Sari la conținut

Schimburi de păreri

Postări Recomandate

• Oras:Nicaeri
  • Oras:Nicaeri
Postat
Chiar acum, cleopatra01 a spus:

Reformuleaza intrebarea corect daca vrei sa primesti un raspuns.

Eu am înțeles ce a intrebat😇

• Like 1
  • Oras:.
Postat
Acum 1 oră, bic.c a spus:

Ca simti cand citesti zilnic recenzii? 

Acum 3 minute, cleopatra01 a spus:

Reformuleaza intrebarea corect daca vrei sa primesti un raspuns.

Ok, mă scuzați, graba... 

Ce simți cand citesti recenzii zilnic? 

Acum este bine? 

• Like 1
  • Oras:Online
Postat
Chiar acum, bic.c a spus:

Ok, mă scuzați, graba... 

Ce simți cand citesti recenzii zilnic? 

Acum este bine? 

Din ce punct de vedere? Ca moderator sau ca femeie? 😁

• Haha 1
Postat
Chiar acum, cleopatra01 a spus:

Din ce punct de vedere? Ca moderator sau ca femeie? 😁

Ca femeie, clar. 

• Like 1
Postat
Acum 18 minute, bic.c a spus:

Ca femeie, clar. 

Ca moderator editez cateodata greselile de scriere. 😁

Ca femeie nu am citit inca ceva ce nu am experimentat din punct de vedere sexual.

Daca te referi la pofte nu mi le pun in frau cand apar. 😉

• Like 1
  • Mersi 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mă repet. 

Îi voi aprecia aproximativ toate postările fratelui Marcus ,  fără nici cea mai mică intenție de ceartă  cu parteneri" lui 

Da îmi pare aiurea să  fie pe minus  și nici pentru acest forum nu ar fi benefic "  

PS -  vă rog pe toți cei care minusati , să vă opriți din astfel de practici "  

E pierdere de timp  și se vede urât.  

• Oras:less than a mile away
Postat
1 minute ago, potrivitu said:

Mă repet. 

Îi voi aprecia aproximativ toate postările fratelui Marcus ,  fără nici cea mai mică intenție de ceartă  cu parteneri" lui 

Da îmi pare aiurea să  fie pe minus  și nici pentru acest forum nu ar fi benefic "  

Hai lasă, nu mai plânge atât! Pe acest forum nu au ce căuta personaje din desene animate precum cel pe care îl pupi tu. O să îi dau minus în fiecare zi, doar să scrie el postări ca să am la ce da minus.

Sau îmi cumpăr cont din acela super premium cu 800 de puncte de reputatie la 24 h și vă îngrop pe toți ăștia care frecați pula pe aici și aveți zero recenzii... si care aveți și diverse probleme... cum am mai scris, dar s-a șters acel topic. 

• Haha 2
Postat
Acum 6 minute, potrivitu a spus:

Mă repet. 

Chiar acum, _Dumnezeu a spus:

Hai lasă, nu mai plânge atât! Pe acest forum nu au ce căuta personaje din desene animate precum cel pe care îl pupi tu. O să îi dau minus în fiecare zi, doar să scrie el postări ca să am la ce da minus.

Sau îmi cumpăr cont din acela super premium cu 800 de puncte de reputatie la 24 h și vă îngrop pe toți ăștia care frecați pula pe aici și aveți zero recenzii... si care aveți și diverse probleme... cum am mai scris, dar s-a șters acel topic. 

Stati mă putin ca mă buruiati, aveam o discutie mult mai importantă cu d-na (d-soara) Cleo

• Like 2
Postat
Acum 4 minute, _Dumnezeu a spus:

Doamne - Doamne daca tot te-ai pogorat printre noi: Vezi ca trebuie sa propovaduiesti iertarea si iubirea.

Instigarea la ura si scandal nu ti se potriveste. Nu mai exista conturile la care te referi le-am restrictionat la un numar limitat de reactii. Sunteti aici pentru fete si recenzii nu sa va certati intre voi.

Ai functia ignore la dispozitie pentru pamantenii care nu-ti plac.

Postat
Acum 15 minute, cleopatra01 a spus:

Ca moderator editez cateodata greselile de scriere. 😁

Ca femeie nu am citit inca ceva ce nu am experimentat din punct de vedere sexual.

Daca te referi la pofte nu mi le pun in frau cand apar. 😉

Uite, pe la începuturile acestui forum, moderatorul, ca să impulsioneze recenziile, mai făcea si el câte una. Erau false, clar, se vedea de la o poștă, nu-l certa. Nu vrei tu să dai un nou restart si să spargi gheața cu o recenzie? La prima ta noapte cu actualul iubit (soț) de exemplu, ca să nu iasă discuții. 

PS - reformulez? 

• Like 1
  • Haha 2
Postat
Acum 7 minute, cleopatra01 a spus:

Instigarea la ura si scandal nu ti se potriveste.

*potrivesc, s-ar putea să nu înțeleagă si să te puna să refolmulezi

• Like 1
  • Haha 2
Postat
3 minutes ago, cleopatra01 said:

Doamne - Doamne daca tot te-ai pogorat printre noi: Vezi ca trebuie sa propovaduiesti iertarea si iubirea.

Instigarea la ura si scandal nu ti se potriveste. Nu mai exista conturile la care te referi le-am restrictionat la un numar limitat de reactii. Sunteti aici pentru fete si recenzii nu sa va certati intre voi.

Ai functia ignore la dispozitie pentru pamantenii care nu-ti plac.

Cleo, draga, este prea târziu pentru ce amintești tu. Sărăcia aia de om a scris mule jigniri și nu doar mie, ci multora. Nu dau 2 bani pe jignirile lui, dar minusurile... chiar îl dor. Degeaba se lamentează el că nu îi pasă de minusuri. Nu cred că mai poate dormi de grija minusurilor și s-a înțeles cu câțiva de aici (că sunt clone sau nu, prea puțin contează) să îi dea reputație pozitivă.

Dacă voi nu faceți curat, o să mă lupt eu cu leprele. Atentie! Eu nu l-am înjurat și nu l-am jignit. Am făcut putin mișto de el pe "Nominalizarea Săracu anului 2023". Dar de la a face mișto și bâză de cineva și pana la a-l înjura mai este mult până departe. În plus, el nu știe sa facă mișto și are zero umor. Și are o problema cu 99% din utilizatorii forumului. 

Treaba asta cu minusuri consecutive tot el a început-o, de unde am tras concluzia că pentru el a avea / a da minusuri este o chestie foarte importanta, chiar definitorie pentru acest forum. Să fim realiști totusi: @1marcus nu este vreun apogeu de inteligență încât să nu îți dai seama cu cine ai de a face.

In concluzie, ce înseamnă restricționare la un număr limitat de reacții? Doar 40 pe zi? 80? Ar trebui sa actualizați acea pagina cu beneficii... o pagina cu un tabel cu toate tipurile de conturi și cu facilitățile fiecăruia. Nu mai am la îndemână acea pagina. 

• Like 2
Postat
14 minutes ago, bic.c said:

Uite că nu am observat dezacordul, dar foarte bine ca ai văzut tu. Totuși, observațiile acestea de scriere s-au cam fumat, sunt asa din anii 2010. "Prietenului" tău i-ai făcut vreo observație? Ăla când scrie, ai nevoie de Academia Română care să îți facă traducerea din română în română. 

Recunosc, eu nici nu ma mai obosesc să îi citesc postarile. Minus direct! Este prea mult și așa, dar dacă m-am prins în horă cu un asemenea jucăuș, "dansez" cu el. 

• Like 2
Postat
Acum 1 minut, _Dumnezeu a spus:

Uite că nu am observat dezacordul, dar foarte bine ca ai văzut tu. Totuși, observațiile acestea de scriere s-au cam fumat, sunt asa din anii 2010. "Prietenului" tău i-ai făcut vreo observație? Ăla când scrie, ai nevoie de Academia Română care să îți facă traducerea din română în română. 

Recunosc, eu nici nu ma mai obosesc să îi citesc postarile. Minus direct! Este prea mult și așa, dar dacă m-am prins în horă cu un asemenea jucăuș, "dansez" cu el. 

