saw_saw Reputație: 0 Postat Februarie 5 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Februarie 5 Am fost in vizita la aceasta doamna. Se vede ca este o femeie cu experienta. Se muleaza dupa cerintele tale. Se face placuta. Mers la dus, dupa... in camera de actiune, unde a inceput cu un oral de exceptie, mi-a placut mult, dupa care am trecut la normal, schimbat cateva pozitii si finalizat in balonas. Iti multumesc pentru clipele frumoase si te mai astept pe la noi! 1 Link spre comentariu
Raysa2000 Reputație: 115 Postat Februarie 5 Telefon: 0733198982 Disponibila Telefon: 0733198982 Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 5 Acum 1 oră, saw_saw a spus: Am fost in vizita la aceasta doamna. Se vede ca este o femeie cu experienta. Se muleaza dupa cerintele tale. Se face placuta. Mers la dus, dupa... in camera de actiune, unde a inceput cu un oral de exceptie, mi-a placut mult, dupa care am trecut la normal, schimbat cateva pozitii si finalizat in balonas. Iti multumesc pentru clipele frumoase si te mai astept pe la noi! Multumesc de recenzie sigur ma reintorc in sibiu pupici Link spre comentariu
CRACS Reputație: -12 Postat Februarie 10 Oras:Bahamas Oras:Bahamas Partajează Postat Februarie 10 La 02.02.2024 la 11:11, Raysa2000 a spus: Neata dragilor va astept la mine.... pregatiti de futut cu ciocanele tari 😏 2 Link spre comentariu
CRACS Reputație: -12 Postat Februarie 10 Oras:Bahamas Oras:Bahamas Partajează Postat Februarie 10 La 02.02.2024 la 11:11, Raysa2000 a spus: Neata dragilor va astept la mine.... pregatiti de futut cu ciocanele tari 💋❤️♥️ 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum