Sari la conținut

💦💦💦AndreeaDream0761545617💦💦💦🔞

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu

Cine este o obraznică mică și jucăușă !? I am heart baby🤗

💦🔞New in your city 🔞💦

🍑Buna ziua , sunt Andreea , am 23 de ani , 1,65 înălțime ,54 de kg , nu am intervenții chirurgicale , doar acid in buze , pirging-uri am îl limba și în buric ! Pentru prima data in orașul vostru !!

Rog si ofer seriozitate maximă, discreție , igiena , punctualitate !

🧡Pentru detalii și programări voi fi disponibila pe WhatsApp , SMS,apeluri. Numărul de telefon este 0761545617 🧡

‼️Lista de prețuri și servicii‼️

🔞oral protejat/neptrotejat  (depinde de igiena )

🔞Normal DOAR protejat

🔞mici fantezii (69,diferite poziții , etc )

🔞masaj de relaxare

🔞anilingus (pasivă) ☺️

🔞cunilingus 💋

🎁Cadoul meu este 150 de lei finalizarea (30 de minute )

350 de lei ora (2 finalizări ) 🎁

💦💦💦💦Servicii contra-cost 💦💦💦

💦🔞finalizare corporală 💦🔞-extra 50

💋FK💋-extra 50

💦🔞COF-extra 100💦🔞

💦uro (activă) -extra 50 💦

🔞BDSM🔞

🔞ON🔞 extra 50

⚠️La toate programările , rog a se confirmare programarea înainte cu  30-60 de minute ( în cazul în care programarea nu se va confirma va fi anulată ) dacă ma anuntați ca intervine ceva îmi puneți scrie si reprogramam programarea !⚠️

️Nu primesc persoane în STARE DE EBRIETATE , cu BILE sau altceva accesorii !!! 

Nu primesc persoane sub influența drogurile sau alcoolului !!! ‼️‼️‼️‼️

🧡Vă aștept cu drag ! 🧡

IMG_1508.jpeg

IMG_1509.jpeg

IMG_1507.jpeg

IMG_1506.jpeg

IMG_1505.jpeg

IMG_1510.jpeg

• Inimioara 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila

@AndreeaDream Bine ai venit la noi 🤗

Te rog sa ne oferi mai multe informații în legătură cu aspectul tău cat și a serviciilor ce le prestezi, ca sa putem sa ne facem o idee cat mai corecta despre tine și anume: înălțime / greutate intervenții chirurgicale implanturi / Buze, Piercing-uri ?

servicii: oferi FK / GFE, CIM, 69/ cunni, ? (am observat doar Anal si COF iar cele menționate de mine sunt la mare căutare)

Sper sa ne poți oferii aceste detalii, deoarece sunt de mare importanta pt fiecare client în parte.

Sper sa nu fie cu supărare, sunt doar micile detalii care fac diferența pt. a avea o întâlnire cat mai reușită, Mulțumesc anticipat, îți urez succes la noi și sa ai parte doar de oameni faini 😊

• Like 1
Link spre comentariu

am zis sa incerc, desi nu avea review-uri, din cauza ca mi-au atras atentia sanii. am ales 1 fin, protejat tot

fata: 9, e draguta

corp: 7-8

OP: 7

NP: 7

atitudine: 8, incearca sa fie draguta

locatie: ok, dar cred ca ar trebui mai multa atentia la curatentie

per total, pare incepatoare, dar daca continua sa fie draguta si pro client, are potential

de revenit? depinde cum evolueaza. eu unul nu regret ca am incercat

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:sibiu

Super fata, frumoasa, comunicativa și sexy. O experiența plăcută. Am fost de 2 ori și nu mi-a părut rău, din contra, m-am simțit foarte bine in compania ei. Nota 10 per total. 

sexul -10 

oral protejat -10 

Atitudinea -10 

este foarte comunicativa 

corp -10 

Va las pe voi sa o Cunoaște-ți cum am cunoscut-o eu și spre sa aveți aceeași părere !!!

te pup Andreea și îți doresc succes 

• Like 2
  • Confuz 1
Link spre comentariu
Acum 20 minute, razt a spus:

Super fata, frumoasa, comunicativa și sexy. O experiența plăcută. Am fost de 2 ori și nu mi-a părut rău, din contra, m-am simțit foarte bine in compania ei. Nota 10 per total. 

sexul -10 

oral protejat -10 

Atitudinea -10 

este foarte comunicativa 

corp -10 

Va las pe voi sa o Cunoaște-ți cum am cunoscut-o eu și spre sa aveți aceeași părere !!!

te pup Andreea și îți doresc succes 

îți mulțumesc frumos!! M-am simțit bine in prezenta ta si sper sa ne revedem curând! 💕

Link spre comentariu
La 07.08.2023 la 17:37, a1000 a spus:

am zis sa incerc, desi nu avea review-uri, din cauza ca mi-au atras atentia sanii. am ales 1 fin, protejat tot

fata: 9, e draguta

corp: 7-8

OP: 7

NP: 7

atitudine: 8, incearca sa fie draguta

locatie: ok, dar cred ca ar trebui mai multa atentia la curatentie

per total, pare incepatoare, dar daca continua sa fie draguta si pro client, are potential

de revenit? depinde cum evolueaza. eu unul nu regret ca am incercat

hey, iti mulțumesc pentru recenzie si sper ca data viitoare sa fiu 100% pe placul tău💕

Link spre comentariu

Am ajuns si eu la domnisoara, 

Locatie avangarden 

Fata 8=>9

Sanii foarte misto naturali si cam atat 

Am ajuns la ora stabilita , ea incearca sa se faca placuta dar doar din vorbe...

Am intrat la dush dupa care ma invita in domitor unde era o canapea trasa si rupta cu o patura pe ea... destul de yach

Desi in descriere spune ca oralul il face neprotejat .... ce sa vezi pune prezervativul ( desi eram epilat curat) ii spun ca as prefera neprotejat dar imi raspunde ca nu face... nu am insitat sa nu imi stric vibe-ul si mai tare . 2 minute oral dupa vine peste mine ,totul pe viteza, schimbam pe la spate, dupa ii zic sa ma termine la oral ... si ce sa vezi... mai pune un prezervativ peste primul :))) imi face 30 de sec , dupa cu mana .... probabil era grabita de alt clinet ca dupa ce am terminat si am mers la baie a sarit pe telefon....

Eu nu o sa mai revin din pacate 

• Like 5
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 1 oră, andrei_cristescu a spus:

Locatie avangarden 

Fata 8=>9

Am ajuns la ora stabilita , ea incearca sa se faca placuta dar doar din vorbe...

Am intrat la dush dupa care ma invita in domitor unde era o canapea trasa si rupta cu o patura pe ea... destul de yach

Desi in descriere spune ca oralul il face neprotejat .... ce sa vezi pune prezervativul ( desi eram epilat curat) ii spun ca as prefera neprotejat dar imi raspunde ca nu face... nu am insitat sa nu imi stric vibe-ul si mai tare . 2 minute oral dupa vine peste mine ,totul pe viteza, schimbam pe la spate, dupa ii zic sa ma termine la oral ... si ce sa vezi... mai pune un prezervativ peste primul :))) imi face 30 de sec , dupa cu mana .... probabil era grabita de alt clinet ca dupa ce am terminat si am mers la baie a sarit pe telefon....

Adica peste prezervativul deja folosit pune altul nou? Adică 2..:)) nu am mai auzit asa ceva e prima data când aud :)) dc nu la dat jos și a pus altul curat :)) 

Link spre comentariu
Acum 4 ore, andrei_cristescu a spus:

Locatie avangarden 

Fata 8=>9

Hey, nu știu de unde pana unde ai scos-o pe asta, chiar si eu ma amuz😂😂😂 sa inventezi povesti de genu, păcat, am întâlnit oameni frumoși si buni la Sibiu, dar nu voi rămâne cu un gust amar doar din cauza ta. Îți urez mult succes si mai putina răutate 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, AndreeaDream a spus:

Hey, nu știu de unde pana unde ai scos-o pe asta, chiar si eu ma amuz😂😂😂 sa inventezi povesti de genu, păcat, am întâlnit oameni frumoși si buni la Sibiu, dar nu voi rămâne cu un gust amar doar din cauza ta. Îți urez mult succes si mai putina răutate 

prin ce ai raspuns dovedesti caraterul tau .... sper sa nu te puna sa plateti canapeaua portocalie .... toate cele bune

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila

"AndreeaDream" nu știu dacă se referă la ea că visează sau la noi... 🤔 Din păcate sunt de acord cu colegul Andrei_cristescu 🤷

Fata are talent sa zic așa dar mai are de lucrat. E proaspătă aici pe forum dar a mai lucrat pe la vecini, mai nou Non-Eu Britanicii, a lucrat și aici în țara doar că pe vestitul Publi, poate de acolo a și rămas cu puțin vibe de fast-fuck dar nu exagerat.

Aspect: 8 e tipa din poze micuță slim, brunețică, par lung și cu niște ochi albaștri chiar frumoși din păcate funduletul mai micuț și nu e bombat dar are sâni medii/mari plăcuți la atingere. Căpșunica micuță frumoasă. Igiena fetei era corespunzătoare.

Locația Avantgarden 

GFE: Nu pot nota că nu e pisicoasă nici nu se dă pe lângă tine( Fără FK fără 69) in schimb e destul de comunicativă. Nu ma servit cu apa/suc.

OP: 7 basic cu ceva tente de Deep fără zone adiacente, nu prea ma încântat pierce-ul din limbă

NP: 7 Nu prea e receptiva la poziții are și puțin disconfort, folosește Lube. 2 poziții, lot și misionar, la doggy nu prea da randament. Canapeaua extensibila cu o pătură portocalie care se demonta in timpul acțiunii, chiar era moartea pasiunii din păcate.

Halatul 150/350h "dincolo era mai ieftin" mai știți reclama ?😏

PS: sper să îți îmbunătățești serviciile și să o iei ca pe o critică constructivă, ești fata ok ai putea deveni de top cu timpul, până atunci îți urez succes 👍

• Like 6
Link spre comentariu
Acum 46 minute, nightstar a spus:

"AndreeaDream" nu știu dacă se referă la ea că visează sau la noi... 🤔 Din păcate sunt de acord cu colegul Andrei_cristescu 🤷

Fata are talent sa zic așa dar mai are de lucrat. E proaspătă aici pe forum dar a mai lucrat pe la vecini, mai nou Non-Eu Britanicii, a lucrat și aici în țara doar că pe vestitul Publi, poate de acolo a și rămas cu puțin vibe de fast-fuck dar nu exagerat.

Aspect: 8 e tipa din poze micuță slim, brunețică, par lung și cu niște ochi albaștri chiar frumoși din păcate funduletul mai micuț și nu e bombat dar are sâni medii/mari plăcuți la atingere. Căpșunica micuță frumoasă. Igiena fetei era corespunzătoare.

Locația Avantgarden 

GFE: Nu pot nota că nu e pisicoasă nici nu se dă pe lângă tine( Fără FK fără 69) in schimb e destul de comunicativă. Nu ma servit cu apa/suc.

OP: 7 basic cu ceva tente de Deep fără zone adiacente, nu prea ma încântat pierce-ul din limbă

NP: 7 Nu prea e receptiva la poziții are și puțin disconfort, folosește Lube. 2 poziții, lot și misionar, la doggy nu prea da randament. Canapeaua extensibila cu o pătură portocalie care se demonta in timpul acțiunii, chiar era moartea pasiunii din păcate.

Halatul 150/350h "dincolo era mai ieftin" mai știți reclama ?😏

PS: sper să îți îmbunătățești serviciile și să o iei ca pe o critică constructivă, ești fata ok ai putea deveni de top cu timpul, până atunci îți urez succes 👍

Hey, imi cer scuze pentru disconfortul mic despre care vorbesti! Canapeaua așa am găsit-o la locație sincer:)) si m-a tot amânat propietarul ca o va repara sincer… Așa dar sper sa revin curând si sa pot fii pe placul tuturor! Thankss💕

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...