Sari la conținut

🔞0751640041 sara 🔞💋

Postări Recomandate

Neața

voi fi prezenta de luni pana joi programul va fi normal 10:00-21:00 

locatie 🏠aleea jupiter 14 

🚘🚘🚘deplasări doar la hotel 🚘🚘🚘 (cadou 500 lei ora ) 

nu răspund la apel video

nu mai răspund la telefon după ora 22:00

nu mai îmi cereți poze 😡 ( asta este pentru cei noi care confundă Public24  cu nimfomane)

va rog sa citiți și Detaliilesunt afișate la fiecare postare de-a mea  ! 

🔞Vă aștept cu programări ! 🔞

Link spre comentariu
  • Oras:Necunoscut
  • Oras:Necunoscut

Buna ziua, am vizitat domnisoara in urma cu cateva zile. De mult timp cautam sa ajung la ea, doar ca niciodata nu ne sincronizam.

Nu ofer note

Locatia dupa cum bine stiti, zona cartodrom. Contact pe whatsup!

Am ales o finalizare deoarece eram pe grabă. 200/fin achitat

Actiunea a inceput cu niste sarutari pe corp, apoi un ON executat de gurita ei ca la carte. Fiind prima oara la Sara am ramas impresionat de oral, tente de deep, pe alocuri umed, chiar foarte multumit! A mentionat faptul ca ea face oral pana o opresc eu! (Nu ca la alte gagici care nici bine nu s-a trezit gigel si sar pe tine sa te incalece)

Apoi a urmat NP, am ales clasicul LOT unde dupa cateva minute am si finalizat glorios. 

GFE:Se comporta dragut, are acolo o doza de GFE nu zic nu, dar lipseste FK mult. 

Pentru Suceava e top Sara, recomand!

• Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Leopardul21 a spus:

Buna ziua, am vizitat domnisoara in urma cu cateva zile. De mult timp cautam sa ajung la ea, doar ca niciodata nu ne sincronizam.

Nu ofer note

Locatia dupa cum bine stiti, zona cartodrom. Contact pe whatsup!

Am ales o finalizare deoarece eram pe grabă. 200/fin achitat

Actiunea a inceput cu niste sarutari pe corp, apoi un ON executat de gurita ei ca la carte. Fiind prima oara la Sara am ramas impresionat de oral, tente de deep, pe alocuri umed, chiar foarte multumit! A mentionat faptul ca ea face oral pana o opresc eu! (Nu ca la alte gagici care nici bine nu s-a trezit gigel si sar pe tine sa te incalece)

Apoi a urmat NP, am ales clasicul LOT unde dupa cateva minute am si finalizat glorios. 

GFE:Se comporta dragut, are acolo o doza de GFE nu zic nu, dar lipseste FK mult. 

Pentru Suceava e top Sara, recomand!

Mulțumesc frumos , te mai aștept cu drag ! 🤗

Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
1 oră în urmă, sara21s a spus:

Buna , voi fi activa din data de 30 .01 ( marti ) 

Preiau programări de luni seară! ❤️🔞

pupici cu sclipici 🫦👄

Bine ai revenit scumpo , mi a fost dor de tine și abea aștept să te revizitez după atâta timp in care nu te am văzut 🤗❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 31 minute, johnnyr87 a spus:

văd că nu sa mai scris aici de duminică.....chiar a revenit...?a fost cineva....?

I-am scris eu pe wasup luni seara cum era scris în anunțu ei de duminica ca începea cu programările de luni. am vrut sa ma programez pe marți dar nu mia răspuns nimeni,asa ca am Vistato pe Sasha care era ultima zi la noi. Sara a venit încă la Suceava o sa ne anunțe ea cu siguranță cand o sa revie.La ora actuala nu prea sunt fete pe Suceava și eu o aștept pe Sara de mult timp dar întârzie sa ajungă la noi. 

Link spre comentariu
Acum 6 ore, Ovidel85 a spus:

I-am scris eu pe wasup luni seara cum era scris în anunțu ei de duminica ca începea cu programările de luni. am vrut sa ma programez pe marți dar nu mia răspuns nimeni,asa ca am Vistato pe Sasha care era ultima zi la noi. Sara a venit încă la Suceava o sa ne anunțe ea cu siguranță cand o sa revie.La ora actuala nu prea sunt fete pe Suceava și eu o aștept pe Sara de mult timp dar întârzie sa ajungă la noi. 

văzând că lipsește de mai bine de o lună și că în oraș lipsesc fetele de top, e posibil in primele zile sa de-a prioritate clienților fideli....

Link spre comentariu
  • Oras:Unde trebuie!
  • Oras:Unde trebuie!

O vorbă românească spune : " O răceală netratată, ține 7 zile, dacă e tratată, ține o săptămână!"🙊🥰

Însănătoșire grabnică ! 😘

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 5 ore, sara21s a spus:

Hei buna băieți , mii de scuze dar nu am putut lucra , ma pălit o răceala 🤕🤒

Va anunt când voi începe munca ! 
 Mulțumesc și mii de scuze încă odată ! 

Cred că o vrut și răceala sa ți lase o recenzie și s o gândit să ti facă o vizită 🤣🤣

• Haha 1
Link spre comentariu

Acum 21 ore, Alexcelok a spus:

O vorbă românească spune : " O răceală netratată, ține 7 zile, dacă e tratată, ține o săptămână!"🙊🥰

Însănătoșire grabnică ! 😘

Mersi 🤗

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...