max.ce.te. Reputație: 1340 Postat August 10, 2023 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Partajează Postat August 10, 2023 Acum 2 ore, sofer100 a spus: ... In Ungaria s-a dorit o varianta de locatii, cu ofertarea in mall-uri, dar ... falsa morala a intarziat ideea. Cred ca ar fi fost un boom in turismul lor. ... in H am fost la o vânătoare acum mai bine de 25 de ani ... fetele au fost incluse in pachet ... nu stiu cat ca costat pt ca eram invitat... imi aduc aminte (cu jenă 🙄) ca m.au rezolvat rapid ... ca eram cam ... pufan. Link spre comentariu
AIIInRaisse Reputație: 19 Postat August 18, 2023 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat August 18, 2023 Ce se mai aude de cazul asta? In afara de faptul ca o locație din unirii a fost eliminată in dauna altor 2? 1 Link spre comentariu
macarons Reputație: 618 Postat August 19, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 19, 2023 Acum 6 ore, AIIInRaisse a spus: Ce se mai aude de cazul asta? In afara de faptul ca o locație din unirii a fost eliminată in dauna altor 2? Initiatorul acestui topic si-a sters contul de pe nimfomane. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum