Moinary Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2023 Oras:Piatra-neamt Oras:Piatra-neamt Postat Iulie 31, 2023 Salutare colegii ,am vazut aceasta domnița cu 5 anunțuri diferite ,ma gândeam sa o incerc dar mai întâi mai bine intreb daca a vizitat-o vreun coleg 😅.ceva detalii sunt bine primite😅 .
Membru Premium zozozo Reputație: 1300 Postat Iulie 31, 2023 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Membru Premium Postat Iulie 31, 2023 Nr de tel din anunț 0743950312
antonn Reputație: 10 Postat August 12, 2023 Oras:Piatra-Neamt Oras:Piatra-Neamt Postat August 12, 2023 La 31.07.2023 la 13:25, Moinary a spus: Salutare colegii ,am vazut aceasta domnița cu 5 anunțuri diferite ,ma gândeam sa o incerc dar mai întâi mai bine intreb daca a vizitat-o vreun coleg 😅.ceva detalii sunt bine primite😅 . Salut! Ai reușit sa dai la ea? Ma tentează și pe mine, dar pare prea flamanda. Se merita?
Moinary Reputație: 0 Postat August 18, 2023 Oras:Piatra-neamt Oras:Piatra-neamt Autor Postat August 18, 2023 La 12.08.2023 la 6:09, antonn a spus: Salut! Ai reușit sa dai la ea? Ma tentează și pe mine, dar pare prea flamanda. Se merita? Salut Am fost , e ok fata atitudine 10, amabila face ce vrei cum vrei .Oralul a fost cam de 8 tentative de deep, np e chiar ok e strâmtă se oduleaza bine . Singuru lucru mai rau sa zic asa e ca a slabit mult si asta se vede .
GTLC_ Reputație: 8 Postat August 19, 2023 Oras:PrinRO Oras:PrinRO Postat August 19, 2023 On 8/18/2023 at 3:44 PM, Moinary said: Salut Am fost , e ok fata atitudine 10, amabila face ce vrei cum vrei .Oralul a fost cam de 8 tentative de deep, np e chiar ok e strâmtă se oduleaza bine . Singuru lucru mai rau sa zic asa e ca a slabit mult si asta se vede . Salut Poti detalia cum adica faci ce vrei cum vrei? Am fost si eu la ea in Sibiu si as vrea sa merg iara, dar mi s a parut actiune standard. Ce a fost deosebit?
Moinary Reputație: 0 Postat August 21, 2023 Oras:Piatra-neamt Oras:Piatra-neamt Autor Postat August 21, 2023 La 19.08.2023 la 15:47, GTLC_ a spus: Salut Poti detalia cum adica faci ce vrei cum vrei? Am fost si eu la ea in Sibiu si as vrea sa merg iara, dar mi s a parut actiune standard. Ce a fost deosebit? 😅 ma refeream in sensul ca o cam pui cum vrei nu are obiecti e super ok ca comunicare si deschisa nu pe graba asculta de ce ii spui. Personal asta mi-a placut ca e draguta si nu are figuri pe ea. Ps nu face anal daca asta sa inteles din postarea anterioara.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum