Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0761625819
  • Oras:Hnedoara
Postat

Salut colegi,am fost pe Brasov la una Laura ii super fata din orice punct de vedere,are aceleasi servici cum avea si Lori,dar eu zic ca ii peste Lori,am fost la amandoua,Laura face ON cu deep cu scuipat cu atentie si la oute😁,face NP si AP,ii numai buna sa ii dai in toate gaurile,si i-am spus de ce nu face o vizita si la noi la Deva,eu zic daca vine sa nu o ratati,ca nu stiti ce pierdeti,eu tot tipul cand vin in tara o sun si merg la ea,as da in ea non stop,si ea mi-a spus daca ar veni la Deva ar avea clienti?eu zic ca asa ceva nu treibuie ratat si sa o facem sa ne viziteze cat mai des,va puteti uita ca are topic deschis pe Brasov,are si poze acolo,acum nu ramane decat sa o facem sa ne viziteze.🙂

• Like 2
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Laura 0735662063
  • Telefon: -
  • Oras:Hunedoara
  • Telefon: -
Postat
11 hours ago, Animalu06 said:

Salut colegi,am fost pe Brasov la una Laura ii super fata din orice punct de vedere,are aceleasi servici cum avea si Lori,dar eu zic ca ii peste Lori,am fost la amandoua,Laura face ON cu deep cu scuipat cu atentie si la oute😁,face NP si AP,ii numai buna sa ii dai in toate gaurile,si i-am spus de ce nu face o vizita si la noi la Deva,eu zic daca vine sa nu o ratati,ca nu stiti ce pierdeti,eu tot tipul cand vin in tara o sun si merg la ea,as da in ea non stop,si ea mi-a spus daca ar veni la Deva ar avea clienti?eu zic ca asa ceva nu treibuie ratat si sa o facem sa ne viziteze cat mai des,va puteti uita ca are topic deschis pe Brasov,are si poze acolo,acum nu ramane decat sa o facem sa ne viziteze.🙂

Pai si nu ai un anunt sau ceva!! Ca asa dupa laura nu prea merge

Postat

Sper sa va fie de ajutor😁😁😁,eu am fost la ea ,ii ce trebuie😋,

Postat

Ar fi binevenita la noi in oras si cu siguranta la serviciile ce le are si felul in care arata cu siguranta va avea succes garantat,sa o anuntam cumva poate ne onoreaza cu prezenta!Multumim colegule de pont Animalu06!

Postat

Eu am vorbit cu ea sa vina si la Deva,nu ar mai trebui sa merg eu atatia kilometri,si ii ce trebuie,sa tot dai in ea😁

• Mersi 1

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

Salut colegi, Laura ar dori sa ne viziteze orașul și vine împreună cu colega ei Roxana,sunt niște fete superbe,le-am vizitat la Brașov și Sibiu,pe Laura chiar de mai multe ori este o fată superbă și ca femeie și ca excorta,îi o placere sa faci sex cu ea, sa le ajutam sa gaseasca o locație bună  și sa le ținem cât mai mult la noi,

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...