ScHwAnZ20 Reputație: 8 Postat Decembrie 2, 2023 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Decembrie 2, 2023 Salutare tuturor. Astazi am trecut si eu pe la domnisoara Karina. Programare cu o zi inainte pe wapp ( cu mica intarziere din partea mea , dar a fost intelegatoare ) Locatie accesibila . Apartament curat , tot ce e nevoie sa te igienizezi corespunzator . Karina se prezinta bine , tinerica slim E pro client . Intampinat in tinuta sexy , ospitaliera fiind intrebat ce as dori sa consum apa/suc. E dezinvolta , comunicativa si are un zambet strengaresc. Nu m-am simntit grabit sau neglijat . Asadar : locatie -9 aspect -10 GFE - 10 FK - 9 ON - 9 Per total o experienta de -9 Nu a obiectat la pozitii , se misca bine cand e deasupra iar cand e desupt te trage te saruta se implica. Datorita dotarii ma temeam ca nu o sa vrea sa facem ceva Dar nu m-a refuzat si a iesit o treaba super. O recomand cu drag si incredere . 1
piedone_xxl Reputație: 8 Postat Decembrie 30, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 30, 2023 An nou fericit si La multi ani
piedone_xxl Reputație: 8 Postat Ianuarie 6, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 6, 2024 @Kariina A mai fost cineva la ea recent? Mai lucreaza in domeniu?
Zentaur Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2024 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Ianuarie 6, 2024 Acum 12 ore, piedone_xxl a spus: @Kariina A mai fost cineva la ea recent? Mai lucreaza in domeniu? Salut! Când am fost la ea in decembrie zicea că o să ne mai viziteze, așteaptă o să apară aici pe forum. Vizitează fata e ok, merita, se implica, nu e repara, o să apară curând cred după spusele ei...
piedone_xxl Reputație: 8 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 16, 2024 @Kariina te asteptam sa revii
piedone_xxl Reputație: 8 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 4 minute, piedone_xxl a spus: @Kariina
Marian999 Reputație: 93 Postat Noiembrie 23, 2024 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat Noiembrie 23, 2024 Mai stie cineva ceva de Kariina? On 1/16/2024 at 9:34 AM, piedone_xxl said: On 1/16/2024 at 9:34 AM, piedone_xxl said:
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum