Vizitator Reputație: 0 Postat August 6, 2023 Partajează Postat August 6, 2023 🩵💙🩵HEI DRAGILOR🩵💙🩵 maine ajung pe la voi va astept cu programari pentru maine 🩵💙Zona MAURER RESIDENCE🩵🩵0792152063🩵🩵🩵💙 Program de la 09:00 - 23:00 in functie de programari 🩵🩵0792152063🩵🩵 programari pe whatsapp fac si confirmari!! Sunt Irina am 27 da ani sunt o fire cu simtul umorului foarte dezvoltat si respectuoasa Cadou meu este : ❤️🔥 200 lei. OP/ON 30 min 1fin ( oral/ normal. Normalul doar protejat ( ON - in functie de igiena) ❤️🔥 250 lei. 45 min( 1 fin) ❤️🔥 350lei. 1h( 1 sau 2 fin) ❤️🔥 550 lei 1h 30 (2/3fin) cof 100 lei extra Program noapte 00:00- 04:00 💋300 lei (30 min)OP/ON ( normal doar protejat) 💋450Lei(1h , 1 /2 fn) ❤️🔥 Fk In functie chimie/ igiena ❤️🔥 diferite poziitii ❤️🔥 fin corporala ❤️🔥masaj relaxare ❤️🔥dus impreuna ❤️🔥69 ❤️🔥Deplasari si la hotel 500+ taxi NU FAC: ANAL CIM NU II VOI PRIMI PE CEI IN STARE DE EBRIETATE SAU CARE NU IMI OFERA RESPECTUL CUVENIT. IMI VOI SELECTA CLIENTELA . MULTUMESC 🩵💙🩵💙🩵💙🩵 Link spre comentariu
zozozo Reputație: 1103 Postat August 6, 2023 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Partajează Postat August 6, 2023 Să ai parte de experiență plăcută în Mureș! Link spre comentariu
zoligabi69 Reputație: 460 Postat August 6, 2023 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Partajează Postat August 6, 2023 Te așteptăm cu drag! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6, 2023 Partajează Postat August 6, 2023 Multuuu ne vedem maine 😍😍😍 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 🩵Hei dragilor voi ajunge in seara aceasta la voi din pacate am dormit ceva mai mult si intarzii va pup 🩵 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8, 2023 Partajează Postat August 8, 2023 🩵Disponibila astazi de la 🩵11 la 00 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8, 2023 Partajează Postat August 8, 2023 Poza in locatie !!🩵 Link spre comentariu
Alfred457 Reputație: 3 Postat August 8, 2023 Oras:Mureș Oras:Mureș Partajează Postat August 8, 2023 Acum 1 oră, irina33 a spus: Poza in locatie !!🩵 Salut la toată lumea, am vizitat-o pe Irina, una din cele mai plăcute experiențe pentru mine. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8, 2023 Partajează Postat August 8, 2023 Multuu🩵🩵🩵 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8, 2023 Partajează Postat August 8, 2023 🩵🩵Va astept cu programari pentru maine 🩵🩵 Link spre comentariu
Coosta Reputație: 4 Postat August 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2023 Ce mi-a placut: + Este FRUMOASA si ingrijita. + locație 10 + M-a primit imbracata intr-o rochita sexy si pe tocuri, la alegerea mea. + Este glumeata, deschisa la discutii, putin alintata, in general pro-client. + Oralul l-a facut in genunchi din proprie initiativa. + La normal mi-a citit gandurile cand s-a pus capra. Mi-a spus ca-i place doggy. I-am spus ca si mie imi place :)) Arata bine rau in pozitia asta si se implica, nu m-a lasat doar pe mine. N-am rezistat sa incerc si alte pozitii. P.S recomand !!! iti Multumesc Irina 😘 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8, 2023 Partajează Postat August 8, 2023 Acum 18 minute, Coosta a spus: Ce mi-a placut: + Este FRUMOASA si ingrijita. + locație 10 + M-a primit imbracata intr-o rochita sexy si pe tocuri, la alegerea mea. + Este glumeata, deschisa la discutii, putin alintata, in general pro-client. + Oralul l-a facut in