Nu este prietenul meu si nu mă interesează ce aveți de împărțit. Daca citeai toata discutia mea cu Cleo te prindeai de ce am corectat. 

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, bic.c a spus:

Nu este prietenul meu si nu mă interesează ce aveți de împărțit. Daca citeai toata discutia mea cu Cleo te prindeai de ce am corectat. 

Esti rau! 😁

Postat
9 minutes ago, bic.c said:

6 minutes ago, cleopatra01 said:

Esti rau! 😁

Normal că este... exprimarea asta cu dacă citeai, apare peste tot prin paginile forumului.

Am citit. Sunt la curent. Cleo ți-a cerut să reformulezi o întrebare la care nu a vrut să răspundă inițial și tu ai preluat gluma și ai făcut-o la o postare de-a mea. Nu este greu, nu? 

Acum, @bic.c reia mesajul meu și vezi dacă fundamental rămâne valabil. Las-o pe asta cu dacă citeai...

Pfff, iar postez, iar îi dau posibilitatea ăluia să dea cu minus. Geez! 

• Like 1
Postat
Chiar acum, _Dumnezeu a spus:

Normal că este... exprimarea asta cu dacă citeai, apare peste tot prin paginile topicului.

Am citit. Sunt la curent. Cleo ți-a cerut să reformulezi o întrebare la care nu a vrut să răspundă inițial și tu ai preluat gluma și ai făcut-o la o postare de-a mea. Nu este greu, nu? 

Acum, @bic.c reia mesajul meu și vezi dacă fundamental rămâne valabil. Las-o pe asta cu dacă citeai...

Pfff, iar postez, iar îi dau posibilitatea ăluia să dea cu minus. Geez! 

Boss, esti in eroare, citeste inca o dată mai atent, nu are nici o legatura cu tine

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
16 minutes ago, _Dumnezeu said:

Cleo, draga, este prea târziu pentru ce amintești tu. Sărăcia aia de om a scris mule jigniri și nu doar mie, ci multora. Nu dau 2 bani pe jignirile lui, dar minusurile... chiar îl dor. Degeaba se lamentează el că nu îi pasă de minusuri. Nu cred că mai poate dormi de grija minusurilor și s-a înțeles cu câțiva de aici (că sunt clone sau nu, prea puțin contează) să îi dea reputație pozitivă.

Dacă voi nu faceți curat, o să mă lupt eu cu leprele. Atentie! Eu nu l-am înjurat și nu l-am jignit. Am făcut putin mișto de el pe "Nominalizarea Săracu anului 2023". Dar de la a face mișto și bâză de cineva și pana la a-l înjura mai este mult până departe. În plus, el nu știe sa facă mișto și are zero umor. Și are o problema cu 99% din utilizatorii forumului. 

Treaba asta cu minusuri consecutive tot el a început-o, de unde am tras concluzia că pentru el a avea / a da minusuri este o chestie foarte importanta, chiar definitorie pentru acest forum. Să fim realiști totusi: @1marcus nu este vreun apogeu de inteligență încât să nu îți dai seama cu cine ai de a face.

In concluzie, ce înseamnă restricționare la un număr limitat de reacții? Doar 40 pe zi? 80? Ar trebui sa actualizați acea pagina cu beneficii... o pagina cu un tabel cu toate tipurile de conturi și cu facilitățile fiecăruia. Nu mai am la îndemână acea pagina. 

Susțin, eu cu individul ăla nu aveam nicio treabă și a început de nicăieri să mă minuseze la toate postările mele, să jignească, să troll-eze.

Nu am încă facilitățile de reputație că făceam același lucru ca @_Dumnezeu ,mai ales că eu nu am putut răspunde la avalanșa de dislike ale lui.

Îmi pare rău dar cine nu îi recunoaște comportamentul și îl apară este într-o eroare, dacă ești de treabă cu cineva care e nesimțit și agresiv e o problemă cu tine că permiți și nu te respecți. 

Postat
Acum 14 minute, cleopatra01 a spus:

Esti rau! 😁

Eu, deloc, tu m-ai provocat

• Like 1
Postat
41 minutes ago, bic.c said:

Aici îi răspunzi Cleopatrei, dar pentru un mesaj către mine. Acel "să nu înțeleagă"... cine? Eu, bo$$, are legătură cu mine. 

8 minutes ago, bic.c said:

Boss, esti in eroare, citeste inca o dată mai atent, nu are nici o legatura cu tine

Sunt in eroare sau ma chinui degeaba să îți demonstrez că am citit?

7 minutes ago, marcus195 said:

Susțin, eu cu individul ăla nu aveam nicio treabă și a început de nicăieri să mă minuseze la toate postările mele, să jignească, să troll-eze.

Nu am încă facilitățile de reputație că făceam același lucru ca @_Dumnezeu ,mai ales că eu nu am putut răspunde la avalanșa de dislike ale lui.

Îmi pare rău dar cine nu îi recunoaște comportamentul și îl apară este într-o eroare, dacă ești de treabă cu cineva care e nesimțit și agresiv e o problemă cu tine că permiți și nu te respecți. 

Știu tovarășe! Și pe tine te-a luat la minusuri și înjurături, iar tu nici nu ai avut posibilitatea să ripostezi și ești și mai calm. Mă lupt eu cu el și pentru dreptatea ta și de aceea făcusem un apel să mai fiu ajutat și de alții... dar te mai ajută pulea în ziua de azi. 

• Like 1
Postat

Sa-i explice ăstuia cineva unde am gresit eu si de ce am corectat-o pe Cleopatra, că eu nu mai am rabdare. 

Ce aveti frate, era o discutie intre mine si Cleo, ați stricat-o si pe asta cu punctele voastre

• Like 1
Postat
10 minutes ago, bic.c said:

Sa-i explice ăstuia cineva unde am gresit eu si de ce am corectat-o pe Cleopatra, că eu nu mai am rabdare. 

Ce aveti frate, era o discutie intre mine si Cleo, ați stricat-o si pe asta cu punctele voastre

Vrei să îți desenez pe hârtie, înlănțuirea faptelor? 

Hai să încheiem, zic. Sa revenim la ale noastre. Eu la minusuri și la recenzii de calitate, tu la ce faci acum... de exemplu.

Apoi, vezi ca acesta este un topic creat de mine, este pentru trolling și nimicuri și cum tu ai dreptul la discuții cu Cleo, așa și eu pot sa discut cu oricine fără să stric nimănui nimic. Așa, la bani mărunți, discuția cu punctele a fost inițiată de altcineva, eu am răspuns și abia apoi ai venit și tu, de pe undeva.

Si chiar nu mai scrie nimic ca să fiu obligat iar să îți răspund. Un minus în plus pentru mine. 

• Like 1
Postat
Acum 15 minute, _Dumnezeu a spus:

Sunt actualizate. Reactiile sunt de 40 la 24 h.

La voi cei cu capacitate de intelegere ma astept la toleranta. Minusurile nu rezolva nimic.

Postat
Acum 6 minute, _Dumnezeu a spus:

Vrei să îți desenez pe hârtie, înlănțuirea faptelor? 

Hai să încheiem, zic. Sa revenim la ale noastre. Eu la minusuri și la recenzii de calitate, tu la ce faci, acum de exemplu.

Apoi, vezi ca acesta este un topic creat de mine, este pentru trolling și nimicuri și cum tu ai dreptul la discuții cu Cleo, așa și eu pot sa discut cu oricine fără să stric nimănui nimic. Așa, la bani mărunți, discuția cu punctele a fost inițiată de altcineva, eu am răspuns și abia apoi ai venit și tu, de pe undeva.

Si chiar nu mai scrie nimic ca să fiu obligat iar să îți răspund. Un minus în plus pentru mine. 

Cap de tablă, nici dacă inveti pagina pe de rost nu o să pricepi că nu avea legatura cu tine

Ai ales să ignori conținutul lui _Dumnezeu. Opțiuni 

Hai pa! 

• Like 1
  • Haha 1

Postat
1 hour ago, bic.c said:

La cine te referi aici, prăpaditule? Cine s-ar putea să nu înțeleagă? 

Scrie-ți singur pe foaie că nu mai am cine sa discut. Acum poți să te duci la ale tale! 

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...