Sari la conținut

Schimburi de păreri

Postări Recomandate

• Oras:Online
Postat
Chiar acum, _Dumnezeu a spus:

La cine te referi aici, prăpaditule? Cine s-ar putea să nu înțeleagă? 

Scrie-ți singur pe foaie că nu mai am cine sa discut. Acum poți să te duci la ale tale! 

M-a corectat pe mine. 😁

• Mersi 1
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat
1 oră în urmă, bic.c a spus:

*potrivesc, s-ar putea să nu înțeleagă si să te puna să refolmulezi

a scris corect. mai bine insista pe recenzia cleopatrei! vrei sa "refoLmulez"?

• Haha 1
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
40 minutes ago, marcus195 said:

Susțin, eu cu individul ăla nu aveam nicio treabă și a început de nicăieri să mă minuseze la toate postările mele, să jignească, să troll-eze.

Nu am încă facilitățile de reputație că făceam același lucru ca @_Dumnezeu ,mai ales că eu nu am putut răspunde la avalanșa de dislike ale lui.

Îmi pare rău dar cine nu îi recunoaște comportamentul și îl apară este într-o eroare, dacă ești de treabă cu cineva care e nesimțit și agresiv e o problemă cu tine că permiți și nu te respecți. 

Da, foarte bine punctat.

• Like 1
  • Haha 2
  • Minus 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat
Acum 7 minute, marianblaga a spus:

a scris corect. mai bine insista pe recenzia cleopatrei! vrei sa "refoLmulez"?

Incredibil, alt cap de tabla! 

Hai că s-ar putea sa-mi placă functia asta. 

Ai ales să ignori conținutul lui marianblaga

• Like 2
  • Oras:less than a mile away
Postat
Just now, cleopatra01 said:

M-a corectat pe mine. 😁

Da, te-a corectat pe tine, la un răspuns de-al tău către mine. Problema pe care a menționat-o el cum ca nu citisem eu toată discuția, a devenit varză în capul lui. Cică nu avea legătură cu mine. Ba avea! Ca iti zicea ție că s-ar putea eu să nu înțeleg. 

Iar eu i-am răspuns cu umor că nu mai contează observațiile astea de scriere în anul 2023. Eu zic ca este simplu de înțeles, dar na, nu toți avem capacitatea, este mai ușor sa zici "cap de tablă" când tu poate nici din acela nu ai... 

Oricum, tot răul spre bine. Omul s-a dus. A ales sa ignore postarile mele... lucru pe care eu nu o sa îl fac în cazul lui @1marcus. Încă o data Cleo, ma lupt eu cu el, dacă vouă vă pare rău să îl banați. Nu puteți sa ziceți ca nu aveți motive pentru banarea lui.

In cazul lui @1marcus nu pot da dovadă de toleranță, nu am cum. Mai ales că a mai venit un alt user și a mentionat ce a pățit cu el. Mai este și @andrei_911 care se lupta cu el de la începutul lumii, cred... 

• Like 1
  • Oras:Nicaeri
Postat
1 oră în urmă, _Dumnezeu a spus:

Cleo, draga, este prea târziu pentru ce amintești tu. Sărăcia aia de om a scris mule jigniri și nu doar mie, ci multora. Nu dau 2 bani pe jignirile lui, dar minusurile... chiar îl dor. Degeaba se lamentează el că nu îi pasă de minusuri. Nu cred că mai poate dormi de grija minusurilor și s-a înțeles cu câțiva de aici (că sunt clone sau nu, prea puțin contează) să îi dea reputație pozitivă.

Dacă voi nu faceți curat, o să mă lupt eu cu leprele. Atentie! Eu nu l-am înjurat și nu l-am jignit. Am făcut putin mișto de el pe "Nominalizarea Săracu anului 2023". Dar de la a face mișto și bâză de cineva și pana la a-l înjura mai este mult până departe. În plus, el nu știe sa facă mișto și are zero umor. Și are o problema cu 99% din utilizatorii forumului. 

Treaba asta cu minusuri consecutive tot el a început-o, de unde am tras concluzia că pentru el a avea / a da minusuri este o chestie foarte importanta, chiar definitorie pentru acest forum. Să fim realiști totusi: @1marcus nu este vreun apogeu de inteligență încât să nu îți dai seama cu cine ai de a face.

In concluzie, ce înseamnă restricționare la un număr limitat de reacții? Doar 40 pe zi? 80? Ar trebui sa actualizați acea pagina cu beneficii... o pagina cu un tabel cu toate tipurile de conturi și cu facilitățile fiecăruia. Nu mai am la îndemână acea pagina. 

Nu ma mai cita GUNOIULE,.

Eu nu pot dormi din alte motive,minuseaza pana cauți funia.

Postat
8 minutes ago, 1marcus said:

Nu ma mai cita GUNOIULE,.

Eu nu pot dormi din alte motive,minuseaza pana cauți funia.

Păi nu ma interesează motivele pentru care nu dormi, dar sigur se adaugă și faptul ca primești minusuri și că te citez. Ne "auzim" deseară la minusat. Am eu grija de tine!

PS: ai grija la insinurarile astea către cineva ca să își pună ștreangul. Faci asta mereu! Și numai pentru aceste insinuări ar trebui sa primești ban.

@cleopatra01 cum este cu regulamentul forumului cu ura și îndemnul la moarte? Tot nu vreți să faceți ceea ce trebuie pentru aceasta comunitate? 

• Haha 1
Postat
Acum 2 minute, _Dumnezeu a spus:

Păi nu ma interesează motivele pentru care nu dormi, dar sigur se adaugă și faptul ca primești minusuri și că te citez. Ne "auzim" deseară la minusat. Am eu grija de tine!

PS: ai grija la insinurarile astea către cineva ca să își pună ștreangul. Faci asta mereu! Și numai pentru aceste insinuări ar trebui sa primești ban.

@cleopatra01 cum este cu regulamentul forumului cu ura și îndemnul la moarte? Tot nu vreți să faceți ceea ce trebuie pentru aceasta comunitate? 

L-am banat de nenumarate ori. El isi face alt cont si revine.

Din acest motiv te-am rugat frumos sa folosesti functia ignore si sa uiti de minusuri. Nu functioneaza nimic cu el.

Postat
Acum 11 minute, _Dumnezeu a spus:

Hooooa clona minusatore.

Dai cu minus pana iti ia foc degetele ca focu nu iarta😁

Postat
Acum 1 minut, cleopatra01 a spus:

Din acest motiv te-am rugat frumos sa folosesti functia ignore si sa uiti de minusuri. Nu functioneaza nimic cu el.

Dar ia banati si clona ce minuseaza,el ma citat si atacat primul,el trebuie banat,daca sunteti corecta uitați-vă dupa postari.

Postat
2 minutes ago, cleopatra01 said:

Ok, o să mă mai gândesc la treaba cu minusuri. Pentru ignore, nu am de ce... nu mai are cu ce să mă deranjeze.

Știm că revine, dar ban din nou. Totuși sunteți pe Moderare, asta este scopul. Ia dați-mi mie Moderare pentru o zi sa vezi ce curat fac. Nu mai suflă unul pe aici. La recenzii înainte... 

Postat

Ok, o să mă mai gândesc la treaba cu minusuri. Pentru ignore, nu am de ce... nu mai are cu ce să mă deranjeze.

Știm că revine, dar ban din nou. Totuși sunteți pe Moderare, asta este scopul. Ia dați-mi mie Moderare pentru o zi sa vezi ce curat fac. Nu mai suflă unul pe aici. La recenzii înainte... 

Te  gândești prea târziu,numai dacă îmi ridici toate minusurile si iti ceri scuze public pentru ce ai făcut 

Postat
Acum 2 minute, _Dumnezeu a spus:

Hopa daca dam la clone moderare sa terminat cu forumul,încetul mai tu gândești cu pula?

Postat
11 minutes ago, 1marcus said:

Hooooa clona minusatore.

Dai cu minus pana iti ia foc degetele ca focu nu iarta😁

Am doar 20 de minusuri pe zi, spre deosebire de tine care ai 40.

Pentru tine mi-aș fi cumpărat acel cont cu 800 de minusuri pe zi, dar l-au restricționat. Tu chiar meriți să fii îngropat în minusuri.

Uite propunere de terminare a represaliilor:

Dacă iei toate postarile la care mi-ai dat minus și ți-l ștergi, te las în pace, nu te mai citez și îmi retrag și eu minusurile. Vezi dacă te lasă caracterul ala urat să îți retragi minusurile.

Postat
Acum 36 minute, _Dumnezeu a spus:

Da, te-a corectat pe tine, la un răspuns de-al tău către mine. Problema pe care a menționat-o el cum ca nu citisem eu toată discuția, a devenit varză în capul lui. Cică nu avea legătură cu mine. Ba avea! Ca iti zicea ție că s-ar putea eu să nu înțeleg. 

Iar eu i-am răspuns cu umor că nu mai contează observațiile astea de scriere în anul 2023. Eu zic ca este simplu de înțeles, dar na, nu toți avem capacitatea, este mai ușor sa zici "cap de tablă" când tu poate nici din acela nu ai... 

Oricum, tot răul spre bine. Omul s-a dus. A ales sa ignore postarile mele... lucru pe care eu nu o sa îl fac în cazul lui @1marcus. Încă o data Cleo, ma lupt eu cu el, dacă vouă vă pare rău să îl banați. Nu puteți sa ziceți ca nu aveți motive pentru banarea lui.

In cazul lui @1marcus nu pot da dovadă de toleranță, nu am cum. Mai ales că a mai venit un alt user și a mentionat ce a pățit cu el. Mai este și @andrei_911 care se lupta cu el de la începutul lumii, cred... 

Să-mi bag pula ce pomenit si cautat sunt pe forumul asta,cred ca fetele nu mai accepta limbi, de ma ling unii asa mult.

Postat

Pentru tine mi-aș fi cumpărat acel cont cu 800 de minusuri pe zi, dar l-au restricționat. Tu chiar meriți să fii îngropat în minusuri.

Uite propunere de terminare a represalii:

Dacă iei toate postarile la care mi-ai dat minus și ți-l ștergi, te las în pace, nu te mai citez și îmi retrag și eu minusurile. Vezi dacă te lasă caracterul ala urat să îți retragi minusurile.

80 de minusuri sunt,vezi ca ești pe aratura rau,asta e și treaba sa plătești contul dar tu ai ceva ce nu se învârte bine la cap,e greu tare.

Postat
Chiar acum, 1marcus a spus:

80 de minusuri sunt,vezi ca ești pe aratura rau,asta e și treaba sa plătești contul dar tu ai ceva ce nu se învârte bine la cap,e greu tare.

Eu le retrag dupa tine,și nu te mai citez,tu primul ca tu ai început.

Postat
Acum 3 minute, _Dumnezeu a spus:

Uite propunere de terminare a represalii:

Retragele tu primul si dupa le retrag si eu,tu ai început primul,si iti ceri si scuze ca te-ai luat fara motiv de mine,a si dupa il minusam pe Andrei amandoi.

Postat
7 minutes ago, 1marcus said:

Te  gândești prea târziu,numai dacă îmi ridici toate minusurile si iti ceri scuze public pentru ce ai făcut 

Scuze nu o sa îmi cer niciodată, nu fii obraznic. Nici eu nu am pretenție de scuzele tale. Dar să îmi retrag minusurile pot sa o fac.

Incepe tu primul și apoi o voi face și eu, nu-i problemă. 

Postat

Scuze nu o sa îmi cer niciodată, nu fii obraznic. Nici eu nu am pretenție de scuzele tale. Dar să îmi retrag minusurile pot sa o fac.

Incepe tu primul și apoi o voi face și eu, nu-i problemă. 

Eu cand vorbesc un lucru îl fac,tu ai început tu le retragi primul ,dupa le retrag și eu.

Postat
6 minutes ago, 1marcus said:

Eu le retrag dupa tine,și nu te mai citez,tu primul ca tu ai început.

Sigur, 100% tu ai început cu minusuri! Hai, începe și șterge-le ca sunt om de cuvânt, le șterg și eu.

Nu mai visa la scuze ca nu voi face asta în veci!

Accepta negocierea in acești termeni, dacă vrei pace cu mine. Te las sa te gândești pana deseară. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
23 minutes ago, cleopatra01 said:

Ar merge un premiu minusatorul anului, nu ? 😹

• Like 1
  • Haha 3
Postat
On 8/12/2023 at 3:15 PM, 1marcus said:

Doamna moderatoare @cleopatra01nu credeți ca ar fi corect sa ma deconectați de pe contul banat?

Eu zic ca asa ar fi corect sa va faceți datoria fata de orice utilizator,am luat eu alt tel dar totuși vreau să îl folosesc si pe ala.

vreau sa fac conturi clona sa trolez si eu forumul mai rău ca ala ce e renumit,poate asa îmi dați si mie culoare cum ia-ți dat lui pentru isprava facuta ,e vorba de dom profesor😁😇

Uite, ți-aș șters un minus de aici. Aveai reputație 58, acum ai 59.

Astept să îmi ștergi 80 de minusuri astăzi. Eu o sa ma ocup deseară de ale tale. Spor! 

Postat
Acum 6 minute, _Dumnezeu a spus:

Uite, ți-aș șters un minus de aici. Aveai reputație 58, acum ai 59.

Astept să îmi ștergi 80 de minusuri astăzi. Eu o sa ma ocup deseară de ale tale. Spor! 

Nu pot astazi ,peste câteva zile sau la noapte iti ridic

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...