Sari la conținut

Irina🩵🩵0792152063🩵🩵🩵 doar whatsapp

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Tokyo
Postat
La 27.09.2023 la 20:26, irina33 a spus:

❤️‍🔥va astept cu programari pt maine seara plăcută  programul va fi în funcție de programari zona gara 

IMG-20230725-WA0037.jpg

Pacat ca nu stai decat 2 zile. Merita sa vin si  numai sa te vad cum te imbraci fix cu tinuta asta 😊

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 22 minute, ioda69 a spus:

Pacat ca nu stai decat 2 zile. Merita sa vin si  numai sa te vad cum te imbraci fix cu tinuta asta 😊

Dar n-o mai am 🤣🤣🤣buciliii le mai am

Postat

Am reușit și eu astăzi sa o vizitez pe Irina. Tipa este foarte drăguță și este genul de persoana cu care îți permiți sa glumesti și sa porți o conversație. Deci e genul de femeie pe care dacă as vedea-o pe strada cu siguranță as vrea sa o i-au acasă. Eu am optat pentru un număr, dar pot sa zic ca a fost foarte plăcut și ne-am amuzat amândoi de toată situația și de ce a ieșit de la acest număr. Și ca să îți dai seama cine sunt, sunt tipul "nervos" de pe la începutul programului 🤭, alte detalii din păcate nu îți mai pot da aici 🤭 asa ca țin sa îți mulțumesc pentru experienta plăcută pe care mi-ai oferit-o și te recomand cu încredere tuturor de pe forum. Te pup 😘

• Inimioara 1
Vizitator
Postat
Acum 2 minute, pulinsky21 a spus:

Am reușit și eu astăzi sa o vizitez pe Irina. Tipa este foarte drăguță și este genul de persoana cu care îți permiți sa glumesti și sa porți o conversație. Deci e genul de femeie pe care dacă as vedea-o pe strada cu siguranță as vrea sa o i-au acasă. Eu am optat pentru un număr, dar pot sa zic ca a fost foarte plăcut și ne-am amuzat amândoi de toată situația și de ce a ieșit de la acest număr. Și ca să îți dai seama cine sunt, sunt tipul "nervos" de pe la începutul programului 🤭, alte detalii din păcate nu îți mai pot da aici 🤭 asa ca țin sa îți mulțumesc pentru experienta plăcută pe care mi-ai oferit-o și te recomand cu încredere tuturor de pe forum. Te pup 😘

Multumesc frumos  și ne vedem data viitoare 😘

Postat
Acum 1 oră, irina33 a spus:

Dar n-o mai am 🤣🤣🤣buciliii le mai am

Bucile e tot ce conteaza 😉

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, ioda69 a spus:

Bucile e tot ce conteaza 😉

O yahh 🤣🤣🙃🙃🙃❤️‍🔥

Postat
Acum 2 ore, dandandan85 a spus:

Unde este acuma Irina? Nu mai este in Bistrita?

Ai sunat-o si nu raspunde ?

Vizitator
Postat

Numai sunt de ceva timp la Bistrița 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...