ioda69 Reputație: 846 Postat Septembrie 29, 2023 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat Septembrie 29, 2023 La 27.09.2023 la 20:26, irina33 a spus: ❤️🔥va astept cu programari pt maine seara plăcută programul va fi în funcție de programari zona gara Pacat ca nu stai decat 2 zile. Merita sa vin si numai sa te vad cum te imbraci fix cu tinuta asta 😊
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2023 Postat Septembrie 29, 2023 Acum 22 minute, ioda69 a spus: Pacat ca nu stai decat 2 zile. Merita sa vin si numai sa te vad cum te imbraci fix cu tinuta asta 😊 Dar n-o mai am 🤣🤣🤣buciliii le mai am
pulinsky21 Reputație: 13 Postat Septembrie 29, 2023 Postat Septembrie 29, 2023 Am reușit și eu astăzi sa o vizitez pe Irina. Tipa este foarte drăguță și este genul de persoana cu care îți permiți sa glumesti și sa porți o conversație. Deci e genul de femeie pe care dacă as vedea-o pe strada cu siguranță as vrea sa o i-au acasă. Eu am optat pentru un număr, dar pot sa zic ca a fost foarte plăcut și ne-am amuzat amândoi de toată situația și de ce a ieșit de la acest număr. Și ca să îți dai seama cine sunt, sunt tipul "nervos" de pe la începutul programului 🤭, alte detalii din păcate nu îți mai pot da aici 🤭 asa ca țin sa îți mulțumesc pentru experienta plăcută pe care mi-ai oferit-o și te recomand cu încredere tuturor de pe forum. Te pup 😘 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2023 Postat Septembrie 29, 2023 Acum 2 minute, pulinsky21 a spus: Am reușit și eu astăzi sa o vizitez pe Irina. Tipa este foarte drăguță și este genul de persoana cu care îți permiți sa glumesti și sa porți o conversație. Deci e genul de femeie pe care dacă as vedea-o pe strada cu siguranță as vrea sa o i-au acasă. Eu am optat pentru un număr, dar pot sa zic ca a fost foarte plăcut și ne-am amuzat amândoi de toată situația și de ce a ieșit de la acest număr. Și ca să îți dai seama cine sunt, sunt tipul "nervos" de pe la începutul programului 🤭, alte detalii din păcate nu îți mai pot da aici 🤭 asa ca țin sa îți mulțumesc pentru experienta plăcută pe care mi-ai oferit-o și te recomand cu încredere tuturor de pe forum. Te pup 😘 Multumesc frumos și ne vedem data viitoare 😘
ioda69 Reputație: 846 Postat Septembrie 29, 2023 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat Septembrie 29, 2023 Acum 1 oră, irina33 a spus: Dar n-o mai am 🤣🤣🤣buciliii le mai am Bucile e tot ce conteaza 😉
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2023 Postat Septembrie 29, 2023 1 oră în urmă, ioda69 a spus: Bucile e tot ce conteaza 😉 O yahh 🤣🤣🙃🙃🙃❤️🔥
dandandan85 Reputație: -8 Postat Octombrie 11, 2023 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Octombrie 11, 2023 Unde este acuma Irina? Nu mai este in Bistrita?
ioda69 Reputație: 846 Postat Octombrie 11, 2023 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat Octombrie 11, 2023 Acum 2 ore, dandandan85 a spus: Unde este acuma Irina? Nu mai este in Bistrita? Ai sunat-o si nu raspunde ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2023 Postat Octombrie 11, 2023 Numai sunt de ceva timp la Bistrița
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum