Sari la conținut

Andreea 0792108312

Postări Recomandate

• Oras:undeva
Postat
Acum 6 ore, jonyyyyyy a spus:

Foarte reală😂 (ai un mic indiciu pe ultima poză) dar e cam târziu

mi a confirmat singura ca nu s pozele ei - cand i am cerut confirmare pe whatsapp - a apucat o rasul 😋

• Oras:Drobeta Turnu Severin
Postat
Acum 41 minute, stanciuco16 a spus:

mi a confirmat singura ca nu s pozele ei - cand i am cerut confirmare pe whatsapp - a apucat o rasul 😋

Ți-a confirmat că nu sunt pozele ei verbal sau asta ai interpretat tu din râsul ei ?

Postat
Acum 4 ore, jonyyyyyy a spus:

Ți-a confirmat că nu sunt pozele ei verbal sau asta ai interpretat tu din râsul ei ?

mi a zis  citez " sa caut una reala atunci " 😁

Postat
1 oră în urmă, stanciuco16 a spus:

mi a zis  citez " sa caut una reala atunci " 😁

Pe ultima poză din anunț are un cont de la o rețea de socializare unde are mai multe postări cu ea și are și un topic pe Timișoara deschis de un user vechi acolo. Nu știu ce să zic

Postat
Acum 13 ore, mazdaforever a spus:

Din acel cont de socializare, reiese ca ea este....doar ca foloseste foarte multe peruci...in rest ea pare....

Afirmativ, vizitat , frumușică, puțin mai plinuțe de atât, probabil pozele sunt mai vechi..On în funcție de igiena, NP se mișcă bn, geme frumos..dar fals..parca vrea sa-ti dai drumul mai repede..experienta scurta..150/300..

Nu mi-a plăcut..la corp e ok, la față ok..tatuaje ok..servicii mediocre..de un 6 oarecum..fast fuck..cel puțin în cazul meu..poziții capra, deasupra și normal..accepta și limbute..labii mari..pronunțate.. 

Experimentat tot.si ieșit în 10-15 minute..

Pt mn nu e de revenit..

Note..oral 7. Mecanic, rapid..mana la oo..

Normal 6..nu simte nimic..așteaptă sa termini și sa pleci.. Locație kaufland 

• Inimioara 1

• Oras:Ramnicu Valcea
  • Oras:Ramnicu Valcea
Postat

Salutare !

Vizitat recent domnita , poze reale 100 % arata chiar mai bine in realitate este slim . Eu am rezonat foarte bine cu ea , nu o sa detaliez actiunea dar a fost foarte ok . Oralul a fost de nota 8 . Pasarica foarte misto cu pierce si labii mari. Normalul un mare +++ este foarte stramta . Per total ii dau un 9 si o recomand cu incredere . Bafta la toti !

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...