victorator Reputație: 9 Postat August 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24 A mai ajuns cineva? Se confirma ca e si pasiva acum? Ms
Panduru1 Reputație: 10 Postat Septembrie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12 Da, este si pasiva, am fost ieri la ea, o experienta foarte placuta, am ales sa stau o ora si am avut si o conversatie placuta cu ea intre numere. Este genul tinerica slim pentru cine intereseaza.
Dicckens Reputație: 0 Postat Septembrie 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14 Am fost si eu, nr de contact 0753642267. A fost foarte ok ca atitudine si servicii. Fara figuri/fite sau graba.
zabielo Reputație: 212 Postat Noiembrie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15 Jasmine e superba ca si aspect, atitudine si prestatie de nota 100. M-a futut asa cum nu am mai fost futut demult, are o pula perfecta.Si inca un detaliu observat, are o pedichiura si picioare numai bune pt foot fetish. 🥰😘
victorator Reputație: 9 Postat Noiembrie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16 Acum 3 ore, zabielo a spus: Jasmine e superba ca si aspect, atitudine si prestatie de nota 100. M-a futut asa cum nu am mai fost futut demult, are o pula perfecta.Si inca un detaliu observat, are o pedichiura si picioare numai bune pt foot fetish. 🥰😘 Da, e clar. E de mers aici. Pare prea buna! Desi are doar cateva poze. Te cred pe tine :))
Panduru1 Reputație: 10 Postat Noiembrie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17 Vezi ca pleaca maine la Timisoara, grabeste te :))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum