru că altfel o chinuiam degeaba . A apreciat gestul meu. Ea a fost implicată , “ a fost cu mine acolo ” . G.F.E. 10 . Sărută bine ( French Kiss real , puțin timidă , pe buze , mângâieri ) , a fost cu mine acolo , m-am simțit ca și cu iubita . Tarif - 700 ron/120min . P.S. În opinia mea , Miruna este o femeie frumoasă cu servicii bune , se comportă destul de natural , respectuoasă , comunicativă , o companie plăcută . Am tratat-o cu respect și atenție , același lucru l-am primit și eu înapoi de la ea . Eu am cunoscut-o Sâmbăta aceasta pe Miruna , și fiind prima întâlnire cu ea am rămas surprins plăcut de raportul calitate/preț . De fiecare dată m-am prezentat aranjat , bărbierit , ras la zona intimă și la sub braț , fără miros neplăcut de respirație , duș făcut acasă și încă o dată duș înainte de acțiune ( runda 1 și runda 2 ) ceea ce recomand tuturor să facă . Respect reciproc pentru o întâlnire reușită și o revenire cu plăcere . Are o cățelușă mică și haioasă , care stă cuminte și nu deranjează . Îți mulțumesc Miruna pentru fiecare moment acordat în timpul întâlnirii noastre și ne vedem data viitoare . Mulțumesc frumos dragule, mi-a făcut plăcere sa te întâlnesc și te mai aștept cu mare drag 💋🤗🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2023 Postat Decembrie 10, 2023 Hei dragii mei disponibilă începând cu ora 19:00 👅💋💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2023 Postat Decembrie 11, 2023 Buna Dimi 💋 Astăzi voi fi la birou pana la 23:00 !! ️ ☎️Programări:- 0759553314 (de preferat mesaje WhatsApp) Pupici 💋🫦👅
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2023 Postat Decembrie 11, 2023 Hei🥰 Locuri disponibile de la 19:00🍆
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2023 Postat Decembrie 13, 2023 Buna Dimi 🥰😘 Astăzi voi fi la birou pana la 23:00 !! ️ ☎️Programări:- 0759553314 (de preferat mesaje WhatsApp) Pupici 💋🫦👅
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2023 Postat Decembrie 13, 2023 Hei dragilor locuri libere de la 16:30 👄👄😌
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2023 Postat Decembrie 13, 2023 ♥️🍆👅👅👅https://onlyfans.com/rebecaaa086
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2023 Postat Decembrie 14, 2023 Bună Dimi 😘 Astăzi voi fi la birou pana la 23:00 !! ️ ☎️Programări:- 0759553314 (de preferat mesaje WhatsApp) Pupici 💋🫦👅 https://onlyfans.com/rebecaaa086🤗💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2023 Postat Decembrie 14, 2023 Bună dragilor țin sa va anunț ca nu mai am nici un loc disponibil in seara aceasta!Va pup și îmi pare rău celor ce nu am putut sa va răspund.O seara frumoasa va doresc și ne vedem maine 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2023 Postat Decembrie 16, 2023 Bună Dimi 😘 Astăzi voi fi la birou pana la 23:00 !! ️ ☎️Programări:- 0759553314 (de preferat mesaje WhatsApp) Pupici 💋🫦👅 https://onlyfans.com/rebecaaa086🤗💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2023 Postat Decembrie 16, 2023 Disponibilă Pt programări de la ora 16:00 😘🍆🍆
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2023 Postat Decembrie 21, 2023 Buna dragilor 💋 Astăzi voi fi la birou pana la 23:00 !! ️ ☎️Programări:- 0759553314 (de preferat mesaje WhatsApp) Pupici 💋🫦👅
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum