FuriaNoptii Reputație: -1 Postat August 6, 2023 Postat August 6, 2023 Salut! Dupa cum scrie in titlu care mai este tariful pentru 1 numar sau 1 ora pentru o partida ? Sau daca stiti ceva masaj erotic pe bacau daca este ?? Si inca o intrebare daca se gasesc fete care au rabdare sau toate sunt pe graba ?? Ciao 1
Membru Premium florinbidi Reputație: 1658 Postat August 7, 2023 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Postat August 7, 2023 Acum 9 ore, FuriaNoptii a spus: Salut! Dupa cum scrie in titlu care mai este tariful pentru 1 numar sau 1 ora pentru o partida ? Sau daca stiti ceva masaj erotic pe bacau daca este ?? Si inca o intrebare daca se gasesc fete care au rabdare sau toate sunt pe graba ?? Ciao Vorba cuiva drag mie , cred că de la atâtea macaroane ți s-au alterat neuronii.... Ai atâtea topice in care îți este descris ce servicii și ce tarife au fetele , precum și impresiile clienților fata de ele.....daca nu înțelegi ce scrie acolo , poți apela cu încredere la google translate....ori tu cauți mura in gura , ori te-ai plictisit și te-ai gândit să deschizi un topic.... Dacă ești așa de curios cat este tariful pentru o partida , mergi in parcul Cancicov, când joacă pensionarii șah și table și intreab-i pe ei cât e partida Te aștept să revii cu o recenzie , că în mai bine de 2 ani nu ai fost decât o lipitoare pe forum Ciao 1 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
Deepfucker Reputație: -3 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:City Oras:City Postat Octombrie 14, 2023 Media fara graba cu servicii bune. Cam 150 leusteni tragerea. Sunt si cu 100 variante bune dar rar.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum