Sari la conținut

Lore 0754557303

murguw

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
4 hours ago, Semakone said:

Cum de mult îmi făcea cu ochiul anunțul domnișoarei azi am dat lovitura . Programare telefonică la prima oră . Ajuns in parcarea la ora stabilită îi scriu că am ajuns primesc ultimele detalii și urc .Sus mă întâmpină o bruneta pufoasă într-un body negru ,mă poftit înăuntru am făcut cunoștință și ma invitat la o țigară ,mă servit cu suc mi-a făcut o cafea pot zice că tot după mine a fost . După ce ne-am cunoscut cat de cat fuga la duș și înapoi în cameră de nebunii. M-am întins pe pat și mi-a făcut masaj pe spate după m-am întors cu fața ,sa urcat peste mine și a început să se frece de sus în jos ,pe asta micu la ascuns între sâni aia mari Încălzit bine sa pus în lateral și mi-a făcut ON până am oprit eu .Am gustat și eu piele fina m-am jucat cu sânii aia mari după care am coborât acolo jos igienă impecabila ,am insistat puțin că am văzut că-i plăcea gemea  ba chiar mă zis ce și cum sau fac oralul . Excitați bine amândoi am pus prezervativul și am început jocul in lot cu schimbări de ritm  gemete tras ..pffff am vrut sa schimb după câteva minute da n-am mai reușit era prea intens și am tras. Igienizare pe rând pauză de țigară și înapoi .Am început tot cu masaj sa călărit peste mine și se freacă de sus în jos ,asta micu dădea semne și am trecut în 69 aici nu sa mai înțeles ce a fost am continuat așa minute bune .Montat prezervativul și am început în misionar după care a venit peste mine in lot iară gemete sa băgat bine in mine dar mi-a propus o poziție pe care am pus-o în aplicare unde am și finalizat . După lupta din dormitor m-am igienizat îmbrăcat și am vrut sa plec .. gagica nu și nu sa mai stam la o țigară.Ma servit cu un pahar de vin roșu de casă după care mi-a mai pus unul am mai fumat încă o țigară am m-ai glumit râs parcă ne știam de-o viață ,dar cum am început să mă înroșesc la fața și timpul era depăși cu mult am zis că plec, ne-am îmbrățișat și dus am fost ușurat bine cu tensiunea puțin crescută și fără 500 lei 🤣 pe care i-am lăsat la începutul întâlnirii.

Acuma pot zice că am fost peste tot am avut întâlniri bune m-ai puțin bune sau chiar foarte bune dar că și aici n-am mai întâlnit  e cu totul altceva .Din punctul meu de vedere așa trebuie sa se comporte o gagica cu tine . Aici eu îmi fac abonament .

Felicitări frumoasă recenzie și eu am vrut sa o vizitez acuma am motiv .

Ciocane tarii .

• Mersi 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:România

Buna ziua .

Am rămas dator cu o recenzie la fătuca asta .

Când am revenit in țara , primul lucru a fost să-mi fac o programare la dânsa . 
Ma întâmpinat cu un zâmbet larg și cald, o îmbrățișare și pupici fix ce era nevoi pe frigul ăla … povestit puțin la niște apa , trecut la dus și la acțiune , care de data aceasta a fost puțin mai diferită dar tot foarte plăcut și intens , am sărit peste partea de masaj , eram mult prea nerăbdător de acțiunea propriu zisa … 

Fata asta excelează la pat , la oral , sex , preludiu … tot pachetul . 
Cadoul 500/h

Mereu de revenit cu drag …

• Like 6
  • Inimioara 1

"Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 1403

Ziua bună .

Am trecut din nou pe la această fătucă tare faină . 
Programarea pe WhatsApp ,

O reîntâlnire reușită , cu de toate .

Actiunea ca de-obicei la înălțime , atitudinea de 10+ , masajul e ce trebuie .

Un mic UPdate , a mai slăbit, pentru cei care prefera fetele mai cu forme .  Oricum prin atitudine compensează cu tot !

• Like 3
  • Inimioara 1

"Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Ma băieți eu nu prea mai știu ce să zic decât așa :

Am revizitat o pe Lore , aceasi modalitate de contact mesaj pe Whatsapp . Deși am reușit cam greu să ne sincronizăm, într-un final am avut noroc .

Aceeași locație la Adora .

Dar comportamentul e mereu mai dulce , e mereu mai bun , acțiunea e de top mereu. Implicare , pasiune , absolut totul la superlativ .

ON perfect , cu atenție la oO, lent , pasiune , deep ( singurul lucru ce pot spune ca lipește e CIM ul ) tot tacâmul.

NP , foarte implicată , din nou revin la pasiune ( ceva ce pentru mine contează mult , nu îmi place sentimentul ăla de hai futema repede și pleacă ca am treabă ) poziții fără replici, se umezește natural foarte bine . E o plăcere enormă.

Atitudine , amantă , iubită , fix ce trebuie . 

Cadoul 300/fin merită da da da 

sigur de revenit !!!!

• Like 6
  • Inimioara 1

Link spre comentariu
Reputație: 1820
  • Oras:Ar
Acum 35 minute, axelov90 a spus:

Ma băieți eu nu prea mai știu ce să zic decât așa :

Am revizitat o pe Lore , aceasi modalitate de contact mesaj pe Whatsapp . Deși am reușit cam greu să ne sincronizăm, într-un final am avut noroc .

Aceeași locație la Adora .

Dar comportamentul e mereu mai dulce , e mereu mai bun , acțiunea e de top mereu. Implicare , pasiune , absolut totul la superlativ .

ON perfect , cu atenție la oO, lent , pasiune , deep ( singurul lucru ce pot spune ca lipește e CIM ul ) tot tacâmul.

NP , foarte implicată , din nou revin la pasiune ( ceva ce pentru mine contează mult , nu îmi place sentimentul ăla de hai futema repede și pleacă ca am treabă ) poziții fără replici, se umezește natural foarte bine . E o plăcere enormă.

Atitudine , amantă , iubită , fix ce trebuie . 

Cadoul 300/fin merită da da da 

sigur de revenit !!!!

Fk face?  Ca mi-e lene sa caut acum printre recenzii.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 4 minute, unsuflet a spus:

Fk face?  Ca mi-e lene sa caut acum printre recenzii.

Nu am întrebat 🙈

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 19 minute, unsuflet a spus:

Te rog să o intrebi, pt unii dintre noi e f important acedt aspect. Mersi 

Suna , scrie întreabă … 

• Like 1

Link spre comentariu
Acum 6 minute, axelov90 a spus:

Suna , scrie întreabă … 

Te-am rugat pe tine deoarece esti mai apropiat cu ea, eu nu am mai vorbit cu ea, iar momentan sunt destule fete care oferă tot ceea ce vreau. O sa sun când o sa merg, nu imi place sa ma plimb prin magazine fara sa cumpar nimic.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 11 ore, unsuflet a spus:

Te-am rugat pe tine deoarece esti mai apropiat cu ea, eu nu am mai vorbit cu ea, iar momentan sunt destule fete care oferă tot ceea ce vreau. O sa sun când o sa merg, nu imi place sa ma plimb prin magazine fara sa cumpar nimic.

Poti merge linistit sa faci cumpărături, are doar produse premium 🙈

• Like 1
  • Mersi 1

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Hopa , 

Revenit , revizitat și tare fericit plecat 🥳

Ieri s-au aliniat planetele și am reușit să facem o întâlnire frumoasă. 
Nu știu ce note să mai dau … este locul ideal unde vii să te relaxezi, masaj foarte bun , oralul plăcut și futaiul e ce trebuie . 

• Like 3

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Să mai zic ??? 😂😂

Am fost și a fost … 😂😂😂

De recomandat pentru cei care vor relaxare , atenție și nu un futai pe grabă 🫣

• Like 1
  • Haha 1

Link spre comentariu
Reputație: 493
  • Oras:Arad
20 hours ago, Nelu40 said:

Să fac și eu că hateru? Să vă spun sau să nu vă spun?🤔

Spune tot! Nu lasa nimic in tine! 😂😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
Reputație: 56
  • Oras:Ar Tm
  • Oras:Ar Tm
Acum 33 minute, hateru a spus:

Spune tot! Nu lasa nimic in tine! 😂😂😂

Dacă erau mai mulți curioși redactam ceva😂😂😂 doar pentru tine nu are rost că tu oricum nu ești curios😜

Link spre comentariu
Reputație: 493
34 minutes ago, Nelu40 said:

Dacă erau mai mulți curioși redactam ceva😂😂😂 doar pentru tine nu are rost că tu oricum nu ești curios😜

Sa stii ca sunt foarte curios! Daca cu Bianca a fost jale mare, poate ii intru la suflet la colega si am noroc. Oricun planuiesc sa bag o fisa si aici. Asa ca sunt curios de experienta ta! 👍

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 54 minute, Nelu40 a spus:

Si eu sunt curios.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 27 minute, unsuflet a spus:

Eu am spus...

Mnda … adevărat …una din cele mai reușite recenzii 😂

• Haha 2

Link spre comentariu
  • Membru Premium
La 07.06.2024 la 15:09, Nelu40 a spus:

Să fac și eu că hateru? Să vă spun sau să nu vă spun?🤔

Să înțeleg ca încă nu ai reușit să-ți aduni gândurile? 

Link spre comentariu
Reputație: 2545

Salutare lume, 

Vă spun eu cate ceva despre Lore 

Prima programare am făcut-o prin apel, următoarele prin wapp fără probleme

Are locația la Adora apartament curat, așa de curat de rar am mai întâlnit. 

De fiecare dată îmi deschide ușa zâmbind, îmi o stare de îmi vine să divorțez🙊 mă așteaptă îmbrăcată, un mare plus in ziua de azi. 

Fata arată într-un mare fel, sâni mari frumoși și naturali, o privire in care te pierzi, brunetă par curat, nu ca în altă parte unde miroase a murătură 🤷 înăltuță, cur frumos, fără burtică și fără tatuaje( are unul mic da nu se pune) o Nicoleta Luciu🤷  

Colegul Axelov are probleme cu cucu la baie🙊 eu am probleme când o văd pe Lore pe stradă 🙊

În dormitor lenjeria albă și impecabilă întotdeauna, prosoape albe, totul impecabil. Văd că mai nou se promovează "împinge tava" cu 10 clienți pe zi și un cearceaf pe săptămână, o zi pe față o zi pe dos, La Lore nu e așa, ea  oferă igiena pe care  nu am mai întâlnit o în Arad. Cu igiena ma cucerit de la  prima întâlnire. 

Întotdeauna ma servit cu ce am dorit, apa, cafea, suc, chiar și vin. Socializare fără probleme, chiar ai ce vorbi cu ea, e o fată care știe cu ce se mănâncă viața asta,   o fată cu picioarele pe pământ. 

Prima dată îmi face un masaj bun cu cremă, continuă cu un mesaj cu sâni, apoi nu vă mai zic 😁  

Tariful e de 300/500 dacă nu știați deja🤣 

Fata e peste ce avem  in Arad 

De când nu am mai intrat pe forum am căutat calitate nu cantitate. La Lore găsiți calitate, niciodată nu a pomenit de timp 

Pot să dau doar o notă de 10 cu felicitări! 

O recomand pretențioșilor 

• Like 5
  • Mersi 2
Link spre comentariu

• Membru Premium
Reputație: 7435
Acum 2 ore, anthonio a spus:

Salutare lume, 

Vă spun eu cate ceva despre Lore 

Prima programare am făcut-o prin apel, următoarele prin wapp fără probleme

Are locația la Adora apartament curat, așa de curat de rar am mai întâlnit. 

De fiecare dată îmi deschide ușa zâmbind, îmi o stare de îmi vine să divorțez🙊 mă așteaptă îmbrăcată, un mare plus in ziua de azi. 

Fata arată într-un mare fel, sâni mari frumoși și naturali, o privire in care te pierzi, brunetă par curat, nu ca în altă parte unde miroase a murătură 🤷 înăltuță, cur frumos, fără burtică și fără tatuaje( are unul mic da nu se pune) o Nicoleta Luciu🤷  

Colegul Axelov are probleme cu cucu la baie🙊 eu am probleme când o văd pe Lore pe stradă 🙊

În dormitor lenjeria albă și impecabilă întotdeauna, prosoape albe, totul impecabil. Văd că mai nou se promovează "împinge tava" cu 10 clienți pe zi și un cearceaf pe săptămână, o zi pe față o zi pe dos, La Lore nu e așa, ea  oferă igiena pe care  nu am mai întâlnit o în Arad. Cu igiena ma cucerit de la  prima întâlnire. 

Întotdeauna ma servit cu ce am dorit, apa, cafea, suc, chiar și vin. Socializare fără probleme, chiar ai ce vorbi cu ea, e o fată care știe cu ce se mănâncă viața asta,   o fată cu picioarele pe pământ. 

Prima dată îmi face un masaj bun cu cremă, continuă cu un mesaj cu sâni, apoi nu vă mai zic 😁  

Tariful e de 300/500 dacă nu știați deja🤣 

Fata e peste ce avem  in Arad 

De când nu am mai intrat pe forum am căutat calitate nu cantitate. La Lore găsiți calitate, niciodată nu a pomenit de timp 

Pot să dau doar o notă de 10 cu felicitări! 

O recomand pretențioșilor 

Ai inviat! Mare lucru și nici măcar nu e Paștele 🫣🤣

Eu îți zic bine ai revenit!

Bine că doar ai ascuns contul și nu l-ai șters ,era degeaba!😜

• Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...