genunchi din proprie initiativa. + La normal mi-a citit gandurile cand s-a pus capra. Mi-a spus ca-i place doggy. I-am spus ca si mie imi place :)) Arata bine rau in pozitia asta si se implica, nu m-a lasat doar pe mine. N-am rezistat sa incerc si alte pozitii. P.S recomand !!! iti Multumesc Irina 😘 🩵Multumesc frumos 🩵 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2023 Partajează Postat August 9, 2023 🩵Disponibila astazi de la ora 12🩵 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2023 Partajează Postat August 9, 2023 🩵Astazi este ultima zi la voi ma gasiti pana la ora 02:00🩵 Link spre comentariu
Richard1990 Reputație: 0 Postat August 9, 2023 Partajează Postat August 9, 2023 Mai se poate? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2023 Partajează Postat August 10, 2023 Acum 9 ore, Richard1990 a spus: Mai se poate? Am plecat ne vedem alta data Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 25, 2023 Partajează Postat August 25, 2023 ❤️ zona maurer ❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 25, 2023 Partajează Postat August 25, 2023 ❤️Nu voi mai ajunge astazi la voi din cauza lipsei chiriei❤️îmi pare rău va doresc o zi frumoasa domnul cu chiria nu mi a mai raspuns Link spre comentariu
Membru Premium masterblaster Reputație: 925 Postat August 25, 2023 Membru Premium Partajează Postat August 25, 2023 43 minutes ago, irina33 said: ❤️Nu voi mai ajunge astazi la voi din cauza lipsei chiriei❤️îmi pare rău va doresc o zi frumoasa domnul cu chiria nu mi a mai raspuns Incearca si alte variante decat Maurer. Nu sunt blocuri noi, cu mobila noua, dar gasesti si variante decente. Cele din zona Pandurilor si Cutezantei sunt toate decente. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 25, 2023 Partajează Postat August 25, 2023 Acum 1 oră, masterblaster a spus: Incearca si alte variante decat Maurer. Nu sunt blocuri noi, cu mobila noua, dar gasesti si variante decente. Cele din zona Pandurilor si Cutezantei sunt toate decente. Era Full tot asta e acum alta data îmi iau și eu masuri sun in2 locuri Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 25, 2023 Partajează Postat August 25, 2023 ❤️Nu voi ajunge la voi foarte curând 🙃posibil săptămâna cealaltă ❤️ Link spre comentariu
gigel260 Reputație: -1 Postat August 25, 2023 Oras:Mureș Oras:Mureș Partajează Postat August 25, 2023 Acum 6 ore, masterblaster a spus: Incearca si alte variante decat Maurer. Nu sunt blocuri noi, cu mobila noua, dar gasesti si variante decente. Cele din zona Pandurilor si Cutezantei sunt toate decente. Oricum e scumpă fata pt tine,nu vezi ce preturi are,200-300-500😂,la ce te bagi aiurea în seama ,că oricum nu ai să o vizitezi Link spre comentariu
gigel260 Reputație: -1 Postat August 25, 2023 Oras:Mureș Oras:Mureș Partajează Postat August 25, 2023 Acum 7 ore, irina33 a spus: ❤️Nu voi mai ajunge astazi la voi din cauza lipsei chiriei❤️îmi pare rău va doresc o zi frumoasa domnul cu chiria nu mi a mai raspuns Nu ți a răspuns pt a fost mai iute de picior alta înaintea ta(tu faci rezervare cu câteva zile înainte dar daca cu o seară înainte ajunge alta și îi plătește pe x zile ,da cocioaba lui aia)😂😂😂voi sunteți de vina și i ati făcut bogați pe ăștia cu ap in regim hotelier..ei profita de voi pt că știu că faceți bani și dau in chirie o cocioaba la preturi astronomice pe zi 150-200 de lei pe zi🙈... 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum