komojomvb Reputație: 58 Postat August 5, 2023 Postat August 5, 2023 Salut! Am si eu o curiozitate, am vazut ca sunt din ce in ce mai multe anunturi in care mentioneaza fetele de "party". Ce inseamna mai exact asta, ca vin cu tine ele in club sau dau petrecere la ele acasa, sau ce? Ca eu nu inteleg :)) sa ma lamureasca cineva, va rog!
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2825 Postat August 5, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat August 5, 2023 Acum 1 minut, komojomvb a spus: Salut! Am si eu o curiozitate, am vazut ca sunt din ce in ce mai multe anunturi in care mentioneaza fetele de "party". Ce inseamna mai exact asta, ca vin cu tine ele in club sau dau petrecere la ele acasa, sau ce? Ca eu nu inteleg :)) sa ma lamureasca cineva, va rog! În general, ... ca sunt dispuse și la diverse "prafuri ... si/sau (doar) fumuri". Înțelegi?
komojomvb Reputație: 58 Postat August 5, 2023 Autor Postat August 5, 2023 4 minutes ago, Mocureloaded said: În general, ... ca sunt dispuse și la diverse "prafuri ... si/sau (doar) fumuri". Înțelegi? Am inteleees... multumesc! Pfff... in ce directie merge lumea asta 😳😳 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum