sara21s Reputație: 709 Postat Aprilie 25 Autor Partajează Postat Aprilie 25 Acum 19 ore, dicky a spus: Intrigat de atata hate ,brusc si dintr-odata pe topicul Discutii generale, m-am hotarat sa-i fac o vizita Sarei sa vedem care-i situatia . Bineinteles ca am gasit aceeasi persoana joviala , vesela , amabila , lipicioasa si cu servicii ireprosabile . Sara poate fi si un inger alb , dar si unul negru (cum scria cineva mai demult ) si de preferat ar fi sa n-o superi , sa o respecti ( daca vrei respect ) si sa ai cei 7 ani de acasa . Asa ca ......., eu cel putin , o voi vizita cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia !!! Cu Sara fiecare intalnire e o experienta noua pentru mine . Mulțumesc mult ! ❤️❤️❤️❤️ Am hrănit pește cu hamsiile alea , mmm și am făcut și mămăliga ! 😂 te pup ! Link spre comentariu
dicky Reputație: 81 Postat Aprilie 25 Oras:N Moldovei Oras:N Moldovei Partajează Postat Aprilie 25 ❤️❤️❤️ Acu , daca am vazut cum sta treaba cu ...pestili , data viitoare aduc fructe de mare...😂😂😂 1 Link spre comentariu
sara21s Reputație: 709 Postat Aprilie 25 Autor Partajează Postat Aprilie 25 Acum 4 ore, dicky a spus: ❤️❤️❤️ Acu , daca am vazut cum sta treaba cu ...pestili , data viitoare aduc fructe de mare...😂😂😂 Da , da ! ❤️ Link spre comentariu
sara21s Reputație: 709 Postat Mai 18 Autor Partajează Postat Mai 18 Buna 💋 ma revenit ! 🔞 🏠Locatie aleea jupiter 14 program 10:00-21:00 🔞va aștept cu programări pentru mâine 🔞 Link spre comentariu
Miki6 Reputație: 15 Postat Mai 18 Oras:Nicaeri Oras:Nicaeri Partajează Postat Mai 18 Acum 4 ore, sara21s a spus: Buna 💋 ma revenit ! 🔞 🏠Locatie aleea jupiter 14 program 10:00-21:00 🔞va aștept cu programări pentru mâine 🔞 Bine ai revenit ,te găsesc saptamâna ce vine? 1 Link spre comentariu
Crys2012 Reputație: 36 Postat Mai 20 Oras:sv Oras:sv Partajează Postat Mai 20 Despre Sara !!! Aceeași fata, la care ma reîntorc cu drag mereu! Recenziile sint de prisos, deja e cunoscuta, e fata noastră, a orașului, care, zic eu, nu ne-a dezamăgit niciodată! Multe vin și pleacă, dar ea va fi( sper ), a noastră ( a celor care o respecta și vor sa fie respectati), pana la final de cariera ! 🤗😍 1 Link spre comentariu
sara21s Reputație: 709 Postat Mai 20 Autor Partajează Postat Mai 20 Acum 2 ore, Crys2012 a spus: Despre Sara !!! Aceeași fata, la care ma reîntorc cu drag mereu! Recenziile sint de prisos, deja e cunoscuta, e fata noastră, a orașului, care, zic eu, nu ne-a dezamăgit niciodată! Multe vin și pleacă, dar ea va fi( sper ), a noastră ( a celor care o respecta și vor sa fie respectati), pana la final de cariera ! 🤗😍 Mulțumesc cu drag mereu ! 🤗 Link spre comentariu
sara21s Reputație: 709 Postat Mai 20 Autor Partajează Postat Mai 20 La 18.05.2024 la 19:24, Miki6 a spus: Bine ai revenit ,te găsesc saptamâna ce vine? Buna , sigur voi fi activa ! 💋 Link spre comentariu
Alexcelok Reputație: 17 Postat Mai 22 Oras:Unde trebuie! Oras:Unde trebuie! Partajează Postat Mai 22 Momentan, doar atât revin cu detalii ! 1 Link spre comentariu
sara21s Reputație: 709 Postat Mai 22 Autor Partajează Postat Mai 22 Locatie 🏠aleea jupiter 14 program 10:00-21:00 va aștept cu programări ! 🔞 3 Link spre comentariu
Emi96 Reputație: 68 Postat Mai 22 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Mai 22 Acum 6 ore, sara21s a spus: Locatie 🏠aleea jupiter 14 program 10:00-21:00 va aștept cu programări ! 🔞 Ahhh , da ce fundulet obraznic ți ai făcut @sara21s❤️💕😍 1 Link spre comentariu
sara21s Reputație: 709 Postat Mai 27 Autor Partajează Postat Mai 27 Bau 🫣 program : 10:00-21:00 locatie 🏠aleea jupiter 14 🚘 Deplasări doar la hotel🚘🚘 Va aștept cu programări 🔞 Link spre comentariu
dicky Reputație: 81 Postat Mai 28 Oras:N Moldovei Oras:N Moldovei Partajează Postat Mai 28 La 22.05.2024 la 11:35, sara21s a spus: Locatie 🏠aleea jupiter 14 program 10:00-21:00 va aștept cu programări ! 🔞 Esti....terorista !!!!!!!🤦♂️❤️❤️❤️ 1 Link spre comentariu
sara21s Reputație: 709 Postat Mai 29 Autor Partajează Postat Mai 29 La 28.05.2024 la 13:10, dicky a spus: Esti....terorista !!!!!!!🤦♂️❤️❤️❤️ Nuuuu , sunt foarte drăguța ! ❤️🔞 Link spre comentariu
sara21s Reputație: 709 Postat Mai 30 Autor Partajează Postat Mai 30 ⛔️vineri și sâmbătă INDISPONIBILĂ⛔️⛔️ Link spre comentariu
Emi96 Reputație: 68 Postat Mai 30 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Mai 30 Am revizitat o a 5 a oara pe @sara21s azi , la fel de extraordinară, iubitoare ca la fiecare vizita , m am simțit la fel de bine , ii doresc sa aibă parte de cat mai multi clienți ❤️❤️ 1 Link spre comentariu
sara21s Reputație: 709 Postat Iunie 2 Autor Partajează Postat Iunie 2 La 30.05.2024 la 13:16, Emi96 a spus: Am revizitat o a 5 a oara pe @sara21s azi , la fel de extraordinară, iubitoare ca la fiecare vizita , m am simțit la fel de bine , ii doresc sa aibă parte de cat mai multi clienți ❤️❤️ Mulțumesc cu mare drag oricând ! ❤️ Link spre comentariu
sara21s Reputație: 709 Postat Iunie 3 Autor Partajează Postat Iunie 3 Bau 💋 Locatie 🏠aleea jupiter 14 🚘deplasări doar la hotel 🚘 program 10:00 -21:00 va aștept cu programări 🔞 să știți ca papuci nu îmi sunt mari ! 🫣👣 3 Link spre comentariu
Alyn2 Reputație: 863 Postat Iunie 4 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 4 Acum 23 ore, sara21s a spus: Bau 💋 Locatie 🏠aleea jupiter 14 🚘deplasări doar la hotel 🚘 program 10:00 -21:00 va aștept cu programări 🔞 să știți ca papuci nu îmi sunt mari ! 🫣👣 Eu nu mă uit la papuci.Ma uit la corpul tau.Esti frumoasă. 2 1 Link spre comentariu
sara21s Reputație: 709 Postat Iunie 4 Autor Partajează Postat Iunie 4 Acum 51 minute, Alyn2 a spus: Eu nu mă uit la papuci.Ma uit la corpul tau.Esti frumoasă. Mulțumesc ❤️ 1 Link spre comentariu
sara21s Reputație: 709 Postat Iunie 6 Autor Partajează Postat Iunie 6 Buna dimineața ☕️ 🏠🏠 aleea jupiter 14🏠🏠 🚘deplasări doar la hotel 🚘 program 10:00-21:00 ✅ 🔞Va aștept cu programări 🔞 3 Link spre comentariu
sara21s Reputație: 709 Postat Iunie 7 Autor Partajează Postat Iunie 7 Hello 👋 Postez aproape în fiecare zi programul ,locația și la fiecare postare de-a mea vă apar și serviciile și prețul, Băieți ele sunt postate pentru a ne ușura conversație… Dacă tot te uiți la recenzii și la două poze cu mine uită-te te rog și la servicii și preț ! Când văd că mă întreabă de preț și de servicii,👀Intru repede crezând că mi-a expirat contul și nu mai îmi apare semnătura!😅 Ce crezi semnătura este dar nu vor să citească! 🤦🏻♀️ Mulțumesc și nu o luați cu răutate! 🙏🏻 Pupici cu sclipici💋 1 Link spre comentariu
Emi96 Reputație: 68 Postat Iunie 7 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iunie 7 Acum 6 ore, sara21s a spus: Hello 👋 Postez aproape în fiecare zi programul ,locația și la fiecare postare de-a mea vă apar și serviciile și prețul, Băieți ele sunt postate pentru a ne ușura conversație… Dacă tot te uiți la recenzii și la două poze cu mine uită-te te rog și la servicii și preț ! Când văd că mă întreabă de preț și de servicii,👀Intru repede crezând că mi-a expirat contul și nu mai îmi apare semnătura!😅 Ce crezi semnătura este dar nu vor să citească! 🤦🏻♀️ Mulțumesc și nu o luați cu răutate! 🙏🏻 Pupici cu sclipici💋 Daca aici nu se pot concetra la felul cum arăți , oare ce o sa facă când ieși pe strada și ei la volan , când ai sa vezi accidente de mașini , atunci sa te gândești că șoferul a întors capul după tine 🤣🤣 1 Link spre comentariu
sara21s Reputație: 709 Postat Iunie 7 Autor Partajează Postat Iunie 7 Acum 2 minute, Emi96 a spus: Daca aici nu se pot concetra la felul cum arăți , oare ce o sa facă când ieși pe strada și ei la volan , când ai sa vezi accidente de mașini , atunci sa te gândești că șoferul a întors capul după tine 🤣🤣 🫣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum