Sari la conținut

Care mai este tariful pe Bacau???

Postări Recomandate

Postat

Salut! Dupa cum scrie in titlu care mai este tariful pentru  1 numar sau 1 ora pentru o partida ? Sau daca stiti ceva masaj erotic pe bacau daca este ?? Si inca o intrebare daca se gasesc fete care au rabdare sau toate sunt pe graba ?? Ciao

• Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bacau
  • Disponibila
  • Oras:Bacau
  • Disponibila
Postat
Acum 9 ore, FuriaNoptii a spus:

Salut! Dupa cum scrie in titlu care mai este tariful pentru  1 numar sau 1 ora pentru o partida ? Sau daca stiti ceva masaj erotic pe bacau daca este ?? Si inca o intrebare daca se gasesc fete care au rabdare sau toate sunt pe graba ?? Ciao

Vorba cuiva drag mie , cred că de la atâtea macaroane ți s-au alterat neuronii....

Ai atâtea topice in care îți este descris ce servicii și ce tarife au fetele , precum și impresiile clienților fata de ele.....daca nu înțelegi ce scrie acolo , poți apela cu încredere la google translate....ori tu cauți mura in gura , ori te-ai plictisit și te-ai gândit să deschizi un topic....

Dacă ești așa de curios cat este tariful pentru o partida , mergi in parcul Cancicov, când joacă pensionarii șah și table și intreab-i pe ei cât e partida 

Te aștept să revii cu o recenzie , că în mai bine de 2 ani nu ai fost decât o lipitoare pe forum

Ciao

• Haha 1

Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...