Sari la conținut

Georgi 0762906148

Postări Recomandate

• Oras:Targu-Mures
  • Oras:Targu-Mures
Postat

Am vizitat-o si eu pe Georgi, a fost ok pe ansamblu, dar nimic uau.

Contact prin wtsp, locatie in care nu am mai fost dar am gasit cumva. Iti zice nr de la interfon doar dupa ce ajungi in fata blocului, ceea ce e ciudat ca tre sa astepti un pic in fata intrarii.

Fata e ok, tinerica, usor grasuta (mai mult decat ai zice din poze), sani draguti, mici, zici ca sunt proaspat inmuguriti, de un 6 ca aspect total. Cam atat cu partile pozitive, in rest o intalnire banala - cerut banii repede, fara optiuni de genul un pahar de apa, dus, povestit. Direct la actiune, OP foarte scurt de nota 5, chiar daca a pus prezervativul cu gura. A intrebat repede in ce pozitie sa vina. Incercat 2 pozitii in care doar a stat si finalizat in balonas.

In rest, doar restrictii/avertizari. Ca daca imi vine sa termin la OP sa anunt (!? Nici nu m-am obosit sa mai intreb de ce), sa nu ating cu mana prezervativul (doar tineam de baza penisului cand am schimbat pozitia), sanii i-a acoperit cand am vrut sa iau in gura unul.

Dtd:aprox.15 min/150

De incercat o data: da,  la ce optiuni sunt in oras (daca vrei sa incerci ceva nou, ca altfel sunt vreo 2 fete mai ok, dar la ele am mai fost).

De revenit: personal, nu.

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Georgi225 a schimbat titlul în Georgi 0762906148
  • Oras:București
Postat
Acum 1 oră, Belamistroke a spus:

Am vizitat-o si eu pe Georgi, a fost ok pe ansamblu, dar nimic uau.

Contact prin wtsp, locatie in care nu am mai fost dar am gasit cumva. Iti zice nr de la interfon doar dupa ce ajungi in fata blocului, ceea ce e ciudat ca tre sa astepti un pic in fata intrarii.

Fata e ok, tinerica, usor grasuta (mai mult decat ai zice din poze), sani draguti, mici, zici ca sunt proaspat inmuguriti, de un 6 ca aspect total. Cam atat cu partile pozitive, in rest o intalnire banala - cerut banii repede, fara optiuni de genul un pahar de apa, dus, povestit. Direct la actiune, OP foarte scurt de nota 5, chiar daca a pus prezervativul cu gura. A intrebat repede in ce pozitie sa vina. Incercat 2 pozitii in care doar a stat si finalizat in balonas.

In rest, doar restrictii/avertizari. Ca daca imi vine sa termin la OP sa anunt (!? Nici nu m-am obosit sa mai intreb de ce), sa nu ating cu mana prezervativul (doar tineam de baza penisului cand am schimbat pozitia), sanii i-a acoperit cand am vrut sa iau in gura unul.

Dtd:aprox.15 min/150

De incercat o data: da,  la ce optiuni sunt in oras (daca vrei sa incerci ceva nou, ca altfel sunt vreo 2 fete mai ok, dar la ele am mai fost).

De revenit: personal, nu.

Buna aici intervin și eu cu un răspuns

Eu personal in timp ce îmi invit clientul în camera pentru a se face comod îl întreb dacă doreste un pahar de apa sau suc daca mi se spune că nu doreste nu am cum sa insist

Pe chestia cu bănuții înainte da așa este ii cer înainte deoarece am avut și cazuri neplăcute in trecut și nu vreau sa le mai întâmpin

Iar pe chestia cu prezervativul așa este prefer sa nu fie atins de către client sa nu fie ciupit din greșeală sau intenționat

Daca am greșit cu ceva scuzele mele dar eu cred că m-am comportat foarte frumos cu toată lumea

Toate cele bune va doresc tuturor

Pupicei 😘

Postat

Schimbare de plan dragilor

Ultima zi disponibila

Va aștept cu mare drag 

Pupicei 🥰

Postat

Buna dragilor

Azi voi revenii in orașul vostru

Dar țin să vă anunț că mi-am schimbat numărul de telefon

Numărul actual de telefon este:

0762906148

@pisicuts @cleopatra01 mă puteți ajuta va rog să-mi schimb numărul din titlu va rog frumos 

Postat

Buna dragilor am ajuns la voi in oraș 

Locația mea este pe Aleea Săvinești 

❤️O finalizare in 30 min (150 lei)

❤️2 finalizari 1h (300 lei)

După ora 21 .00

❤️ o finalizare in 30 min (200 lei)

❤️ 1/2 finalizari 1h (400 lei)

🤍Normal protejat 

🤍Oral protejat/neprotejat in funcție de igiena 

🤍Diferite poziții/pozitia 69 

🤍Sarutari corporale 

🤍Finalizare corporală 

💜Finalizare orala/faciala 50 lei extra 

💜Fk 50 de lei extra 

💜masaj 50 de lei extra 

️Nu practic anal

️Nu primesc mărimi mari (MAX 18 cm)

️Nu primesc persoane in stare de ebrietate sau a stupefiantelor ...

️cu bile,canamicina sau alte substanțe injectat

• Inimioara 1
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Astăzi am fost frumoasa Georgi, este o fată foarte drăguță, are o figură feminină frumoasă, nu-mi place să comentez întâlnirea, dar m-am simțit foarte bine cu ea;

Note:

Aspect: 9

Oral: 9

NP: 10

Atitudine: 10

De revenit: Da!

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat
Acum 11 ore, Attila473 a spus:

Astăzi am fost frumoasa Georgi, este o fată foarte drăguță, are o figură feminină frumoasă, nu-mi place să comentez întâlnirea, dar m-am simțit foarte bine cu ea;

Note:

Aspect: 9

Oral: 9

NP: 10

Atitudine: 10

De revenit: Da!

Mulțumesc tare mult pentru vizită și recenzie 

Te pup și te mai aștept cu mare drag😘☺️

• Oras:Targu Mures
Postat

Am fost la Georgi, fata foarte sociabila, poate prea sociabila. Pasarica foarte buna de fata tanara, Mi-a placut toata interactiunea

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 9 ore, aanonymoose a spus:

Am fost la Georgi, fata foarte sociabila, poate prea sociabila. Pasarica foarte buna de fata tanara, Mi-a placut toata interactiunea

Mulțumesc pentru vizită și pentru recenzie 

Te mai aștept cu mare drag 😘

Postat

Buna dimineața dragilor

Disponibila

Ultima zi în oraș 

Postat

De ce oare când vii  tu în oras eu nu sunt? Mi.am tot propus ca să vin pe la tine și nici cum nu reușesc. Vad ca și de data asta nu am reușit sa vin. Te aștept data viitoare când vii sa te vizitez și eu.

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...